Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 776
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пуканките са доста опасни за малки деца, защото лесно могат да се вдишат, т.к. са леки. По-добре не давайте.
Давате ли пуканки на вашите мъници, наше наборче вече хапва во има и зъбки а ние още не. Но много говориме, от отварянето на очи за затваряне не се спира 😂😂😂. Вече се исправя и ходи по мебели, падаме, ставаме, рев за 5 секунди и продължава,  направо е нещо страшно.

# 76
И аз знам като mi.mi и не смея и ядки даже нямам намерение скоро до 3г да дам😁. Уж имам много деца ама за много неща ме е страх .

# 77
Аз едва му давам зрънчо да яде 😅 за по твърди не се наемам скоро. Пуканки и ядки могат да заседнат и не са за нашите бебета сега.

# 78
Има ли гладни бебета, които се будят през нощта за ядене? Тамън имаше някакъв режим от 22.30- 08.30 ч да спят и сега към 04.00 ч - 04.30 ч през нощта сме ужасно гладни и, докато не изпием 150 мл мляко няма спокойствие, после следва 1 час игра, докато заспят и аз заспивам права.  Последно хранене: разтварям по 6 супени лъжички каша, доволно се наяждат, но после следва среднощен рев.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 14:50 от Book_79

# 79
Прави млякото малко по рано, в 3.30ч например. Давай им го както си спят. Като им погалиш устните с биберона само зяпат като гарджета без да си отварят очите. Така има голям шанс да не се разбудят и да пропуснат играта.

Иначе е ужас така. Ние го играхме този филм няколко поредни дни заради зъби.
Веднъж се събуди в 24,30ч и откара до 5ч сутринта, друг ден се пръкна от 4ч сутринта и заспа чак към 10ч. Мислех че е умра. Joy

# 80
Моята яде към 4 ,после в 7 ама спи и яде ,ляга в 19:30 ,но има нощи се буди и само за вода . Преди ядеше нон стоп така че аз се наспивам и съм доволна.

# 81
Моя не яде нощем, обаче вчера от 3:30 през има няма час се изправя в леглото и само си играха с баща си на хайде да спинкаме.

Днес цял ден спа два пъти по 35-45 минути и се буди и постоянно иска да яде, направо не знам какво да го правя моя младеж.

# 82
Благодаря за отговорите за яслата! Тук в Бургас ми казват,че ако искам да го пусна 2026г март, трябва да кандидатстваме тази година, иначе догодина ще е чак за септември.
За среднощното хранене и при нас го има. Събужда се в 4ч още от 5-я месец и така и още не го е израснал това.

# 83
Имате ли болки от носенето на бебетата. Кръст, гръб и рамо много ме болят. Как се справяте вие?

# 84
И аз така, включително и ръцете.
Отделно ме боля нерв от дясната ръка през гърба. Малката много обича като я храня да ме подритва и да се отблъсква назад със все стола. Съответно се протягам да я стигна с лъжицата и ми се разказа играта.
Сега я придърпвам към мен непрекъснато. Болката мина, ама очаквам друго да ме заболи Joy.
Ще взема да го вържа този стол накрая.

# 85
Сега да се включа като ветеран и най-силна ( от гледна точка на носени килограми) 😂, боли ме като започнем от краката отдолу на възглавничката ми е дори твърдо ,всяка вечер масаж и крем . После продължаваме с кръста ,който толкова ме боли че мисля че не е мои имам и някаква дупка от носене ,мажа с  Сераза гел ,врата ми е с постоянна болка ,а пък ръцете освен че имам мускули вече за болката да не говоря . Пия магнезий, витамин Б и често електролитна напитка . Ние се носим постоянно ,защото се бях зарекла че това няма да нося ,но мама едно си знае ,едно си бае 😁.  Като я дам на баба й (мама) ,нищо не ме боли ,ама нея започва да я боли 😀, та мисля до 5 години да ми е минало .

# 86
Мен още нищо не ме боли, ама той още няма 9 кг 😂 а и той не е голям любител по гушкането. Но не мога да го разнасям много много, все пак.

Правих си кръвни изследвания за първи път от раждането и макар да кашлях си бяха топ (освен дефицит на Д) 😂 даже косата ми пак започна да става лъскава.

# 87
Аз мислих че само мен ме боли кръст, и то от както родих не само сега, и като спя по гръб после е още по зле. За ръце вече не ги усещам че са мои 😁😁😁. Но две вечери под ред па два, три пъти се буди със рев и си заспива на какво се дължи.

# 88
Аз мислих че само мен ме боли кръст, и то от както родих не само сега, и като спя по гръб после е още по зле. За ръце вече не ги усещам че са мои 😁😁😁. Но две вечери под ред па два, три пъти се буди със рев и си заспива на какво се дължи.
Поли виж за зъб ,моята така беше на първите , сега пак се случи да изплаче и пак има нов зъб . Но не се буди,  давам вода и продължава да спи.

# 89
Говорете ми за болки 🤣🤣🤣 Аз имам и проблеми с китките и слагам един спец.накитник за поддържане,защото много ме боли на моменти. И дископатията ми праща смс-и редовно 🤣 а аз я имам на 3 места 😵‍💫🤪

Общи условия

Активация на акаунт