Боледуване на децата ни-тема 84

• 17 579
  • 806
  •   1
Отговори
# 75
  • shumen
DK86,Саностол има и за по-малки деца.Аз на моя съм го давала на 5 години 2 пъти по 5 мл и бях доволна.
Мимчо,заведи го пак на лекар и пусни кръвни според мен.Моя миналата година с бронхита така кашляше,а също правихме Пулмикорт.

# 76
Аууу, Дани, моята 12 годишна е около 45-48 кг. на 158 см сигурно (не съм я мерила отдавна). Носи ми дрехите, обувките и сутиените (😆😆, бъзикам се с последното, има си нейни, но са моя размер хахха). Даже и 50 кг. може да е ударила вече, не иска да ми каже колко кг. е. При нея вече се борим да не яде много, хич не изглежда недохранена. От 3 до 4 годишна нр беше наддала и грам и помня личната лекарка сложи едно кило отгоре в картона, по спомени беше 13 кг.
Малкият на 5 г. мисля е около 18 кг. Като бебе беше много едър и шошав, но сега си се издължи.

# 77
  • shumen
Бръм,и моя има съученици по 48-50 килограма и момичетата са по пълни от него.Той обаче е слаб,но е висок.Последно като го мери педи беше 156 см.Дрехи носи за 14-15 годишни,но панталони намираме много трудно,че всичко му е или късо,или много широко.Направо в чудо се виждам с него.
Започна да си хапва сега в пубертета,но пак казвам определени неща.

# 78
Преди два дни пусках изследвания
DK86,Саностол има и за по-малки деца.Аз на моя съм го давала на 5 години 2 пъти по 5 мл и бях доволна.
Мимчо,заведи го пак на лекар и пусни кръвни според мен.Моя миналата година с бронхита така кашляше,а също правихме Пулмикорт.

# 79
  • shumen
Мимчо,то ако има нещо ще покаже на изследванията.А АБ пие ли детето?Ако пие няма да са достоверни.

# 80
Моето като беше бебе беше с физиологичен рефлукс, но не виждам връзка. Спря да повръща със захранването. Просто си оцелява с минималните количества, съответно не расте особено. Вкъщи се майтапим, че расте на глава и коса (под дупето й е вече). Днеска за цял ден е на 1 палачинка със сладко (стана в 10.30). Наистина не знам как не й се прияжда нищо, ама почвам да се притеснявам.
Ние бяхме до сряда с грипоподобни симптоми и температура, следващият вторник пътувахме на гости. Никой от нищо не се е заразил. Но бяха минали 5 дни между Т и пътуване. Като цяло за хотели и купони след такъв грип не бих имала сили аз лично, ама хора всякакви.

# 81
Не, не пие АБ това са от ония ден
Мимчо,то ако има нещо ще покаже на изследванията.А АБ пие ли детето?Ако пие няма да са достоверни.

# 82
И аз съм изтощена първо детето сега и мъжът ми ..нямам никакво настроение ...на моя приятелка щерките на 12 и 11 г са 60 кг ..и те също се борят да бе ядат толкова уви неуспешно крият се и си купуват боклуци...

# 83
  • Sofia
...на моя приятелка щерките на 12 и 11 г са 60 кг ..и те също се борят да бе ядат толкова уви неуспешно крият се и си купуват боклуци...
Малко се поуспоких.
Бях почнала да се притеснявам, че на моят почти 12-годишен килограмите са му повечко (42 кг).

Но наистина това е проблем и при него - не знам как се ограничава яденето на боклуци. Не мога да го оставя съвсем без джобни, а те отиват единствено за това.
На всичкото отгоре е с много чувствителен стомах и му се отразява зле. Ето сега след Коледа беше с разстройство на вода и повръщане цял ден заради колбаси и всякакви видове бонбони.

# 84
  • shumen
Мимчо,в тези няма нищо притеснително.Ако утре пуснеш и СРП и левкоцитите имат промяна то ще покаже,ако има нещо щом детето не пие АБ.Кръвните могат да се променят,ако се влошава детето.
Моя е имал СРП 5 на единия ден,след 2 дни е бил със 70 и пневмония.
Brin,моя също яде боклуци.То по площадки и навън масово се яде това,но доколкото мога гледам да го ограничавам.

# 85
Пак да пусна изследвания или направо снимка?
Мимчо,в тези няма нищо притеснително.Ако утре пуснеш и СРП и левкоцитите имат промяна то ще покаже,ако има нещо щом детето не пие АБ.Кръвните могат да се променят,ако се влошава детето.
Моя е имал СРП 5 на единия ден,след 2 дни е бил със 70 и пневмония.
Brin,моя също яде боклуци.То по площадки и навън масово се яде това,но доколкото мога гледам да го ограничавам.

# 86
  • shumen
Мимчо,първо кръвни пусни и с тях при лекаря.Ако той прецени,че има нещо и кашлицата не спира си искай снимка.

# 87
Кашлицата драстично намаля, проблем ли е че вместо ериус давам зиртек, че в аптеката това ми дадоха. Ериус давах доста време и свърши.
Мимчо,първо кръвни пусни и с тях при лекаря.Ако той прецени,че има нещо и кашлицата не спира си искай снимка.

# 88
Боклуци се купуват в нас и се ядат с мярка. На училище се харчат пари за закуска / обяд (ако се налага). Нашата беше понапълняла, силно казано, но смъкна 3 кг. Личи си и по това колко храна изяжда на вечеря. С говорене се ограничават. На училище не си купува джънк.

# 89
Моята дъщеря е на 5 и тежи 16.5кг. Нищо не иска да яде, напоследък живее на мандарини, домати и сирене и сух хляб. Ужасно е злояда, ще изследвам и аз феритина, че ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт