На Коледа се случват чудеса, а през ЮНИ ще прегърнем нашата сбъдната мечта. - тема 2

• 32 910
  • 804
  •   1
Отговори
# 780
При д-р Апостолова.

# 781
Със сензор съм,но и той дава отклонения.Има разлика с глюкомер а постоянно . Мисля ,че в моя случай всичко ми покачва КЗ може би за момента панкреаса ми не произвежда инсулин.
Момичета в кръга на шегата,голями сте кльощи😅Аз си мислех ,че малко преиграва ендото😅

# 782
petiapetrova1965 би ли споделила какво представлява режима, на този етап нямам притеснения, но пък не пречи малко да се озъптя и аз , а и не искам да се стига до необходимост. Пък и последните седмици, качването на килограми е буквално на всяка минута, а нямам възможност за много движение за съжаление. Иска ми се да променя храненето, но ме е страх да не навредя на беб с някоя приумица от нета. С теб ще ми е по-спокойно, като е вече изпитано, ако разбира се нямаш нищо против де, все пак не си длъжна. Relaxed

Аз също доста си похапвам, имам чувството, че мога да ям 24/7. Отделно ми се ядат храни, които или съм яла за последно в детството, или такива, които никога не съм яла. 🤣 Добре че имам възможност да тренирам, за да не ми личи толкова.
Положителното е, че също така ми се хапвам доста плодове и така гледам да не ям вредни въглехидрати.

Четох, че от 7-ми месец трябва да се увели дневния прием на калории, та не знам дали и апетита няма да се увелича допълнително. Grin
То зависи и какво можеш да ядеш..аз съм 23 седмица и тъй като съм на строг режим,толкова не ми се ядат тези неща,че ям насилствено.За 7,8 дни съм свалила близо 2 кг.
Разбира се,че ще споделя.Ям само протеини и зеленчуци.Сутрин лъжица фибри от хуск за запека и четвърт количка нискомаслено кисело мляко.Обяд и вечеря,пилешко,телешко, кашкавал,сирене нискомаслено,яйца и риба и много зеленчуци.Много рядко следобеда ако преграднея шепичка сурови ядки.Вечеря до 18 и 30 последно и до закуска да има 16 часа глад.Това е

# 783
petiapetrova1965
А с този режим имаш ли кетони в урината? Реално на мен заради кетоните не ми спират въглехидрата,но може и при мен да е опасно заради твърде високата захар

# 784
petiapetrova1965
А с този режим имаш ли кетони в урината? Реално на мен заради кетоните не ми спират въглехидрата,но може и при мен да е опасно заради твърде високата захар
Не знам мила,от 8 дни съм на него,преди това консумирах бобови и цитрусови плодове.На 14ти ще пускам изследвания, ще видим.

# 785
petiapetrova1965, как издържаш с този режим.. главно с дългия fasting. Аз преди да забременея също фаствах, сега ми е абсолютно невъзможно повече от 10-12 часа без храна (и то през нощта).

# 786
И аз се следя в Токуда и мен нито веднъж не са ме мерили, аз се меря, но не мога да кажа, че редовно се меря, пускам си сама профилактично глюкоза на гладно като изследване ако се филмирам, че нещо не ми е наред заради кг и така и чета, какво давате като съвети тук.

# 787
Rarina peperuda23 вие при кого сте в Токуда момичета? И мислите да си раждате там и при същия лекар?

# 788
petiapetrova1965, как издържаш с този режим.. главно с дългия fasting. Аз преди да забременея също фаствах, сега ми е абсолютно невъзможно повече от 10-12 часа без храна (и то през нощта).
Не питай,аз за себе си не ми пука,но заспивам късно и тва бебе към 12 часа е гладно,почва да рита,направо ми се плаче,чувствам се,така сякаш всички майки си дават на децата,а аз го държа гладно.Хем знам,че го правя за негово добро и го храня само със здравословна храна,хем се чувствам виновна.

# 789
Аз съм при Леков, очарована съм от него и при него в Токуда планирам да раждам. само тръпна да не излезе в морски отпуск юни Grinning
по настоящата ни тема с кг/въглехидрати - Леков изрично ми каза, че няма конкретни кг, към които да се придържаме и че е строго индивидуално. Което резонира с мен. Но всеки път казва да внимавам с въглехидратите.

# 790
Rarina peperuda23 вие при кого сте в Токуда момичета? И мислите да си раждате там и при същия лекар?

И аз съм при д-р Апостолова, за момента да мисля там и при нея да си раждам живи и здрави.

# 791
Аз съм при Леков, очарована съм от него и при него в Токуда планирам да раждам. само тръпна да не излезе в морски отпуск юни Grinning
по настоящата ни тема с кг/въглехидрати - Леков изрично ми каза, че няма конкретни кг, към които да се придържаме и че е строго индивидуално. Което резонира с мен. Но всеки път казва да внимавам с въглехидратите.

А др. Леков назначил ли ти е обременяването с глюкоза? На мен др. Апостолова нищо не ми спомена за това, а и от мои приятелки, които също са били в Токуда съм чувала, че и при тях не са го правили, защото не са имали предпоставки за това-завишена кръвна захар, повече околоплодни води и тн. Интересно ми е дали всички лекари си действат така. 🤔

# 792
И аз съм в Токуда, при д-р Кирилова. Мен също не са ми мерили кг, вкъщи на 2-3 седмици се меря и всеки път със страх поглеждам - за сега 7-8 кг 🫣

По отношение на дрехите - аз също съм се насочила към дрехи за небременни, но по-голям размер. Има доста ластични рокли и мисля към тях да се насоча. Иначе имам един клин за бременни и чоропогащник. За сега ходя само с клина и с овърсайз ризи/тениски😃

# 793
Sonnenschein, Засега Леков не е коментирал обременяването, всеки път ми следи глюкозата на гладно/кръвните/. Искрено се надявам да не ми назначи. Мисля, че в Токуда го назначават при симптоми. Моя близка се следи и роди там при Богданова и също не прави обременяването. А тя качи 18кг, но си беше много здрава и 15от тях остави в болницата. Та не за всеки това ‘до 10кг’ трябва да е правило. Макар че ми се иска аз да се вместя, но да видим, не е драма, ако сме здрави.

# 794
В Шейн има голямо разнообразие, но трябва винаги да проверяваш отзивите с реални снимки на клиенти, защото някои неща изглеждат различно на снимките. Аз вече няколко пъти си поръчвам дрехи, в т.ч. дънки и едно трикотажно комплект че, които се оказаха много добри попадения.
Момичета, сега взема да се постопля времето и останах без дрехи... Grinning по принцип си търся туники, клинове и рокли с дълги ръкави, H&M не ми е любим магазин и гледам да го избягвам, а и част от нещата ми се струват скъпи на фона на качеството.

Откъде мога да си намеря нещо сравнително евтинко онлайн, с което да изкарам три-четири месеца с корема и да "предам нататък"? Прегледах Sinsay, но там нямат специална секция за бременни и малко ми е трудно да си представя как някоя рокля ще ми стои. Всякакви идеи приемам! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт