Египет /Тема 17/

• 49 675
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • На планетата Земя
Оооо, GalaBG, бъркаш се! Много се пише за чиста почивка в темата, просто си улучила мъничка пауза от въпроси за хотели, плаж, вятър, акули, храна Laughing, в които няма нищо лошо.
Върни се, ако искаш в предишната тема, тя свърши малко преди празниците. Там ще намериш много полезни споделени неща.

Галактик е бомба, така е! Нашата ИгиБитска богиня LaughingYellow Heart

# 106
...... предлагат круизи по Нил с програма на Онекс. Четох, че най-добре е да се посети Египет с Абакс.

Май месец бяхме на круиз точно с Онекс. Програмата беше чудесна, организацията - също. Вярно е, че се случихме малка група, но определено нямаше от какво човек да се оплаче. Иначе Добри е права - корабите минават по една и съща река, спират на едни и същи места. Каквото и да успеете да видите, всичко ще ви хареса.
Едиственото нещо, което не ми хареса, е х-л Беладжио в Хургада, но и там само преспахме. Пък и вероятността, да ви се падне именно този хотел, е сравнително малка.

Идете и се радвайте на всичко, което ще изживеете. Заслужава си!

# 107
Какво не ви хареса в Беладжио? Ние сме запазили седмица точно там.

...... предлагат круизи по Нил с програма на Онекс. Четох, че най-добре е да се посети Египет с Абакс.

Май месец бяхме на круиз точно с Онекс. Програмата беше чудесна, организацията - също. Вярно е, че се случихме малка група, но определено нямаше от какво човек да се оплаче. Иначе Добри е права - корабите минават по една и съща река, спират на едни и същи места. Каквото и да успеете да видите, всичко ще ви хареса.
Едиственото нещо, което не ми хареса, е х-л Беладжио в Хургада, но и там само преспахме. Пък и вероятността, да ви се падне именно този хотел, е сравнително малка.

# 108
Мърсотията не ми хареса. Пластмасови захабени чинии, неизмити чаши, търкалящи се фасове, а капака беше, когато ми донесоха напитка със сдъвкана сламка... Потрес!

# 109

Много, много Ви благодаря!
На Вас и на всички, които писаха по-нагоре!
Мисля, че окончателно взех решение за круиз по Нил.

# 110
Ужас, дано се коригират.
Благодаря.

Мърсотията не ми хареса. Пластмасови захабени чинии, неизмити чаши, търкалящи се фасове, а капака беше, когато ми донесоха напитка със сдъвкана сламка... Потрес!

# 111
На мен в Беладжио не ми хареса плажът, и това, че вечерната анимация бичеше под прозореца ми, други проблеми не сме имали.

# 112
Ооо това с анимацията ни се е случвало. Много е неприятно. Ние сме планирали и няколко екскурзии и няма да сме там постоянно. Надявам се храната да е добре и да се насладим на 2-3 дена плаж. Иначе го избрахме заради приличната оценка в Букинг.

# 113
Здравейте отново, някой дали има мнение за Sunrise Royal Makadi Resort?

# 114
Здравейте!

Планирам почивка в Египет през април, която да съчетава почивка и обиколки. За организация съм се спряла на Емерал или Тюркоаз (зависи от хотела), а за екскурзии мисля да ползвам Аладин Травел на място.
Все още обаче не мога да избера хотел. Търся нещо бюджетно, но прилично. Засега съм се ориентирала към следните хотели, но приемам препоръки и за други места.:
SHAMS SAFAGA RESORT
MARLIN INN RESORT
MinaMark Beach Resort
Хотели, за които се колебая дали да взимам в предвид заради лоши снимки на баните в TripAdvisor:
ROYAL LAGOONS AQUA RESORT AND SPA
SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE RESORT & SPA
Имам съмнения за:
GIFTUN AZUR – добър рейтинг, но само 3 звезди, което в Египет ме притеснява.
Различните Hawaii хотели (не мога да ги разбера).
Ще съм благодарна за мнения и препоръки!
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 15:17 от silverTear91

# 115
  • Beyond the Frontiers
Шанс е далеч от Хургада. Доста далеч.
Марлин Ин и Минамарк са в центъра на Хургада. Съвсем прилични. Аз съм отсядала в MARLIN INN RESORT, а другия миналата година го разглеждах. Само избирайте внимателно стая, че имаше едни без тераси.

Съни Дей си го харесват хората като бюджетен хотел.
Роял го ремонтираха 2020. Според мен бяха ОК баните, освен да има неремонтирани стаи...нещо економи/промо.

# 116
Шанс е далеч от Хургада. Доста далеч.
Марлин Ин и Минамарк са в центъра на Хургада. Съвсем прилични. Аз съм отсядала в MARLIN INN RESORT, а другия миналата година го разглеждах. Само избирайте внимателно стая, че имаше едни без тераси.

Съни Дей си го харесват хората като бюджетен хотел.
Роял го ремонтираха 2020. Според мен бяха ОК баните, освен да има неремонтирани стаи...нещо економи/промо.

Много благодаря за бързия и изчерпателен отговор! Наистина ми помогнахте да си изясня някои неща.
Все пак искам да попитам дали пропускам някой хотел, който си заслужава – например, ако е бил скоро реновиран?

# 117
Здравейте. Ще бъдем в Desert Rose края на март. Знаете ли дали може на място да си вземем допълнителни екскурзии? Ще летим с Онекс. Благодаря предварително.

# 118
  • София...........
Здравейте. Ще бъдем в Desert Rose края на март. Знаете ли дали може на място да си вземем допълнителни екскурзии? Ще летим с Онекс. Благодаря предварително.

В повечето случаи е на място, защото за да ви запазят ще искат номера на стаята ви в хотела.  Предварително си решете с коя местна агенция ще ходите и ако някоя екскурзия искате да е с преводач на БГ си проверете в кой ден се прави. С преводач на български се правят само веднъж седмично. С всички агенции комуникирате прекрасно в WhatsApp или Viber

# 119
За Великден /17,04/ ще става ли за плаж и плуване в Шарм?

Общи условия

Активация на акаунт