Обсъждане на имотни обяви - 37

• 47 914
  • 784
  •   1
Отговори
# 75
Защото и там се вземаше с инв.цел.

# 76
Не мога да се въздържа просто:
https://m.imot.bg/details/1c173617920258724

"Нощните шкафчета" са топ! За цената и квартала дума няма да отварям...

# 77
Сградите на Артекс са така… не знам колко заслужено

# 78
Дори да е Артекс, за мен е прекалено. Цял живот почти съм живяла там, непосредствено до този "палат". И пак бих живяла. Но ако имам 400 К евро, повярвайте за нищо на света не бих ги дала за Артекс в Дружба.

# 79
  • София
С 400к Атрекс в Дружба няма как да ми влязат в която и да е класация.
Убеден съм, че е построено по стандартите им и е качествено, както и че именно точно такива големи сгради трябва да има на комуникативните места в града, които го позволяват. И все пак стои като на свинче - звънче точно такъв тип сграда и точно там.

# 80
  • София
На някой не му е излязла сметката с отдаването под наем Blush

https://www.alo.bg/moderen-tristaen-apartament-pod-naem-v-sgrada-avigeya-9360969

# 81
На мен столчетата нощни шкафчета ми харесват - мултифункционални са🤣 има едно меме за стола:

Иначе съм виждала доста апартаменти, които се дават под наем/продават едновременно- което върже.

# 82
  • София
Обявата за наем е свалена и е от друга агенция. Явно не е потръгнало Blush
Тази продажна цена с този наем=39 години изплащане на инвестицията Grinning

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 23:05 от Exter

# 83
Някой има ли лични впечатления от строителна компания Инфинити и какво мислите за индустриалната зона , която се застроява около “Охридско Езеро” парк.
Аз съм по-скоро предубеден , но ми е интересно ако някой е закупил там какви доводи има.
https://husestate.com/bg/sale/19

# 84
На някого не му е потръгнало с даването под наем - УСМИВКА
Явно не е потръгнало - УСМИВКА
Защо чуждото нещастие те прави толкова щастлив/а?
Мен ме втрещи таксата на месец от 115 лв. Аз при нас плащам 16 лв за асансьор и чистачка, и повече не желая да плащам. А тук са 100 лв повече. Много е.

# 85
  • София
Ако 800к лева актив е нещастие, благородно завиждам Blush
Усмивката е от вежливост и няма нищо общо с чувство на щастие Blush

# 86
Ясно е че вложението не е било на такава сума, даже подозирам че е било на не повече от 1400е/м2(възможно е и по-малко, просто не си спомням коя година почнаха да строят този блок).Ясно е и че толкова надали някой ще му даде сега с все столове-нощни масички.

За таксата - в тези сгради има поне 4 асансьора, озеленяване, портиер/охрана денонощно..

# 87
В началото на 2021 ходих на оглед там. Не си спомням на какъв етап беше строежа, може да е бил към АКТ 15, но още си пазя записките от тогава - цените бяха нещо от сорта на 1000-1200 без ДДС в зависимост от етажа...Единствено таксата подръжка не е мръднала за сега - 1 лв/м2. Ако знаех какво предстои ехееее, сега аз да продавам. Но не би!

# 88
sapien, инфинити мисля че се надеждни, поне на база това, което съм събрала като информация от форума. Понеже питаш за сгради по Охридско езеро ( там строителят е друг), то бих могла да споделя впечатления от обекта на инфинити на ул.камен Андреев. В Лилиан 1 ( на инфинити сграда) миналата година гледахме тристаен. Симпатичен беше, но както и друг път съм писала спалните бяха много маломерни. Строителя не качва цени в сайта мисля, но в имотбг има обяви с цени( без схема на разпределението).
 По самото Охридско езеро (индустриалната зона) строят гриин лайф. Цените са по-ниски, но фирмата е не е ок...

# 89
В началото на 2021 ходих на оглед там. Не си спомням на какъв етап беше строежа, може да е бил към АКТ 15, но още си пазя записките от тогава - цените бяха нещо от сорта на 1000-1200 без ДДС в зависимост от етажа...Единствено таксата подръжка не е мръднала за сега - 1 лв/м2. Ако знаех какво предстои ехееее, сега аз да продавам. Но не би!
И купувате какво? Въпросът е, като продадете имот за 400 К какво аналогично може да купите като имот, а не с колко пари ще сте в банковата сметка като число. Ами няма как да купите 2-3 такива, т.е. реално не умножавате капитала, с който може да купувате имоти в София... Надявам се  се разбира за какво говоря? Друг е въпросът, ако ще ги използвате за старт ъп компания или друг бизнес...

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 14:23 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт