Термин Март 2025 Тема 3

• 35 162
  • 800
  •   1
Отговори
# 540
И мен не ме болеше тогава, вече на следващите дни почна, но не помня кога.. нищо де, обикновено не се обясняват докторите много, важното е, че си там🍀

# 541
Мами, тормози ме диария от вчера и съм много притеснена. Консултирах се с личен лекар, приемам каквото трябва но съм много стресирана. Някой с такъв симптом? Да не сме лепнали някой красив вирус.
Някъде съм чела, че е симптом за скорошно раждане, но в случая с всички вируси в момента, като нищо може и това да е.

# 542
  • София
Има вирус такъв от известно време.
Пази се от обезводняване, спазвай диетата и според мен пиши и на АГ да ти потвърди дали е ок с терапията от ЛЛ, или иска да добавиш още нещо.

В този период е много важно да сме добре хидратирани, и да циркулират достатъчно минерали и соли в нас, за да пазим нивото на околоплодните води.

Мами, тормози ме диария от вчера и съм много притеснена. Консултирах се с личен лекар, приемам каквото трябва но съм много стресирана. Някой с такъв симптом? Да не сме лепнали някой красив вирус.
Някъде съм чела, че е симптом за скорошно раждане, но в случая с всички вируси в момента, като нищо може и това да е.

# 543
Общо взето се чувствам зле, ако е раждане не знам дали ще съм зле чак толкова. Но и не изключвам. Ама е ранооо почти 34 седмица съм

# 544
Да има вирус. Диета и аз пия Ентерол.

# 545
Привет момичета!
Усещате ли болки от разширяването на родовите пътища? И ако да какви? Последните дни ме болят слабинните гънки, особено като стоя седнала и после стана е доста неприятно и ходя разкрачена като пингвин.
Някоя мама насочила се към Се. Георги Пловдив има ли?

Аз съм се насочила там.
[/quote]

А кога ви е термина?
Johanna___ аз също мисля да разуча предварително, мисля да питам и за епидурална, чувала съм, че слага, ако има свободен анестезиолог.

# 546
Момичета, вече имаме първи бебета. Нашата мартенска мама tennis_coach е родила две момиченца! Да са им живи и здрави, и много да ги радват Heart Eyes

# 547
Момичета, вече имаме първи бебета. Мама tennis_coach е родила две момиченца! Да са им живи и здрави, и много да ги радват Heart Eyes

Да са и живи и здрави бонбоните. Бързо да се приберат всички витамини къщи и да се радват на здраве,късмет и щастие

# 548
  • София
Честито на tennis_coach и на цялото им семейство!

Да растат здрави и много щастливи нейните сладурки, а на мама пожелавам бързо възстановяване!

# 549
Hearttennis_coachHeart честито! Бързо възстановяване на мама и скоро у дома всички.
Групата ни скоро ще се превърне в такава, споделяща как гледаме мъниците.

# 550
tennis_coach, честито! Да са здрави и послушни, и бързо възстановяване на мама!

# 551
Честито и от мен! Да са здрави, спокойни бебета, които да носят много радост на семейството на tennis_coach! 🥳🌹🍀

Само не разбирам тя от мамите, които трябваше да роди март месец или се е случило събитието през март и сега се раждат  в деветия?
Ох, как нямам търпение и аз да си гушна малкото... Вчера купих една нова хавлийка за бебчо в нежно лилав цвят. Изкуших се, но все пак ме е бъз да взема други нещица да не се случи обратното на желаното...
Също така вчера ЛЛ ми насрочи изследвания за щитовидна и урина стерилна, както и за някои показатели на черен дроб. За пръв път си правя такива и се радвам, че тя взе под внимание факта на определени ниски показатели в кръвта и че имам бактерии в обикновеното изследване на урина, за които АГ пък учудващо ми заяви, че всичко е наред 🤔 Предполагам, че на АГ-то вече всичко му е все тая, при положение че няма да раждам при него...
Това, което ме притеснява все още е въпросът с епителните клетки, които от месеци се наблюдават във ваг.секрет... Вече са и в урината. Всички лекари ми казват, че е нещо нормално, но за мен не е, защото досега не съм имала такива в многото изследвания които съм си правила.... Разбирам какво са, но не разбирам защо са там. Вярно е, че на всеки 45 дни организма се обновява, но все пак.... А съм си правила точно през месец такива изследвания и пак не са се наблюдавали....

# 552
  • София
tennis_coach е от мартенските мами, момичетата й са се появили в 33+4 мисля. Те са първи за нашата групичка Heart Eyes

Браво, че са пуснали допълнителни изследвания Simple Smile

Нормално е, да има по-ниски показатели на различни изследвания в кръвта, даже всеки триместър има препоръчителни граници, които са различни. За жалост референтните в повечето лаборатории са за здрави, не бременни и понякога съобразени с тях се подлъгваме и плашим.

Референтни стойности по триместри аз следя тук:

https://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Refere … 20for%20Serum.htm

Честито и от мен! Да са здрави, спокойни бебета, които да носят много радост на семейството на tennis_coach! 🥳🌹🍀

Само не разбирам тя от мамите, които трябваше да роди март месец или се е случило събитието през март и сега се раждат  в деветия?
Ох, как нямам търпение и аз да си гушна малкото... Вчера купих една нова хавлийка за бебчо в нежно лилав цвят. Изкуших се, но все пак ме е бъз да взема други нещица да не се случи обратното на желаното...
Също така вчера ЛЛ ми насрочи изследвания за щитовидна и урина стерилна, както и за някои показатели на черен дроб. За пръв път си правя такива и се радвам, че тя взе под внимание факта на определени ниски показатели в кръвта и че имам бактерии в обикновеното изследване на урина, за които АГ пък учудващо ми заяви, че всичко е наред 🤔 Предполагам, че на АГ-то вече всичко му е все тая, при положение че няма да раждам при него...
Това, което ме притеснява все още е въпросът с епителните клетки, които от месеци се наблюдават във ваг.секрет... Вече са и в урината. Всички лекари ми казват, че е нещо нормално, но за мен не е, защото досега не съм имала такива в многото изследвания които съм си правила.... Разбирам какво са, но не разбирам защо са там. Вярно е, че на всеки 45 дни организма се обновява, но все пак.... А съм си правила точно през месец такива изследвания и пак не са се наблюдавали....

# 553
tennis_coach, специално влязох в януарската тема, за да прочета как е минало. Ти си герой!

Да са ти живи и здрави принцесите 💖 и както са първи от нашата тема, така да са първенци в живота във всичко, с което се захванат 💖 Бързо възстановяване и на трите 🍀

# 554
tennis_coach, Честито! Да са много здравички и послушни малките бебки, да ви носят много радост и щастие и скоро да са си у дома! HeartPeople BabyPeople BabyHeart

Момичета, аз да ви се оплача от безсънието, което ме е налегнало от няколко нощи и вече не се издържа. Заспивам си нормално и по някое време посред нощ се куквам и започвам да ходя като сомнамбул. Снощи в 02.00 ч.се събудих вир вода мокра, преоблякох се и пак легнах, въртях се, мъчих се, накрая станах, пих чай, гледах тв и така до 05.00 ч. През деня се измарям, ходя и на работа още, бебето не ме е събуждало, не се е бунтувало, по-скоро аз го събуждам като се размърдам. Даже вчера на феталната се прозяваше милото, явно е недоспало от моите разходки посред нощ. Mask То не е един, два пъти, а вече всяка нощ така, събират ми се по 4, 5 часа сън, не знам на какво се дължи, притеснение ли ме обзе от наближаващото раждане. Ако знаете някакъв начин за справяне с това безсъние ще бъда благодарна, не съм сигурна дали мога да пия валериан или нещо друго, което би помогнало.

Общи условия

Активация на акаунт