Отговори
# 525
Ако погледнем реално , какъв и е на Сейран  в момента Ферит - никакъв , бивш. На практика той е свободен електрон, може да прави каквото си иска. Обаче Сунаааа , няма такова нещо като бивша сестра. При това е и омъжена за уж голямата си любов Аби.
Аз като един оптимист подържам тезата си , че Суна не е с Ферит , с друг мъж е.

# 526
  • Яко в Матрицата...
Катерина,  демек Мерт е такъв като Ферит Joy, щом се е съгласил да играе това.

Разбирам разочарованието от сценария и показаното, но смятам, че се отива твърде далеч. Мерт не е този, когото трябва да винят феновете. Освен това, невероятно но факт Joy, аз все още смятам, че има нещо гнило във фрага и озета.

# 527
Така съм яхнала метлата, че няма приземяване туй чудо. 😄 Рени, дано си права и нещата излязат други. 🙏 За Суна не ми пука, да спи с който си иска, само Ферит да не пипа.

# 528
  • Яко в Матрицата...
Така съм яхнала метлата, че няма приземяване туй чудо. 😄 Рени, дано си права и нещата излязат други. 🙏 За Суна не ми пука, да спи с който си иска, само Ферит да не пипа.
Simple Smile

Може би не съм права, но има нещо, което не ми е съвсем тамам във фрага и как са нарязани сцените. Ще видим Simple Smile

# 529
Е , тя Суна няма да пипне Ферит , ако той не се даде сам.

# 530
Рени, Ками, дано да сте прави. Вярно е, че Ферит е свободен, но твърди ,че иска дете от Сейран, че я обича, а хоп...А Суна винаги завижда на Сейран и е мечтала за Ферит. Не знам да вярвам ли, че обича Аби? Ако сцената е реална, то жалко за Аби. И жалко за нас, че бяхме заблуждавани в любовта на СейФер, а тя не съществувала. Ферит е заблудил всички. Сериала загубва смисъл, дори 1 и 2 сезон. От сърце се моля, сцената да не е реална, а ако я няма още по-добре.

# 531
Аз съм сърдита на екипа на филма, защото ни принуждават да минем през това, да си мислим, че са Ферит и Суна, ако не са. Това ме дразни, подигравките  които правят с нас...

# 532
# 533
Забелязахте ли, че гримът на Мерт е различен. Един е при побоя, друг е когато се завръща и друг при оная сцена. Грешка ли е на гримьора или в "сцената" не е той (възможно ли е да е друг, с прилика с Ферит, или е моя фенска мечта).

Замисления поглед на Сейран пред вратата е странен. Сцената със Суна да не си я представя тя. Защото особено гледаше Суна, когато с Ферит се върнаха и съобщиха за камъните.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 14:55 от ani.zaiche

# 534
Нямам лайкове от сутринта, защо е това? Рени  👍 Напълно съгласна съм с Мерт, характер трябва във всяко нещо, и да държиш посоката, която си поел. За сценария. Може да е грешна, но трябва да е последователна.

# 535
ani.zaiche , не слушай какво говори  Ферит или някой друг - делата са важни. Ако е реално това "нещо" - те просто си наместват чакрите двамата. Нали и двамата се наразбрани  от семействата  си и натоварени с отговорности /ти да видиш !/ "Нещастието " им ги е сближило , щото тя Сейран  е една "щастливка" и не може да ги разбере.Това го пиша с ирония !:head_band:

# 536
# 537
Добре,де,явно е ,че поеха по линията Суна-Ферит.Не е изненадващо от Суна,от епизод 1,през сезон 2 начертаха дълбоко скритите и желания и тайна завист към Сейран.Неразбрани, добре,психически нестабилни към момента ,добре,притиснати от семействата,пак добре,пияни , и на това добре.Не е невъзможно да се случи ,да се подадеш емоционално изтощен и пиян на първични животински инстинкти без оглед на това с кого.Но тази страст от страна на Ферит е побъркваща.Сякаш изтри Сейран и всичко изживяно с нея за секунда.Ако е истина,станалото станало.По-важното е след това ,какви чувства ще изпитват,ще има ли съжаление,страх от болката,която ще причинят,разкаяние или зародена нова любов.Толкова повърхностна ли е била любовта му към Сейран.Там ще е интересното и какво послание искат да изпратят.Ще е мъка за гледане то е ясно,но ,ако няма разкаяние за стореното то бих искала да видя една силна Сейран,преодоляла всички удари от съдбата и любими хора,успяла,реализирана и блестяща.А тия двамата да правят каквото искат.Заслужават си се един друг.Не съм предполагала,че сериял може да ми причини такова разочарование и дискомфорт.

# 538
Ако това се е случило /защото аз не го вярвам/  искам само да гледам една непрощаваща  Сейран. От началото на дизито все скланя глава. Да , избухва, крещи , тръгва си и после пак при Ферит се връща , простила всичко. Какво значение има те дали съжаляват ?  За мен - няма . Всеки да си носи кръста. И  изобщо не искам да разбирам това за инстинктите  и т.н..  Просто е неморално и нищо не ги извинява. Като не носиш на пиене  -  не пиеш .
Не напразно казват , че от най-близките ти хора , се получават най-качествените предатели , защото най боли.

# 539
  • София
Няма логика това да се случи, защото дори не са загатнали Ферит да има чувства.
Тъпата Бурджу дано няма повече успешен проект, Емрулах също. Отследвал е Дениз, дето толкова си писа с нея и тя винаги се е държала добре с него. Вече не му трябва, използвач, и неговата карма ще дойде. Вече е с близо 2000 последователи по-малко.

И Димес са коментирали Нетфликс

Общи условия

Активация на акаунт