Защо няма съвременни мъже, готови за семейство и деца и способни да обичат?

• 5 507
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
Едната тема беше, че имала нужда от корекции, щото всички около нея имали, и по секси дрехи, ама мъжът й не давал... Пари, естествено.
Това ме убеждава, че какъвто е капацитета на човека, такива са и стремежите му в живота.

# 16
  • София
Едната тема беше, че имала нужда от корекции, щото всички около нея имали, и по секси дрехи, ама мъжът й не давал... Пари, естествено.

Имаше някаква такваз тема, ама не знаех, че авторката е тази.
Олееее, това обяснява защо го търпи тоз Муньо. Тя просто няма капацитет за нещо повече.

# 17
  • волно калдъръмче
Веднага ти отговарям. Някои мъже подхождат съвсем прагматично към брака. И чувства има, разбира се, но те не са определящи толкова при избора.

Скрит текст:
Когато не си доволна, че не получаваш ресурс, а само пилееш своя, делегираш отговорностите, които не са ти желани. Нека той поеме логистиката. Намираш други начини да се зареждаш и излизаш от къщата и ролята на слънце, което трябва да огрее навсякъде. Много е тежко и отговорния човек трудно свиква, но не е невъзможно. В противен случай унищожаваш и себе си и другите.

# 18
Чакам авторката да напише скоро че децата не са били планирани

# 19
Мъжете винаги са били такива, просто на жените е внушен срам да инициират раздяла. А мъж никога, ама никога няма да остави питомната женичка, за да гони същата като нея.
Въпрос - защо,  след като си употребила твоя по предназначение, т.е.за донор,не го оставиш? Читави мъже има...е,твоят явно не е, затова ми е чудно.

# 20
Кой ще ми върне ония 42 секунди, които пропилях да пиша по твой въпрос в друга тема?!

# 21
  • София
Читав мъж ще се хване с читава жена.

# 22
Има такива мъже - ти просто не си си избрала такъв.
Като не ти харесва положението, в което си - тръгни си.

# 23
Кой ще ми върне ония 42 секунди, които пропилях да пиша по твой въпрос в друга тема?!

И аз това се чудя.
Като прочетох за джуките и тунинга си давам сметка, че напразно съм се хабила.

# 24
  • София /Абсурдистан
Ако всички тръгнат да скачат от покрива, то и авторката ли ще го направи?
Върхът на амбициите са джуки, сиси и цялостен тунинг. Нещо по-важно има ли?

# 25
  • София
Мъжете в съвремието, способни да правят и отглеждат деца, са на възраст от 18 до 78.
В това море от ХУ хромозоми има огромен избор.

Разбира се, вече какъв избор ще направим ние самите е от първостепенно значение.

Авторката е получила максимума според мен, не мисля, че може да се надскочи. Така че, работи с наличния материал и благодари за здравите деца.

# 26
Как да няма бе, има. Ама ти не си избрала такъв. Като се намрънкаш тук да си сложиш една от най-сладките ви семейни снимки в социалните профили - за кураж. Гледам така прави една мрънкалка от обкръжението ни в реала, та сигурно успокоява положението за известно време.

# 27
Не си избрала множество съвременни мъже, неготови за семейство и деца, и неспособни да обичат. Избрала си един. Това е твоят избор! Запомни го, и ако се чудиш защо - попитай майка си. Ако си мислиш, че в семейството всичко зависи от мъжа - много жестоко се заблуждаваш, но винаги имаш шанс да подобриш живота си. Дали ще се възползваш, пак зависи само от теб.

# 28
Кой каза .че няма такива мъже - искащи семейство, отговорен и включващ се в всичко свързано със семейството. ИМА разбира се. Но често те остават незабележими, защото не са ИТ, нямат скъпа кола или пък не са супер красавци. След две три връзки , които са завършили с думите " Ти си мъж мечта ама в момента не ми е до сериозна връзка " , на тях им става все едно и се нагаждат да са по-вървежни. Истината е много момичета си търсят лошо момче с идеята ще успеят да променят, но май това никога не се случва.

# 29
Как да няма бе, има. Ама ти не си избрала такъв.

Да си избереш такъв е само половината от работата. Остава по-важното – и той теб да избере...

Общи условия

Активация на акаунт