За дамите с къси прически :)

• 6 475
  • 119
  •   1
Отговори
# 75
  • По света и у нас
Най-евтината вакса да вземеш, стига да е като бял крем сух, а не мазно и не като гел (пластмасов), просто сух спечен крем, лепкав. Това ти оформя кичурите без да е прекалено мръсно изглеждаща косата. Просто взимаш малко колкото зрънце грах, размазваш го по ръцете си и нащипваш / размесваш косата.

Отзад и на мен и на други им става такава колибка и си мисля, че е от незнанието на фризьорите или от това, че пътя ти минава от там. Ще се оправиш.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:48 от PriMadonna

# 76
  • Варна
От тази вакса съм доволна и аз, за другия проблем бих душила със сешоар за да подредя положението.

# 77
Добро Утро!
Благодаря много! Simple Smile Ще са снабдя със сигурност с такава васкичка!

Снощи не издържах и се гледах още няколко пъти в огледалото. Осъзнах, че теоремата ми с това "прехвърляне" е грешна. Просто тази малка част от косата ми е оставена по-дълга. Грешно изрязана. Взех ножиците си (имам фризьорска) и се цъкнах леко, добре че участъкът е малък:)
Еми получи се Simple Smile Стои много по-добре. Сега е леко бухнало, но ще го слягам.
Нямам снимка за сравнение, но със сигурност е по-добре от преди. Само малко нужда от "смазване" след ставане от леглото Wink

Това е от тази сутрин, не съм се оправяла много освен сресване.
И сравнение от преди подстригването. Просто нямам други снимки където съм с пусната коса... Еми харесвам се повече сега Simple Smile До колкото разбрах моята се нарича Пикси?

Скрит текст:

*леко бухналия пласт беше доснощи по-дълъг отколкото трябва и го резнах.

И не на последно място, който не я е открил, тази мадама показва страхотни стилове за къси прически Simple Smile
Особено последните и клипове косата ми е почти като нейната Simple Smile Simple Smile Simple Smile

https://www.youtube.com/@SharaleesBoxOfChocolates/featured

# 78
Влизам да раздвижа темата с няколко популярни дами Simple Smile

# 79
Аз влизам да се... Хем оплача, хем да се смея през сълзи ли незнам 😂

Гледам и гледам клипове, купувам пяна, вакса, духам със сешоара и пак не мога да издокарам прическата като по клипчетата 🥲
Все нещо стърчи не както трябва... Еми май трябва опит, проба-грешка и така.

# 80
  • По света и у нас
Няма да ти стане никога перфектно фризирана като от Ai генератор. Подстригана ти е перфектно, ваксата е за да я направи малко по натурална. Не се впрягай толкова просто свикни с нея.

# 81
Дами, много затихна тази тема. Няма ли мераклийки да кръцнат малко коса като за пролетно обновление Simple Smile))

# 82
Точно днес бях на фризьор, ама тя моята си е кръцната достатъчно. Няма накъде повече.

# 83
  • Велико Търново
Ходих да махна връхчета преди 2 седмици за да ускоря растежа и да може по-скоро да дойде момента за даряване, но все още съм далеч от 40 см дължина за рязане.
Спечелих от бг мама шампоан и балсам за растеж на косата и ми идват като по поръчка за каузата, но няма да стане с магическа пръчка.
Със сигурност като режа ще бъда с къса - къса, но имам още поне 10см до заветния миг.

# 84
Моята Много къса прическа. От безкрайно много години. J'adore.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 07:27 от pepa57

# 85
Обаче как ми четете мислите по дяволите Laughing

Завчера осъзнах, че достигнах дължината, която искам и дотам! По-дълго не искам! Simple Smile Даже се бях снимала, за да показвам тук. Просто от тук на татък само дооформяне при фризьорката, трябва да отида тези дни Simple Smile
Малко трябваше да се среша, като я оформя след къпане е супер, незнам защо не се снимах после но както и да е.

По-долу се самоцитирам, за да покажа снимка от Декември '24-а . Сега повече се харесвам. Simple Smile

Това е от тази сутрин, не съм се оправяла много освен сресване.
И сравнение от преди подстригването. Просто нямам други снимки където съм с пусната коса... Еми харесвам се повече сега Simple Smile До колкото разбрах моята се нарича Пикси?

Скрит текст:

*леко бухналия пласт беше доснощи по-дълъг отколкото трябва и го резнах.

# 86
  • Карлово
И за мене по-дългата прическа е по-хубава.

# 87
  • По света и у нас
И ма мен ми харесва това по-дългото и рошаво, по-късото е доста по-гъсто, като че ли, и по-сложно за стилизиране.

Аз без да исках се клъцнах малко повече преди 2 седмици (отпред), та се наложи да клъцна и отзад и сега съм в изходно положение - къс боб, но се харесвам. Изрязала съм всичката изрусена коса и това е моят натурал 😎 показвам трите варианта които са ми лесни за стилизиране.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 06:22 от PriMadonna

# 88
PriMadonna

Има нещо много чаровно в номе 2 .

Може би изцяло откритото ти лице Simple Smile Май от там идва Simple Smile
Косата назад и просто се открива много красиво на истина Simple Smile Без да се подстригва още разбира се, просто като я сложиш така назад е много красиво Simple Smile

# 89
Как съм пропуснала тази страхотна тема?
Идвам и аз с моята къса прическа ,макар ,че порасна доста. Беше много по-къса.
Момичета ,прекрасни сте!
Мира Иванова ,късата коса ти отива страшно много ,макар че и с дълга си красива.
Моята коса е като кошница ,всеки косъм на различно мнение.
До скоро я изправях ,но реших ,че ще ходя рошава.
От страни и отзад я минавам с машинка ,подстригвам се сама.
Някой с чуплива коса като моята ,ако може да ми каже с какви продукти я оформя ,защото я изправях доста години и продуктите ,които ползвах преди ,не са същите.
Преди ползвах зелената пяна на Taft с фиксация 5 и косата ми стоеше 2-3 дни без да я дооформям. Купих си скоро същата ,но няма нищо общо. Косата стои много мека ,а на мен ми трябва нещо да я втвърдява. Косата ми е като перушина ,много фина и трудно правя обем.
Когато я изправях ползвах гел за коса и сешоар. Сега за да стои така я правя с много гел и сешоар.
На тези снимки съм с балсам без отмиване за къдрици на Taft ,но след няколко часа косата ми няма да прилича на нищо или ,ще трябва да я оформям още утре сутринта ,когато стана.

Общи условия

Активация на акаунт