Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 821
  • 314
  •   1
Отговори
# 225
Чудя се за това столче дали ще стане и за новородено за да не ползвам две столчета в колата.

# 226
Аз поне знам, че е добре в началото да е кошница за да са максимално полегнали и е компромисен вариант столче от 0 месеца, но вероятно ако не пътувате големи разстояния вероятно може и да е възможно.

Чудя се за това столче дали ще стане и за новородено за да не ползвам две столчета в колата.

# 227
Абсурд новородено в изправен стол. Те не могат главата още да си държат.
Аз за беба ще купувам по полегнал стол, че в нашия като заспи и главата ѝ клюма напред и надолу, а тя редовно заспива в колата.
На нас в началото най ни беше удобна в коша на количката да си пътува. Има такива с възможност за връзване с колан и вътре с колани за бебчето. Столче кошница го ползвахме чак като започнахме да я слагаме да сяда. Като започна да седи стабилно минахме на седящ стол.

# 228
Според мен и снимката която виждам това столче трябва да има ръчка и да се дърпа и да става легнало положение. Нашето в колата става за спане ,но иначе отначало бяхме с кошница . Хубаво го изчети описанието или направо дай запитване и ще ти стане ясно ,но да седи не може ,предполагам и ти това не питаш 😁.

# 229
Пише че става за новородено, има и позиция която става за спане, аз имам кош от 0 до 11 кг. от каката но не ми харесва понеже легналото положение е доста изправено и при патуване и кимаше главичката.

# 230
Вижте столчето на живо, в магазин, шоурум. Пак си го използвайте, но не и от раждането Persevere
От каката имам столче Lorelli Roto 360, което ползвам и с второто дете. Моделът е идентичен с този, за който питате, има легнала позиция, върти се на 360°.
Производителят твърди, че е подходящ за новородени. Не съм съгласна. Каката можеше да се вози в него чак към 9-ти месец, без да й натежава главата напред. С малкия го ползвам от около 7-мия му месец, защото по-бързо трупаше килограми от кака си, НО главата му си беше прекалено тежка, за да го оставям да спи в столчето. Държах го колкото можех по-дълго в кошчето.
Моят "хак" с кошницата бе: увеличавах ъгъла, под който стягам кошчето на седалката, колкото да не кльопва главата напред и да притиска пътя на въздуха.

# 231
Може да подпиташ “Деца зад борда” - доста са отзивчиви и може да дадат някоя идея.

# 232
Как сте със дневните дремки, при нас е ужас спи до обяд за около час, и след това не спи. И вечер към 18- 19 става невъзможна, рев за спане и всичко и е криво. Пробвах да я приспивам само на обяд и така не става.

# 233
  • София
Когато започна да ми отказва втората дрямка, изчаках една седмица да видя дали е постоянно и я минах на 1 дрямка. Понеже го направих сравнително рязко, и трябваше около седмица, за да свикне. Това беше преди няколко месеца. След като свикна, си спи стабилно от 13 до 16 часа, рядко за по-кратко.
Как сте със дневните дремки, при нас е ужас спи до обяд за около час, и след това не спи. И вечер към 18- 19 става невъзможна, рев за спане и всичко и е криво. Пробвах да я приспивам само на обяд и така не става.

# 234
Ами той от около годинка мина на една дрямка на обяд, понякога 2 часа понякога 3. Ако никнат зъби или е болен може и по-малко.

# 235
И ние сме с 1 дрямка, но е 2 часа от 12:30 до 14:30 часа ,винаги в този интервал ,заспива в 21 и става в 9 . Още яде АМ вечер преди да заспи и сутрин преди да стане вие спряхте ли го ? Поли в колко ставате и в колко ляга?

# 236
И ние сме с 1 дрямка, но е 2 часа от 12:30 до 14:30 часа ,винаги в този интервал ,заспива в 21 и става в 9 . Още яде АМ вечер преди да заспи и сутрин преди да стане вие спряхте ли го ? Поли в колко ставате и в колко ляга?
Лягаме към 21:30 и става 8:00-8:30 спи си без да се буди,  ако и дам да спи сле 17:30-18:00 седи до 23:00.

# 237
Моите момичета си го искат сутрин АМ, още не сме го спрели. Само сутрин го давам, а следобед понякога давам айрян към филийката, която им запичам -дали с яйца и сирене или шунка с кашкавал. Ние сме с една дрямка от 14.00 - 16.30 ч. Продължителността на дрямката зависи от това колко са уморени. Днес баща им ги разхожда по едни планински пътеки и се върнаха много уморени. След, като обядват си чакат и плодовото пюре. Това е единственото сладко нещо, което им давам и си го ядат с удоволствие. Нещо им омръзнаха кремчетата от детската кухня и не ги искат. Ставаме към 8.30-09.00 ч и си лягаме към 21.00 ч.

# 238
Нашия е буден в 7:30, ако го взема при мен но ви да си доспи до 8. Ляга в 20, сега се опитвам лятото да е към 21 часа.

Аз му спрях млякото преди лягане от миналата седмица, за сега не протестира. Само му преместих супичката след 19:30 да си я хапва. Нашия не харесва кисело мляко особенно. Sad Сега август държавната кухня е отпуск до средата на септември и ще трябва да почна да му готвя аз супички 😅

# 239
Ами Поли за 1 дрямка сте си ,през нощта добре си спи ,пробвай сутрин да я задържиш по дълго до към 13 и ще свикне . Ние имахме отначало дни с 27 минути сън на обяд и лягане в 19:30 😁,ама за 1 седмица свикна. Аз ще опитам вечер с кисело мляко, та да спре , а колко хляб изяждат вашите за целия ден ?

Общи условия

Активация на акаунт