И аз минах през нещо подобно съвсем наскоро, даже още не съм приключила последния антибиотик. Всички специалисти ми казват, че било някаква гадна вироза - на третия ден от боледуването ходих при УНГ, който се опита да ми спести антибиотика, но после след още три дни на температура, кашляне и страшна отпадналост и мускулни болки, се озовах в АГ-то, където пробваха да борят тая гад с един антибиотик в продължение на четири дни. Влоших се, направих двустранна пневмония, хемоглобинът ми падна до двуцифрено число за дни и целият този ужас продължи две седмици - смених антибиотика с други два, не даваха на близки да ми идват на свиждане, нито на мен да слизам до входа да ги виждам. Кашлицата беше най-отвратителното, задушливо нещо... още не съм се отърсила напълно от преживяването.
Та пиша този коментар със съвета: момичета, ако виждате, че нещата отиват на зле, не се бавете или мъчете вкъщи, отивайте в болницата, защото се оказва, че нещо, което не е нито грип А или Б, нито Ковид, може така да ви срине физически и психически.
Аз вчера не станах от леглото.