Египет /Тема 17/

• 44 067
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Записвам се в новата тема.Все още търся хотел за двама възрастни на цена до 3500 лв.
Славейче, ето ти един много хубав хотел само за възрастни- The Grand Palace Hotel. Мисля, че и висока категория стая в него е в бюджета Ви/ говоря за самостоятелна резервация, за агенция не зная колко е/.
https://redseahotels.com/resorts/hurghada/the-grand-palace-hurghada/
Бях решил да е един от двата хотела, които да резервирам, разделяйки 14 те дни почивка на две. Дори го бях резервирал, но отмених резервацията, защото Steigenberger Pure Lifestyle ми дадоха такава офирта, на която нямаше как да устоя и резервирах цялата почивка само в него.
Освен с чартърен полет има ли друг вариант да се стигне до Хургада?
Ами ние не ползваме агенция и пътуваме самостоятелно. Вече съм закупил самолетни билети от София до Хургада през Истанбул с Пегасус. На връщане съм закупил само от Хургада до Истанбул, тъй като по навик оставаме една седмица там и все още не знаем точната дата на полет от Истанбул до София

# 16
Ерос,

Преди да резервирам за март, писах по няколко пъти на Онекс, Емералд и Абакс с питане ще има ли дата през септември от Варна. И от трите ТО ми отговориха, че не се предвижда и могат да предложат от София.
Дали ще е така...не знам.
Емералд имат дата за Шарм, първата е на 23.09 /вторник/, но съответно пак не ме устройва, това са 6 работни дни...

Уточнявам, че имам предвид за Кайро и Хургада, но пак е много беден избора откъм дати от Варна.

# 17
  • Beyond the Frontiers
Вчера бях на среща със собственика на Онекс. Няма да има други дати от Варна.

# 18
Здравейте, ние сме голяма компания (20 -30 човека) с много деца на всякаква възраст😂 искаме да отидем в Шарм ел края на април , можете ли да ми дадете съвет за добър хотел - с добра храна, аквапарк за децата, голяма/широка плажна ивица и риф отпред, като цена да не е повече от 2900-3000 за двама . Charmillion resort би ли отговорил на това търсене и придвижването от него до града (така да се каже) лесно ли е - с таксита?
Също така дали ако пиша директно на абакс дали бих получила отстъпка от цената или няма такава практика дори и за по- големи групи? И последно - чувам, че често се случва самолета за Шарм да каца първо в Хургада и след това да излита пак... - някой има ли такъв опит с чартър?

# 19
  • София...........
Ами ние не ползваме агенция и пътуваме самостоятелно. Вече съм закупил самолетни билети от София до Хургада през Истанбул с Пегасус. На връщане съм закупил само от Хургада до Истанбул, тъй като по навик оставаме една седмица там и все още не знаем точната дата на полет от Истанбул до София
Роже, моля дай линк за Пегасус, защото това, което намирам не ми намира полети. Аз се оглеждам за Май месец.

# 20
  • София
Роже, моля дай линк за Пегасус, защото това, което намирам не ми намира полети. Аз се оглеждам за Май месец.
Дивна, не ти пускам линк, защото сайтът на Пегасус със сигурност е най-бъгнатия сайт на авио компания. През лаптоп е абсурд да успееш да намериш полети и да резервираш. Само през мобилното им приложение става. Затова ако го нямаш го инсталирай и ще ти излезе всичко през него.

# 21
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, ние сме голяма компания (20 -30 човека) с много деца на всякаква възраст😂 искаме да отидем в Шарм ел края на април , можете ли да ми дадете съвет за добър хотел - с добра храна, аквапарк за децата, голяма/широка плажна ивица и риф отпред, като цена да не е повече от 2900-3000 за двама . Charmillion resort би ли отговорил на това търсене и придвижването от него до града (така да се каже) лесно ли е - с таксита?
Също така дали ако пиша директно на абакс дали бих получила отстъпка от цената или няма такава практика дори и за по- големи групи? И последно - чувам, че често се случва самолета за Шарм да каца първо в Хургада и след това да излита пак... - някой има ли такъв опит с чартър?

Абакс не обслужват директно клиенти. Няма да ви отговорят. Търсете техен агент.
Рядко някой прави отстъпки вече, така че не очаквайте чудеса.
Чармилион е добър вариант.

Да, случва се 2-3 пъти в година да се комбинират полети. Това е ясно обаче в последен момент, защото зависи от записванията.

# 22
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Днес попаднах на това.

https://www.edna.bg/na-kafe-s-edna/chudoto-v-zejtun-i-kakvo-glas … ata-video-4678410

смешници!
Тук съм писала за появата на дева Мария в Зейтун. Wink намерете деветте разлики. Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/1533468/47018134

# 23
  • Sofia
Малко встрани, ама "зейтун" на арабски не означава ли "маслина/-и"? Simple Smile Май и на турски, де.

# 24
Здравейте, дали някой е бил в Bella vista Hurgada? Интересуваме се за почивка пролетта - интересува ме най-вече чистотата и храната как са?

# 25
Предполагам, че тръгват вечерта, след като целия ден сте видяли всичко възможно в района. Вечеряте във влака, спите, закусвате и сте в Кайро.

Лошо... В програмата пише, че напускаме кораба на обяд, а казвате че влака е вечерта. Половин ден с багажа ще трябва да го мислим.

# 26
  • Beyond the Frontiers
Багажът е в автобуса.

# 27
Хелоу
Някой ще бъде ли по нова година в Хургада? Какво ще ми препоръчате да видим по това време? Мъжът ми иска на Ориндж бей, дали ще е подходящо времето?

# 28
Здравейте! Някой има ли отзиви за хотел Sierra Hotel 4* Шарм ел Шейк,като хотел,местопложението,плаж.? За плажа ,пише,че не е пред хотела,а на 600м. ,но имат шатъли.

# 29
Ще има ли бг, в началото на април, в хотел Макади Спа , в Хургада?

Общи условия

Активация на акаунт