На Коледа се случват чудеса, а през ЮНИ ще прегърнем нашата сбъдната мечта. - тема 2

• 37 350
  • 804
  •   1
Отговори
# 165
Мале, момичета мислех си, че pregnancy brain е глупост и не вярвах, че ще ми се случи, но се случи... Grin От няколко дена сериозно съм се захванала да търся количка, кошара и други по-големи попупки за бебето и си добавям разни неща в количките и ги показвам на моя (не че разбира Smiley) ама да се чувства замесен и му показвам една количка - РОЗОВА Satisfied и той ме погледна един объркан и ми вика "Някаква промяна ли има?", обаче аз изобщо не загрявам и той пак "Нали е момче бе, мило"... Толкова тъпа никога не се бях чувствала, честно ви казвам изключих изцяло по едно време, че е момче и си добавях момичешки неща в количката... Laughing Вие имате ли такива смешни изцепки?

# 166
Нямам аз изцепки подобни, но мощно съм си втълпила, че искам само и единствено розова количка на Stokke и нищо друго! Едно, че е рано, второ не зная нищо за тези колички, освен, че дизайна им зверски ми харесва ♥️ И хем се дразня на себе си, хем ми е хубаво 😇

# 167
  • Пловдив
Оо и аз съм с изпържен мозък - половината манджи ги готвя без подправки , все забравям ама и моя мъж стои и мълчи милия нищо не смее да каже Joy

# 168
Здравейте, момичета, включвам се и аз, въпреки че по размери терминът ми е края на май. Иначе за 4.6 Blue Heart
Пренатален правих още в 11г.с. - Cell genetics-Niptify Pro, резултатът излезе на 7 ден.
За pregnancy brain - аз бях вкарала дистантионното на телевизора в хладилника Grinning после го търсих няколко часа, а накрая приятелят ми беше отишъл да си вземе нещо от хладника и се връща, гледа ме, пита ме "това какво правеше в хладилника??" и ми се смя цял ден Laughing

# 169
Нямам аз изцепки подобни, но мощно съм си втълпила, че искам само и единствено розова количка на Stokke и нищо друго! Едно, че е рано, второ не зная нищо за тези колички, освен, че дизайна им зверски ми харесва ♥️ И хем се дразня на себе си, хем ми е хубаво 😇

Момичетата в темата за количките ти отговориха, че нямат добри впечатления от марката, аз не съм ги пробвала, но и на мен ми изглеждат страшно неудобни и дизайна не ми харесва (въпрос на вкус Simple Smile) Сайбекс имат много приятни розови модели и много мами хвалят марката, погледни ги.

# 170

Момичетата в темата за количките ти отговориха, че нямат добри впечатления от марката, аз не съм ги пробвала, но и на мен ми изглеждат страшно неудобни и дизайна не ми харесва (въпрос на вкус Simple Smile) Сайбекс имат много приятни розови модели и много мами хвалят марката, погледни ги.

Сега отивам да чета какво са ми писали 🎅

# 171
  • Валенсия
Срам, не срам, ще ви споделя и аз нещо, момичета.
Pregnancy brain като че ли не долавям, или поне не все още, но има нещо друго, което си се чудя сама на себе си, а и приятелят ми тихичко се подхилква, и той ми се чуди на акъла. А то е следното:
В последния месец съм изкупила няколко плюшени играчки тип Peppa pig, днес си купих и едно Барби. Joy
Все ги хващам на някакви промоции тези седмици, все последни бройки, и все мен ме чакат. Satisfied

На 36 г. съм, Дай Боже юни месец първо детенце ще ми е, момиче.
Не е като да не са ми купували барбита, кукли и плюшени играчки когато бях малка... НО: едно на ръка, че едно време нямаше чаааак толкова голям избор по магазините, колкото сега, а, и друго - нашите нямаха кой знае какви възможности да си позволяват да ми купуват много детски играчки, живеехме по-скромно.

Та така с играчките. Надявам се скоро време да започна да придобивам по-полезни неща свързани с майчинството, не само джиджавки. Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 21:20 от shy_lady

# 172
Ох, хем ви завиждам покрай трепетите с пазаруването, хем не защото ми беше супер напрегнато. Колички, помпи, легла, шишета, какви да избереш, какво ще ти е нужно, какво не. Моето първо бебе е на годинка и пазя всичко. Евентуално, ако е момче второто ще купя дрешки.

# 173
Срам, не срам, ще ви споделя и аз нещо, момичета.
Pregnancy brain като че ли не долавям, или поне не все още, но има нещо друго, което си се чудя сама на себе си, а и приятелят ми тихичко се подхилква, и той ми се чуди на акъла. А то е следното:
В последния месец съм изкупила няколко плюшени играчки тип Peppa pig, днес си купих и едно Барби. Joy
Все ги хващам на някакви промоции тези седмици, все последни бройки, и все мен ме чакат. Satisfied

На 36 г. съм, Дай Боже юни месец първо детенце ще ми е, момиче.
Не е като да не са ми купували барбита, кукли и плюшени играчки когато бях малка... НО: едно на ръка, че едно време нямаше чаааак толкова голям избор по магазините, колкото сега, а, и друго - нашите нямаха кой знае какви възможности да си позволяват да ми купуват много детски играчки, живеехме по-скромно.

Та така с играчките. Надявам се скоро време да започна да придобивам по-полезни неща свързани с майчинството, не само джиджавки. Simple Smile

Това е толкова мило и сладко Two Hearts Ако моето беше момиче щях да съм същата, обожавам кукли, бебета и къщи за кукли, а сега има токова разнообразие, аз не съм имала кой знае какви играчки.

# 174
  • Пловдив
Моето първото като е момиче та файда…вкъщи соници и спайдърмени, куклите не са на почит Confused
Аз се похвалих, че се оправям и то май втора част ще ни удря, пак лежим и спим с мъжленце.

+1 за сайбекса , племенницата ми е с такава и съм я гледала няколко дни та, смея да твърдя, че са много удобни и маневрени, и аз съм се спряла на тях, макар че цената им е главозамайваща.

# 175
Момичета, за тези от вас, които са се спрели на Сайбекс Балиос, в момента в Raya Toys е на промоция- количката с кошче за новородено и столче за кола за 1479лв. Simple Smile

# 176
Бързо оздравяване на всички и повече да нямаме болни тук Two Hearts

# 177
  • Пловдив
Да ви питам, вие всеки ден ли усещате бебетата? Последната седмица доста рядко се включва моето. С температурата ми казаха, че вероятно още успано от нея, но сега нямам температура а няма никакво включване два дена. Минах два прегледа миналата седмица и се видя ,че шава. Не знам дали не се вманиачавам и още е рано, за да го усещам всеки ден Neutral Face

# 178
А в коя седмица си?
Аз го усещам от 18та, преди това нищо не усещах
Да ви питам, вие всеки ден ли усещате бебетата? Последната седмица доста рядко се включва моето. С температурата ми казаха, че вероятно още успано от нея, но сега нямам температура а няма никакво включване два дена. Минах два прегледа миналата седмица и се видя ,че шава. Не знам дали не се вманиачавам и още е рано, за да го усещам всеки ден Neutral Face

# 179
Аз не усещам бебето изобщо. Каза лекарят, че след 20-та вероятно, понеже плацентата ми е предна.
Аз съм се спряла на количка Mutsy Evo, много ме кефи, такава имах и със сина ми и беше сууупер маневрена и удобна. Та следя нея засега.

Общи условия

Активация на акаунт