Обсъждане на имотни обяви - 37

• 48 015
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
Няма газ в този район. Видях радиатори, значи има ТЕЦ. Отдолу ако е абонатната станция, дори може да е по-топло от други апартаменти.

# 136
Това с мозайката е покъртително. На мен иначе ми харесва как е направен, но на 1 ет - никак не бих се заинтересувала.

# 137
И аз мисля, че ще е много тъмен. Около Галичица всички първи етажи, които имат дворове са дупки, а градинките джунгли. Това не знам къде е, ама ако е като там...
Мозайката на мен много ми харесва като концепция, но не е реновирана, или поне, не като хората. Чак изкъртена мазилка ли какво там се таркаля в коридора пред пералнята, времето не им е стигнало да почистят под нея.
Този марамор в банята си е гранитогрес с щампа. Паркетът сигурно е стария. В общи линии ефектно е направено и не със свръх бюджет. Едната спалня е и само с един стол и лампа обзаведена... Иначе ми харесва дизайна.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 01:29 от drago_2008

# 138
Стаята с лампичките, като, че  ли са усвоили балкона. Една стая на паркет, друга на мокет, коридор мозайка. Някой е направил ремонт с не най-калпави мебели, за да му вземе повече пари. Бих поискала чертежите. Напудрено е, но много клиенти търсят жилища за влизане, не им се ремонтира на хората.

# 139
Здравейте,в избор сме на апартамент ,с ипотечен кредит ,за лично ползване,какво ви е мнението за апартамент. Апартамента с южно изложение на 2 етаж над партер среден 61кв с общи части ,с парко място и акт 16 от този месец в Овча купел на главен булевард.Построен от " Тобо груб",директно от собственик за 145 000евро.

# 140
За Тобо Груп мога да кажа, че са от добрите строители. За цена, район, кв - не следя и нямам мнение, но строителя е ок.

# 141
Нали търсехте 3стаен 400 евра в централни райони.
Ето един:
Скрит текст:

# 142
Нали търсехте 3стаен 400 евра в централни райони.
Ето един:
Скрит текст:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c173609119890945&slink=bjwk3f&f1=1

5ти последен етаж на стара сграда без асансьор, големи скосявания, прозорците на едната спалня са на практика почти на пода, 20кв. баня. Апартаментът прилича като да е бивши тавански помещения. Цената не е зле, защото е ремонтирано и голямо и локацията е топ, но е за хора, които могат да преглътнат гореизброените минуси.

# 143
  • София
Здравейте,в избор сме на апартамент ,с ипотечен кредит ,за лично ползване,какво ви е мнението за апартамент. Апартамента с южно изложение на 2 етаж над партер среден 61кв с общи части ,с парко място и акт 16 от този месец в Овча купел на главен булевард.Построен от " Тобо груб",директно от собственик за 145 000евро.
Коя е локацията? Те май имат само на Президент Линкълн, под махалата.

# 144
Локацията е уникална.
Вярно, слизаш 4 етажа, ама си на Попа. Кеф ти Графа, кеф ти Витошка, НДК, метрото ти е пред блока.

Аз също не обичам да няма асансьор, ама ако елиминираш едни 30 мин трафик и път на ден, и понякога още толкова паркиране, си струва да качиш едни 4 етажа.

Аз също не бих го взел, но си има поле за размисъл. Особено ако по принцип търсиш до център или център.

# 145
Коя е локацията? Те май имат само на Президент Линкълн, под махалата.

Да,там ,според вас цената как е,въобще не мога да се ориентирам в тези много обяви...

# 146
  • София
Да,там ,според вас цената как е,въобще не мога да се ориентирам в тези много обяви...
Не ви препоръчвам, предишния линк дето пуснахте за 2 част беше по-добро предложение.
Близостта до махалата е голям минус /лятото музика, зимата миризми на изгоряло/, цената също понадута ми се вижда.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 11:29 от Exter

# 147
Локацията в Овча купел не ми е ясна, а е много важна!
Иначе, за двустаен, южен, с паркомясто просто като имот цената не е зле. От там започват всички неизвестни, които могат да го направят непродаваем дълго време:
-локация/микро локация;
-осветеност;
-реален размер и функционалност на стаите.

# 148
Локацията е уникална.
Вярно, слизаш 4 етажа, ама си на Попа. Кеф ти Графа, кеф ти Витошка, НДК, метрото ти е пред блока.

Аз също не обичам да няма асансьор, ама ако елиминираш едни 30 мин трафик и път на ден, и понякога още толкова паркиране, си струва да качиш едни 4 етажа.

Аз също не бих го взел, но си има поле за размисъл. Особено ако по принцип търсиш до център или център.

Етажът е само един от минусите, които изброих. Такова жилище, тип галерия, бивши тавански, почти 100годишна сграда няма отопляне, да не говорим лятото как ще е. Всички стаи са преходни, няма отделно антре и т.н. За тези, на които локацията им е основният приоритет, е супер и горещо бих препоръчал.

# 149
Етажът в сграда без асансьор би бил най-големият и непреодолим минус за мен. Утре като някой счупи крак или в по-добрият случай се появи бебе с количка - кой ще качва и как точно тези четири етажа? Ами багажи, покупки? Абсурд. Дори цената е твърде висока за локацията в сграда без асансьор.
За Тобо - ако локацията им е на Линкълн не е ок - срещу махалата, на главен булевард - не. Иначе е комуникативна.

Общи условия

Активация на акаунт