На Коледа се случват чудеса, а през ЮНИ ще прегърнем нашата сбъдната мечта. - тема 2

• 33 163
  • 804
  •   1
Отговори
# 720
Аз лично със сутиена,минах на спортен тип ,без чашки и банели.Поне един размер съм увеличила и чак ми тежът😅даже гледам ,че ми излизат ситни пъпчици под гърдите явно там се запарва😅Абе ужас😅😅😅Иначе в магазините на Н&М само парцаливи има и то малко модели,най-добре е онлайн ,защото в един магазин има 3 чифта дънки,друг 2 клина мн е тъпо..
Забравих да ви се похваля ,излязоха ми тестовете за антитела за Диабет тип1 и са отрицателни🥳още немога да повярвам ,живеех с мисълта ,че цял живот ще съм с инсулин.Все още се уча за определянето на единиците на инсулин ,но има надежда🙏

# 721
В Мол Сердика и в Paradise има H &M, но наистина няма много голям избор, поне в Сердика. Аз от намаленията след Коледа си купих 2 чифта дънки оттам за по-студеното време, иначе си карам и аз с по-широки роклички от преди. За пролет/лято гардеробът ми се състои предимно от такива широки рокли, така че се надявам да си изкарам с тях до края.
Чорапогащниците за бременни на H & M наистина са много удобни и са от много приятна и мека материя. Аз още в 4ти месец се наложи да си купя и 1 размер по-големи сутиени, взех си от пак от H & M и от Reserved, но не са специално за бременни, а обикновени сутиени, просто по-големи. Надявам се още няколко месеца да не се налага да си купувам пак нови. 😆

# 722
Мерси момичета. Намерих каквото търсех в Н&м в Ринг. Вярно, няма голям избор, но за мой късмет намерих памучен клин Л, че ми трябва спешно за утре. Ходя на йога и умирам с изкуственяците. Аз рокли почти нямам,  но сега ще си снабдя от Уайкикито.

# 723
Rubitooo, браво! Чудни новини наистина, добре, че не е диабет тип 1!

AirplaneMode, на йога за бременни ли ходиш и къде Simple Smile) Аз в Йога вайб за втори път пробвах гимнастиката за бременни и раждали, усеща се лека, но следващия ден - страшна мускулна! Ама за да съм редовна, ще чакам май месец да изляза в 45-дневния болничен, че са дневни. И търся вечерна алтернатива.

С работата как сте - при мен наистина трансформацията е голяма, изобщо не ми се работи, нямам хъс изобщо, както обичайно. Докато работя ми е ок де, в кондиция съм, но не се впрягам мисловно и не се и тревожа. Гнезденето май ме хваща Grinning

# 724
Ходя в Янтра студио, кв.Изток, но са сутрешни, сряда и петък от 10,30. Днес пропуснах, защото съм страшно изморена. Иначе за вечерни видях в едно студио в Дружба, не знам ти къде си, аз съм в Младост и ми е удобно.
Много леки и неинтензивни са упражненията, на мен много ми хареса, макар и малко духовно да ми дойде Grinning. Аз съм с дископатия и гледам да внимавам.
Аз не работя отдавна,  заради което имам време да мисля за тъпотии. Но пък работих с деца и щях тотално да се срина, и без това съм като парцал.
[b[/b]

AirplaneMode, на йога за бременни ли ходиш и къде Simple Smile) Аз в Йога вайб за втори път пробвах гимнастиката за бременни и раждали, усеща се лека, но следващия ден - страшна мускулна! Ама за да съм редовна, ще чакам май месец да изляза в 45-дневния болничен, че са дневни. И търся вечерна алтернатива.

С работата как сте - при мен наистина трансформацията е голяма, изобщо не ми се работи, нямам хъс изобщо, както обичайно. Докато работя ми е ок де, в кондиция съм, но не се впрягам мисловно и не се и тревожа. Гнезденето май ме хваща Grinning

# 725
Браво, много се радвам за Rubitooo, че няма диабет!

Иначе с работата винаги съм била супер организирана, а сега направо ме напряга като има повече задачи, трудно се концентрирам...Моят 45 дневен болничен би трябвало да стартира от 17 април и си го чакам с нетърпение вече Simple Smile

# 726
За сутиените - слагам само спортен, не че бюстът ми много е пораснал, но така ми е супер удобно.
Аз правя йога у дома, разтягания по-скоро! Много добре ми се отразяват, но практикувам йога от повече от 10г. и то интензивно.
Днес съм като парцал, да се оплача… всичко ме боли, отпаднала съм, не ми се яде! Ог няколко дни имам киселини, особено вечер! И едва заспивам!
Решила съм да избутам седмицата и да дръпна ръчната с работата. Аз работя с деца и преподавам тежка патология на студенти! Чета непрекъснато, което не е полезно. Мисля непрекъснато, което е отврат! Можете да си представите какво е в главата ми! Вече ми тежи много, изморявам се, едва ходя, а сега тепърва ще става по-трудно!
Кажете нещо ведро, че аз явно ще съм в тъпо настроение днес!
А, дойде днес кошът за пелени на Томи Типи! Много симпатичен изглежда! 😀

Ходя в Янтра студио, кв.Изток, но са сутрешни, сряда и петък от 10,30. Днес пропуснах, защото съм страшно изморена. Иначе за вечерни видях в едно студио в Дружба, не знам ти къде си, аз съм в Младост и ми е удобно.
Много леки и неинтензивни са упражненията, на мен много ми хареса, макар и малко духовно да ми дойде Grinning. Аз съм с дископатия и гледам да внимавам.
Аз не работя отдавна,  заради което имам време да мисля за тъпотии. Но пък работих с деца и щях тотално да се срина, и без това съм като парцал.
[b[/b]

# 727
Dobrana и при мен вчера и днес е един зор. Хем си спя вечерта, хем през деня едва си държа очите. Тъй като съм лежаща, днес си поспах и на обяд, но това хич и не помогна да се освежа. Може би дните са такива - сънливи.

# 728
  • Пловдив
Вкъщи съм си със спортни сутиени, сред обществото с бая по-голям. На мен бюста всеки път си ми расте безобразно, аз си харесвам бюста попринцип и сега този ми идва в повече, но компенсира поне да не се губи съвсем от огромния корем Grinning

Мислех, че само на мен ми е досадно да ходя на работа, която попринцип си харесвам, но явно е гнездене - броя си дните до болничния преди раждане и чистя отпуск с голям кеф.
При мен киселините са от сутрин до вечер, определено усещам, че ми е тясно на стомаха-живея си на газирана вода.
Присъединявам се и аз - тежи ми, ходя бавно. Мисля че отстрани изглеждам като пингвин сумист - за съжаление мъжа ми го потвърди Grinning  Отделно ме боли таза на всяка крачка - е такова чудо не ми се беше случвало. Докато се раздвижа куцам приведена, в болки..но каквото е такова е, важното е, че бебочето е добре Heart

# 729
Мамии помагайте хванала съм нещо и вече трети ден ме мъчи гърлото започна и някаква хрема и доста кихамм.. взех си в понеделник от аптеката тантун Верде като мислех че ще ме успокой но още не е .. след около час ще ходя до личния лекар да видя той какво ще ми каже
Но искам да чуя и вашите съвети какви са
В 24г.с +5 дена температура не съм вдигала

# 730
Аз стандартен сутиен не съм носила от 7години. Преди да забременея си ходех със самозалепващите, които са без гръб или със спортен. Вкъщи си ходя без сутиен, но навън си излизам само със спортен. Под гърдите ми бяха станали ужасни рани в 5 месец - бяха си като подсечени, въпреки че се мажех с кремове. Заздравиха се от Судо крем и олиото против стрии. Стрии от бременността все още нямам, но си имах по гърдите и бедрата от тийнейджърка.

От октомври съм в болничен и свободното време даже ми идва в повече. Моят 45-дневен почва на 20 април и вече ми изглежда по-сериозно положението и почва да ме гони параноя, че моментът вече не е толкова далеч. Grinning

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 16:47 от genome

# 731
Мамии помагайте хванала съм нещо и вече трети ден ме мъчи гърлото започна и някаква хрема и доста кихамм.. взех си в понеделник от аптеката тантун Верде като мислех че ще ме успокой но още не е .. след около час ще ходя до личния лекар да видя той какво ще ми каже
Но искам да чуя и вашите съвети какви са
В 24г.с +5 дена температура не съм вдигала

При последната ми настинка тантум верде ми помогна на мен, и доста лукчета или по добре от лукчета на орбит бонбонките за смучене, които ги водят без захар, че в лукчетата има много захар. При първата ми настинка ефизола само ми помогна. За нос аз нищо не ползвах и при двете настинки освен инхалациите, които правех.

# 732
Paola, радвай се, че нямаш темп.! Тя мен най-много ме измъчи, два пъти боледувах..  За хремата - действай с чай, лимони, почивка и каквито се сетиш естествени лекове. Ще мине!

Аз генерално се чувствам ок с няколко непостоянни неразположения. Ама днес ми е тегаво, та и аз да си кажа, терапевтично е Grinning Много ме мъчи това ниско кръвно 80/50... Като падне съвсем, вдигам пулс, започва задух и съм като парализирана! Особено като се случи на работа, не мога да помръдна... Не се шашкам вече, а чакам да отмине, виждам, че като се движа съм доста по-добре и умишлено гледам да съм активна. Чакам и желязото да усвоя, което почнах мин. седмица.

Отделно - понякога след хапване ми става ултра тежко! И то от малко храна, просто полудявам Grinning И днес така, обядвах, стана ми тежко, доспа ми се, нямах сили да стоя в офиса, исках да се прибера и да заспя. Ама издържах, свежнах, че даже и на фитнес ще ида. Явно вече ми е притиснат стомахът много и трябва да се насиля по-малки порции да ям, a не съм свикнала. Aко ям повече въглехидрати, усещам леки киселини. Не е драстично, търпи се, ама все пак..

Много чистя и подреждам вкъщи, та като прекаля - гърбът ме боли доста.

Иначе другото е ок, кожата ми е супер, много по-нормална отпреди (беше супер мазна). Гримът ми издържа цял ден без да го матирам! Ще се наградя с нови гримчета покрай намаленията за 8-ми март.

# 733
Rarina имаш ли проблеми с ходенето до тоалетната от желязото, на мен ми и вдигнаха дозата, защото за около две седмици хемоглобина ми беше паднал още и нещата не са много добре, гледам някакви разхлабващи храни да ям, но за момента няма много ефект.

# 734
peperuda23, честно казано, при мен принципно не е много цветущо / редовно положението Sad Ама съм си свикнала. Ако откриеш някой по-лек и естествен лек, дай знак.

Та не бих казала, че имам допълнително влошаване от желязото, като цяло тези ампули Тотхема, макар неприятни, ми понасят добре, за разлика от Сорбифер.

Общи условия

Активация на акаунт