Време е за ИКЕА - тема 43

• 33 566
  • 571
  •   1
Отговори
# 525
Да, просто при свободно стоящите е по-силно - все пак са върху плота.

# 526
  • ВАРНА
Значи е нормално.
Благодаря Ви!

# 527

Този индукционен котлон бива ли го като качество?

# 528
  • ВАРНА

Този индукционен котлон бива ли го като качество?
За същия питах и аз.
Ползвахме го вече 2-3 пъти за различни неща.

# 529
Зависи каква му е мощността.

# 530
Здравейте, споделям, че съм изключително впечатлена от новата конструкция на гардеробите PAX.
Определено имам опит с тези гардероби, досега съм сглобила 6 броя от старите.
Четох тук отзиви, че новите са паянтови и с притеснения го купихме (цвят избелен дъб), защото трябваше да разширим стар гардероб.
Нова концепция на сглобяването, изключително лесно, бързо, дори без отвертка и много стабилно. За съжаление е видно и от цената.. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 12:48 от Joddy

# 531
Моля,споделете мнение за металното легло Vevelstad .  Паянтови ли са, подматрачната рамка много ли е мека. Всякакво мнение би било от полза. Благодаря !
https://www.ikea.bg/products/vevelstad-leglo/40518270/

# 532
  • Пловдив
Няма табла, ниско е.
Не вярвам да е паянтово, на мен ми се вижда много компромисно.

# 533
Може ли мнение за модулната система Besta? Харесала съм я за хола. Заслужава ли си парите? Конфигурацията която направих струва 2800 и се чудя дали да не попитам и мебелист дали няма да ли даде по-добра цена.

# 534
Може ли мнение за модулната система Besta? Харесала съм я за хола. Заслужава ли си парите? Конфигурацията която направих струва 2800 и се чудя дали да не попитам и мебелист дали няма да ли даде по-добра цена.
Извън темата,но вижте Ирим,ако търсите  изгодна цена. Практис правят и три пъти годишно 20 % намаление,съвсем прилично идва.

miraluba,търся леки легла  за селска къща. Няма да е ежедневно спане,но да е прилично все пак.  Преди години съм виждала красиви метални легла в ИКЕА,сега по- семпли варианти само.
Ще се разходя до Пловдив Център,дано ги има,не съм обръщала внимание.

# 535
  • Варна
Моля,споделете мнение за металното легло Vevelstad .  Паянтови ли са, подматрачната рамка много ли е мека. Всякакво мнение би било от полза. Благодаря !
https://www.ikea.bg/products/vevelstad-leglo/40518270/
Ние го имаме от 2 години, доволни сме, ползва го ученик. Подматрачната рамка е добре . Ако искате може да си вземете табла за леглото, отделно я продават. https://www.ikea.bg/products/tolkning-gorna-tabla-za-leglo-rachn … o-ratan/30512631/

# 536

Ние сме с Беста от три години - шкаф под телевизор, но дълъг (около три метра) и шкафове по стените, оформени като раздвижена секция. Аз лично съм много доволна. Дори не си личи, че е от Икеа. Сори, малко е разхвърляно, ама вчера се прибрахме от път.

# 537
Besta-та са евтини ако са с обикновени вратички (не стъклени) или без. Намесят ли се чекмеджета или вратички стъкло или гланц, става по-скъпо.
Купувала съм предимно Besta с изключение на гардероби, кухня и спални. На мен ми харесват заради многообразието от  комбинации, цветове вратички и предназначения също.

Имам Besta в стандартна употреба комод с вратички в трапезарията и шкаф за под телевизор, но някои от другите са ми с по-необичайни употреби. Например библиотеки  (плитките модули), пак плитко шкафче с открите рафтове в кухнята, за да си слагам дреболии, шкаф в коридора за битова химия (вместо обичайното под мивката в кухнята). В спалните заради малката квадратура пак използвах плитките Besta в ролята на малки библиотечки, а върху тях да стои телевизор.
Мен лично в Besta ме причлича това, че ако поомръзне с една смяна на вратичките човек може да обнови вида ѝ. Все пак имат стъкло, някои доста приятни цветове - бяло, бежово, прекрасно тъмно зелено, дървесно, черно, сиво. А и можеш да им сложиш лесно от тези малките лампички за осветление.

# 538
  • In transit
И от мен глас за Besta. Подобна на Нединка модулна система сме направили в дневната, само, че в бяло и с комбинация от дървен плот на шкафа с ТВ и няколко от вратичките с посуда.

На същото мнение съм, като Защо ме търсиш, голям разнообрзие, от цветове и комбинации, издръжливи на ежедневно ползване, модули, които може да добавяш поетапно в стаята, като ти свърши празното място в шкафовете. Grinning

# 539
Благодаря. Може ли снимки на секцията с бяло и дървесно, точно това и аз искам. Това ми е проекта

Общи условия

Активация на акаунт