Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 28 830
  • 895
  •   1
Отговори
# 45
Аз не разбирам драмата къде е.
И жените не искат мъже живеещи с родителите си.
Напълно нормално и мъжете да не го искат.

# 46
  • София
Както казах, жена с терен е нож с две остриета. Но, всеки шета на акъла си. Някои, могат да се опазят и сами. Други, им трябва малко помощ. Трети, не могат да се отлепят от мама.

Аз лично имах кратък период на иху, самичка съм. Но вече мина и буквално, и преносно.

# 47
  • София
Е, то цаката не е като се видиш с терен, да го обърнеш на хавра. Не става въпрос само за мъжете даже.
Има една сурия приятели и познати, които започват да гледат на къщата ти като на поле за купони, където едва ли не денонощно всеки е добре дошъл. "Тая вечер сме у вас, нали? Еее, айде де, нали живееш сама?!".
Самостоятелността не е в каненето на тиндърджии, а в това човек - независимо от пола - да се научи да живее сам, да се грижи за себе си, да плаща сметките, да може да оправи сам дребни неща из дома.

# 48
Първият е млъкнал, след като е разбрал, че въпреки платената вечеря секс няма да има.
Другия път ще знае да си плати направо за компаньонка 😆
А вторият, че дамата е без терен и не може да праща жена си с децата всяка седмица на гости у тъщата.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 15:11 от Прекрасная Василиса

# 49
  • София
Е това вече е другата крайност. А пък с купоните и под наем е крайно рисковано вече...

# 50
Жените що бягат от мъж, дето живее с майка си? Същата е причината.

# 51
И да живееха самостоятелно, то връзки и в двата случая нямаше да има.

# 52
За мен не е мъжко просто да се изнижеш. Толкова ли е трудно за един мъж да каже "Искам самостоятелна жена, не съм окей, че живееш с майка си, всичко добро и всеки по пътя си". ...
Аз съм го казвала директно в очите на мъж, който на 33 живее с техните, ами това не ми хареса, но му го казах, не съм се изнизала и да спра комуникация, пък и той да се чуди къде е проблема  ... Голяма работа е явно да имаш топки ...
Явно да си директен и честен за мъжете е задача - невъзможна. Жалко.

# 53
  • София
По принцип смятам, че живеенето с родител след определена възраст не е добре. Важи и за мъжете и за жените.
 Обаче, в конкретния случай за №1 съм готова да се обзаложа, че е очаквал с..с и като му е казала, че свободен терен няма му е спихнало желанието да си общува с нея. И да, теорията да е женен е много-много вероятна, защото те (женените) няма как да осигурят терен, освен, ако няма допълнителен имот (имах навремето един ухажор, който ме караше да ходим в неговия апартамент, в който обаче не живееше постоянно). Щото, нали, живееше  с жената и децата.
За №2 не мога да кажа съвсем ясно, че причината е тази, но може в допълнение като е разбрал, че няма да е постоянно свободен терена, все пак има и друг човек в къщата да е отказал да се среща с нея. Вижте, мъжете преди всичко гледат се..а. И много често, ако има бариера някаква за това хич не се хабят много-много. Защото, ако истински ти харесва човекът няма да е от такова решаващо значение на момента дали живее с родител. В смисъл, и аз, ако разбера , че Драганчо живее с родителите си, но той ми харесва няма да го отсвря веднагически, ще пообщувам с него повечко, ще видя какъв му е манталитета, дали смята да си живее во веки веков у маминка или прави планове да стане самостоятелен (особено, ако вече е бил и това си личи, че е временно положение). Ама така от раз да спре да отговаря на съобщения и да спре да контактува по всякакъв начин съм 101% сигурна, че е очаквал след вечерята да идат у тях да се с....т, ама... греда. И за какво да губи време, следващата, моля (не го оправдавам, просто илюстрирам картинката). Еле пък, ако е женен (а най-вероятно е).

То тоя първия може и женен да е бил...

Василиса… подсети ме за една история, развиваща се в спа хотел. Група дами си пийват на басейна, идва един да сваля една от тях. Всичко точно ама много настоява да ходят в нейната стая, не в неговата. На сутринта на закуска в хотела се оказва, че той си е с жената и децата!

Е, не. Този уби всичко детско в мен!

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 14:51 от Светулчица

# 54
  • София
Няма терен, ще трябва той да се напъва/плаща/резервира/уговаря!
За в кола не може да я прилъже на 30, ще трябва да се охарчииии!

Това е драмата, не търсете дълбок смисъл.
Мъж, който има терен и иска отношения с мацка, ни майка ѝ, ни мъжа ѝ ще го спрат.

# 55
За мен не е мъжко просто да се изнижеш. Толкова ли е трудно за един мъж да каже "Искам самостоятелна жена, не съм окей, че живееш с майка си, всичко добро и всеки по пътя си". ...
Скрит текст:
Аз съм го казвала директно в очите на мъж, който на 33 живее с техните, ами това не ми хареса, но му го казах, не съм се изнизала и да спра комуникация, пък и той да се чуди къде е проблема  ... Голяма работа е явно да имаш топки ...
Явно да си директен и честен за мъжете е задача - невъзможна. Жалко.
Сега вече изнизването и гоустването е нормално и често срещано. Запознанствата в Интернет нямат никаква тежест в началото, защото са срещи извън естествената среда, с този човек няма как повече да се засечете и да има неудобни ситуации, чувство за срам и т.н. Не знам защо настояваш, че не се е получило нещо повече точно заради съжителството с майката на жената, след като въобще не е ясно.

# 56
О авторке, и слава богу, че не винаги са откровени.
Реално няма смисъл да казваш, че причината е, че живеят с мама. Ако причината са обстоятелствата и просто нямат друг избор към момента, е грубо и цинично.
Ако причината е, че са несамостоятелни и зависими, пак няма смисъл, защото това няма да се промени.
Никога не съм гоуствала, винаги съм казвала, че не сме един за друг и повече не желая да излизаме. Това е достатъчно. Други анализи върху финансовото им състояние, външността им, битието е чиста форма грубост, маскирана зад искреност. Вече ако насреща се държат невъзпитано, пасивно-агресивно, обиждат, досаждат - тегля им майните и ги блокирам.

П.С. Буквално не се сещам за нито един мой познат или приятел мъж, който би отрязал жена само защото живее с техните. Въпреки твърденията тук, ако мъж е харесал някоя мацка колко е амбициозна и самостоятелна грам не им пука. Вече ако е безработна биха се замислили дали не си търси просто някой да я гледа.

# 57
Настоявам, защото и в двата случая мъжете са декларирали, че са свободни и са показвали интерес повече от секс. Показвали са, че харесват жената като човек, а не само за ... Едното бързо между другото. И така поставят жената в чуденка, че нещо с нея вътрешно (характера й) не е наред. И след като са изчезнали, явно всички вие сте прави, че идеята е било просто за секс, а тези жени са се надявали на нещо повече.

# 58
  • София
Аз също мисля, че с тези мъже е била обречена работата.
Но съм патила и имам едно много голямо наум за мъж, който живее с мама или с кака. Нямам нито един случай, в който да не се е оказало впоследствие, че има някакви по-дълбоки проблеми освен крайната зависимост от мама и кака.

# 59
Настоявам, защото и в двата случая мъжете са декларирали, че са свободни и са показвали интерес повече от секс. Показвали са, че харесват жената като човек, а не само за ... Едното бързо между другото. И така поставят жената в чуденка, че нещо с нея вътрешно (характера й) не е наред. И след като са изчезнали, явно всички вие сте прави, че идеята е било просто за секс, а тези жени са се надявали на нещо повече.

Ами те мъжете винаги така подхождат, винаги са с голямата кошница как търсят сериозни отношения, иначе малко жени ще им се навият... Пък и то може да имаш сериозни намерения, но не баш с тази конкретна жена. Не виждам смисъл да се дълбае в "какво ми има".

А приятелките ти с какви надежди тръгват на първа среща? Доста странно. Първите месеци са опознавателни.

Общи условия

Активация на акаунт