Купуване на нова кола, как?

• 3 785
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Ха-ха-ха!
Сетих се за нашето получаване на новата кола в магазина.
Строени шефа, търговския агент и една девойка от офиса. Агентът ни дава документите, ключовете. Шефът обеднява, че втория комплект гуми е в багажника. Снимат ни пред колата. Мацката ливва менчето. Ние се качваме и се оказва, че моя мъж не може да я изкара от салона. Две-три маневри напред - назад, не и не.
Слязохме и помолихме някой да я изкара.

# 16
  • София
С нашите амортизирани  и некачествени  пътища не ви съветвам  да влагате  в нов автомобил.Аз лично съм имала запазени, но втора ръка коли.Еми не съжалявам.
Проблемът на втората ръка коли е, че не знаеш как са поддържани. Ако пък е от автокъща, почти сигурно е с превъртян километраж.

# 17
И аз бих заложила на нова кола, да сте първи собственик. От тези 60к, максимум половината за първоначална вноска и другото на лизинг.
Ние имаме две коли взети от Daswelt auto, вкарани от Германия, бяха на по 5 години като ге взехме. Плюс е, че от там имахме пълната история на автомобила, реални километри. Познаваме човек, работещ в салона, който не даде съвет коя да вземем. Но си беше чист късмет, понеже имаме познат. Иначе си е руска ролетка. И двете са на по 200 000 км вече и се започва смяна на какво ли не. Ако нямахме познат доверен човек, бих стреляла на нова кола, за да не се налага да се сменят чясти още първите 3 години. Да, ще е с по- високо Каско, което пак е разход, вероятно гумите ще са по- скъпи, да, още с излизането от салона сте с 5 000лв по- ниска стойност на автомобила, защото не е нов вече. Хубавото е, че напоследък държат цени и дори и да искате на 5та година да я смените, ще имате добра база.

# 18
Следя и тук, не държим да е нова, може и върната от лизинг, предполагам минават обстноен преглед в сервизите на марката.

Общи условия

Активация на акаунт