Забравих да ви се похваля ,излязоха ми тестовете за антитела за Диабет тип1 и са отрицателни🥳още немога да повярвам ,живеех с мисълта ,че цял живот ще съм с инсулин.Все още се уча за определянето на единиците на инсулин ,но има надежда🙏
) Аз в Йога вайб за втори път пробвах гимнастиката за бременни и раждали, усеща се лека, но следващия ден - страшна мускулна! Ама за да съм редовна, ще чакам май месец да изляза в 45-дневния болничен, че са дневни. И търся вечерна алтернатива.
. Аз съм с дископатия и гледам да внимавам.
) Аз в Йога вайб за втори път пробвах гимнастиката за бременни и раждали, усеща се лека, но следващия ден - страшна мускулна! Ама за да съм редовна, ще чакам май месец да изляза в 45-дневния болничен, че са дневни. И търся вечерна алтернатива.
. Аз съм с дископатия и гледам да внимавам.

Отделно ме боли таза на всяка крачка - е такова чудо не ми се беше случвало. Докато се раздвижа куцам приведена, в болки..но каквото е такова е, важното е, че бебочето е добре
Много ме мъчи това ниско кръвно 80/50... Като падне съвсем, вдигам пулс, започва задух и съм като парализирана! Особено като се случи на работа, не мога да помръдна... Не се шашкам вече, а чакам да отмине, виждам, че като се движа съм доста по-добре и умишлено гледам да съм активна. Чакам и желязото да усвоя, което почнах мин. седмица.
И днес така, обядвах, стана ми тежко, доспа ми се, нямах сили да стоя в офиса, исках да се прибера и да заспя. Ама издържах, свежнах, че даже и на фитнес ще ида. Явно вече ми е притиснат стомахът много и трябва да се насиля по-малки порции да ям, a не съм свикнала. Aко ям повече въглехидрати, усещам леки киселини. Не е драстично, търпи се, ама все пак..
Ама съм си свикнала. Ако откриеш някой по-лек и естествен лек, дай знак.