Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 758
  • 314
  •   1
Отговори
# 45
На мен ми звучи абсурдно това, да давам понижаващо за температурата профилактично и то през ден. 😯

# 46
Никога не съм давала за профилактика каквото и да е лекарство ,а и продължителното даване води до привикване и спира действието му . В Нурофена има Ибупрофен ,който влияе на половата система което ще обяни geizer (надявам се ) и води до усложнения.  Аз давам Панадол и то при Т над 37.8.

# 47
Мерси, Кисчеее ❤️❤️❤️🥰 Бебешки гушки за госпожица  Сияна ❤️❤️
Температуропонижаващо дори казват след 38 температура. Много е странно и безсмислено дори вредно това да се дава "профилактично", защото товя не е нещо,което повишава имунитета...

# 48
Преди няколко, дена се видях със една позната коята, има бебе на 7м и ми каза, че му дава през ден нурофен зада не се разболявало. Малко ми е чудно някоия, друга мама да е чувала нещо подобно.
тази, ако знае какво си причинява на детето! Хората трябва да минават тест преди да имат деца! Питайте който педиатър искате - това е абсурдно и вероятно много вредно.
Щом за възрастен е вредно да пие нурфоен повече от 2 седмици... какво правим с бебе на 7 м!

# 49
Преди няколко, дена се видях със една позната коята, има бебе на 7м и ми каза, че му дава през ден нурофен зада не се разболявало. Малко ми е чудно някоия, друга мама да е чувала нещо подобно.

Това е абсолютна глупост и вредно за здравето.

# 50
Ще правите ли първо рожден ден и кръщене? Къде и как? Какво ще организирате?

# 51
Здравейте, момичета!

Аз днес за пръв път през живота си меся пита. 😅 Малката направи 5 крачки самостоятелно и по нашия край се прави малка пита, за да тръгне по-уверено. ❤️

# 52
Честито Беле Simple Smile

# 53
Честито!
Със смели стъпки към успеха!

# 54
Честито Беле ! Безгрижно детство и много успехи й желая 🙂.

# 55
Здравейте, какво правите, ако някой от семейството е болен (от вирус или грип)? Освен спазване на дистанция доколкото е възможно, давате ли на бебчето някакви допълнителни витамини или имуностимуланти?

# 56
Тези мами, които ползвате проходилки тип "паяк", по колко време на ден ги ползвате (бебчетата, де 😀)?

# 57
Честито,Бел! Леки да са й пътищата в живота!
Ами за разборяването дефакто няма какво да направите,ако живеете в една къща. Може би маска да слага болният човек и да спазва доколкото е възможно дистанция. Мои познати са давали Коризалия бебе в тези случаи, но аз не съм убедена,че трябва при липса на симптоми да се дава нещо на детето.

# 58
Утре првим 10м и ми е притеснено, че още нямаме дори едно зъбче. Има ли и други който, нямат и нормално ли е това.

# 59
На дъщеря ми почти на 11 месеца й излезна първия зъб. И сега на 1 година все още има само тях. 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт