Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ядете ли люти чушки и дали са вредни за вас?
Кога обикновено се усеща бебето по време на първата бременност?
Какви са цените за раждане в различни болници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ядете ли люти чушки и дали са вредни за вас?
-
Кога обикновено се усеща бебето по време на първата бременност?
-
Какви са цените за раждане в различни болници?
Участниците споделят различни цени за раждане в различни болници. Една от тях споделя, че в Кърджали родилното отделение е обновено и обновените стаи са като ВИП, като всичко се осигурява от здравната каса. Друга участничка споделя, че в София има по-голям избор за раждане, но е трудно да се съгласува изборът на лекар с обстановката и комфорта.
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност?
-
Какви са ползите от консумацията на овесени ядки по време на бременност?
Някой от вас пита ли управителя за масата на септемврийките?
Сигурна съм, че всяка от вас ще може да се справи и по-добре от мен, стига да има време и желание
Анири, миличка, ако желаеш, можеш да се подготвяш, че с тия темпове в петък-събота ще трябва нова тема
Имам само два въпроса: ако искаш, можеш да ми отговориш: на колко си години и коя зодия си? За протокола...
Жалко, че сте се разминали така... Палечка, Дона, вие снимки нямате ли? А другите сте много сладки всички! А за табелката "Септември" просто нямам думи, как сте се сетили...
При нас, в Кърджали, родилното отделение го ремонтираха и обновиха по някаква програма и всички стаи са като ВИП - с по 2 легла и 2 креватчета за бебетата, санитарен възел и телевизор. И всичко си върви по пътека на здравната каса, освен ако не искаш да те изражда точно определен лекар - тогава си плащаш на него.
Радвам се, че бебчо е добре
Така исках да я видя тази thumbеlina!!! Добре, че сте се намерили с dona_78... Нямаше никакъв управител в началото и ние по Beni4 се ориентирахме - едно наум, че я бяхме запомнили от снимките, второ, тя носеше шантавата табелка... Следващия път ще си разменим телефони на лични обезателно!

.Взеха ми секрет за гъбички и цитонамазка 
И и казвам не се ли вижда какво има между краката като се е разкрачило тъй хубаво-а тя "ааа то рано още"
.И сега съм на ехограф чаааак на 30 април и то на 3Д съм тогава-незнам как ще изтрая до тогава просто.защо така се е забавило с развитието незнам.Аз си го обеснявам на заради късното зачеване 
.
ще загладнях отново
ние бяхме точно до стълбите за тоалетната