Harry Potter (TV series) - Дом 'Бг мама' в Хогуортс (фен тема за предстоящия сериал)

• 13 364
  • 317
  •   1
Отговори
# 15
Не знам дали осъзнавате, но аз сега се замислих, това е първия голям франчайз в историята, който ще има 3 от 3.
Романи + Филми + Сериал.
И игра има.Да, не е с тези герои, но е от същия франчайз.

Дали се вълнувам за сериала?
В началото - да, но сега първоначалния ми ентусиазъм започва да се изпарява.
Дали ще го гледам?
Сигурно ще се пробвам.
Гледам Колелото на времето, защото съм искрено впечатлена как са успели да измислят по-лош сценарий, отколкото би могъл някой ученик от средно училище в wattpad.
Дали тук ще се справят също толкова добре? Много вероятно, но се надявам да ме опровергаят.
Искам да съм в Слидерин. Обичам зелено и искам да говоря със змии.
Любим герой?
Разбира се, че Шапката. Тя има пълната власт да ме изпрати в Слидерин или пък в мините на Мория, примерно. 🤣

# 16
Нарния има поредица от филми, както и сериал (пускаха го по телевизията, преди много години). Истината обаче, е, че не са нищо особено - както книгите, така и останалото.

Аз харесвам само първите два филма за ХП. И преди съм го писала. В останалите харесвам някои неща, както и някои актьори. Но като цяло, не ми допада, че не са като книгите. Има големи промени, чудя се как Роулинг ги е позволила.

# 17
  • Вестерос
Accio! Хубав сериал! Heart

Не виждам официалния сайт в първи пост- https://www.harrypotter.com/

Аз съм луда фенка от осми клас, демек 2002 Grinning Имам купища мърч, старите книги, от новите книги.
Като пусна Роулинг сайта Pottermore 2012 някъде се регнах и там се правеха доста тестове да те разпределят- та, Слидерин форвър! Animal Snake На всякакви тестове това ми излиза, естествено имам мърч за дома ми.
Пак от сайта моят патронус е делфин Animal Dolphin .
Играя и играта на телефона Hogwarts Mystery откакто е пусната, не помня, но поне 6 години има.
Любимата ми книга и филм са Затворникът от Азкабан.

Да ви покажа какво ми дойде онзи ден Grinning
Скрит текст:

Имах и това, бисквитата шапка се чупеше и се виждаше от кой дом ще си, та ми се падна тука Рейвънклоу
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 13:25 от Tiffany А

# 18
Аз също съм голям фен на Хари Потър. Обожавам книгите, филмите, актьорите, музиката и всичко, свързано с това невероятно вълшебство.
Замислям се, обаче, че съм свикнала с образите на героите и някак ще ми е трудно да възприема други актьори да играят Хари, Рон, Хърмаяни и т.н. Но в крайна сметка няма да ми пречи и не мисля да сипя негативи, стига да не е голяма катастрофа Wink.
В крайна сметка какво по-хубаво от това, че отново ще се завърнем към магичния свят на Хогуортс Wink. Чакам с нетърпение! ❤️

# 19
  • Вестерос
Надявам се този път да го има Пийвс Simple Smile

Пролетта ходих на Хари Потър на лед на Цирк дьо Солей. Не беше лошо Simple Smile

# 20
  • София
Умерен оптимист съм засега. Не мисля, че ще залитнат много по woke agenda, защото Роулинг ще е в проекта. Имаше протести от woke community-тата срещу участието й, понеже, нали, била трансфобка (Rolling Eyes), но от продукцията не отстъпиха. Това ми даде малко надежда. Да има чернокожи в някои от ролите ми е съвсем окей, в крайна сметка това е фентъзи свят, не е като чернокожа Ана Каренина и Клеопатра.

Тази година направиха и сериал за Пърси Джаксън (след книги и филми) и според мен беше много добър, по-добър от филма. Каста беше чуден, също имаше няколко чернокожи централни роли, но смятам, че се беше получило. Надявам се и с Хари да стане така.

# 21
Исках да си купя ето това нещо - просто като колекционерски предмет, не да си играя: https://figurine.bg/products/mini-figurki-i-komplekt-za-igra-har … tter-polly-pocket
Проверявах периодично в Озон и други големи магазини, но така и не се появи. Явно го е имало на този сайт, но сигурно са били малко бройки.

Аз искам и професор Бинс. Когато препрочитах книгите миналата година, направо го бях забравила.
Също и Хари и Рон да се шегуват помежду си (като когато се подиграваха с уроците на Трелони), а не да се държат като тинейджъри с нервна криза през цялото време.

# 22
  • Вестерос
Bins, вярно го нямаше във филмите. В играта го има.

Продуктът не съм го виждала. Много се чудех на легото аз, ама моята е малка още/

# 23
Това е Поли Покет, специално направено в ретро стил (защото знаят, че това е класиката) - даже фигурките са като тези от 90-те, а не като тези, които произвеждат в момента.

# 24
Цитат
Тъмните му материи (тук сякаш има най-много прилики, но къде е това произведение къде е Хари Потър като популярност)

Не знаех, че има и сериал. Гледала съм само Златният компас, по първата част и с нетърпение очаквам фимиране  и на другите части. Прекрасен магичен свят, с невероятни ефекти. Много съм впечатлена от дирижабъла, много е красив.
Чела съм, че филмът е направен много трудно, режисьори са започвали, отказвали са се. Много е трудно и филмиране с толкова животни.

За мен, като филмиране, ефекти, Златният компас и Хари Потър, особено първите серии, са на едно ниво, едни от най-добрите филми. Още един ми харесва много,  не се сещам за заглавието в момента - Злодеида, в ролята е Анджелина Джоли.
И други ми харесват, но тези ме грабват с магичността си и не ме пускат. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 17:25 от Diorela

# 25
  • София
Тиф,
Добавен е официалния сайт!

Сетих се да добавя и още нещо. Аз си го мислех де, ама си викам то темата е за сериала, ама пък сериала ще има да си го чакаме... Ужас направо... И нека на едно място да си има всичко. И добавих линкове към всичките филми и книги, като съм дал линкове за филмите към IMDB & Rotten Tomatoes, а за книгите към любимото ми издателство Егмонт.

Към всички юзъри,
Ако някой се сети нещо много яко или важно и държи да го има на 1 стр. в основното мнение нека не се свини и да пише, темата е на всички нас и всички общо я правим такава каквато да ни харесва.
Реално на мен току-що ми изтекоха 24-те часа, така че и да искам повече не мога да пипам нищо, но това не пречи да се пише на модератор и той да добави инфото.

Диорела,

Ооо, пропуснала си много.
Ама веднагически да се поправиш. 😊
''His Dark Materials'' е един от най-добрите сериали за последните 10 години, че и повече. И един от най-добрите фентъзи сериали правени някога.
Има го в стрийминг платформата MAX и по торентите.

Имахме си и тема, където се скъсахме да го хвалим. 💓
https://www.bg-mamma.com/?topic=1271574

# 26
  • Вестерос
Подкрепям, много е добър Тъмните му материи сериал!

# 27
Благодаря!
Ще помоля ММ да го потърси в замунда. Надявам се да има дублаж/субтитри на бг, че английският ми не е достатъчен да гледам филми.

# 28
И аз имам мърч. Имам Хедуиг на финко фигурка.

# 29
  • Вестерос
Моята фънко е само Хърмаяни, но имам от киндер яйцата всичките фънко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт