Извинявам се предварително за въпросът ми, тъй като това е масова тема в момента и всички говорят за това, но искам да го задам, за да съм спокоен. Изчетете статията до края, за да разберете наистина какво ви питам, защото ще са включени детайли. Колата ще се ползва за семеен автомобил, багаж, ще се кара градско и извънградско. Да кажем, че в момента имам грубо казано 60 000 лева и искам да си купя кола в България. Ако ме питате бих казал, че не мисля да вложа всичките пари в колата, тоест ще направя плащането може би на части, все още не съм сигурен как ще стане, просто искам да заделя част от парите за всеки случай. Та какво бихте ме посъветвали да направя с тази сума? Да си купя нова кола, върната от лизинг, някоя по-стара, от представителство, чужбина, частно лице. Въобще от всички възможни варианти кое излиза най-добре и си заслужава. Като цяло съм се ориентирал като марка- Тойота, Шкода, Киа, Фолксваген. Но като цяла марката няма значение, ще се радвам да чуя и вашите предложения, разбира се да не е някоя куче марка, която не става за нищо де. Та просто искам да чуя искреното ви мнение, на опитни и начетени шофьори, и стари, и млади, които с шофирането си през годините са осъзнали какво значи да караш кола. Бих искал да чуя мнението ви подкрепено с доказателства и факти. Кажете си истината право и не премълчете нито думичка. Всякакви съвети биха били в полза. Благодаря ви предварително и се извинявам, за дългото писание, което се получи..