Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 702
  • 735
  •   1
Отговори
# 210

Привет отново, престраших се да поръчам от Икеа Румъния, може ли само да ми потвърдите, че посочвам правилна опция на взимане:

Да!

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 08:06 от drago_2008

# 211
Здравейте, идвам с питане относно ваучерите на ИКЕА. За Коледа отидох зо магазина, за да купя ваучер на близки, които ще обзавеждат къща-.чуден подарък за Коледа. На касата ми казаха, че нямат такива от известно време. Имали.генерален проблем,, каквото и да значи това. Знае ли някой дали са ги подновили? Благодаря

# 212
Здравейте, идвам с питане относно ваучерите на ИКЕА. За Коледа отидох зо магазина, за да купя ваучер на близки, които ще обзавеждат къща-.чуден подарък за Коледа. На касата ми казаха, че нямат такива от известно време. Имали.генерален проблем,, каквото и да значи това. Знае ли някой дали са ги подновили? Благодаря
Да, оправиха проблема и ги предлагат.

# 213
Аз тъкмо започнах да намествам в главата си как да станат работите по схемата на Драго и харесваните от мен стъклени вратички Tonstad изчезнаха и от румънката Икеа (пък, че и от немската).
Ще излезе, че не само в нашата Икеа се зареждат малко бройки. Или пък нещо му има на модела и го изтеглят от магазинната мрежа.

# 214
Твоите вратички не съм ги запомнила, но много ми харесват светлите Tonstad, свързвам този цвят с уют и точно нещо такова си търся за хола. Обаче все още не съм ги виждала на живо,  пловдивската икеа не знам през коя година смятат да покажат нещо от серията.

# 215
В пловдивския център за поръчки ги има вратите Tonstad. Сигурна сум. Но не и тези със стъклото. Те пак се водят Tonstad, но явно под друг код. Проблемът на мен не ми е, че ги няма в нашия център за поръчки. Разбираемо е да не могат да изложат всичко. Проблемът ми е, че ги няма изобщо за България. Появиха се и... след това ги махнаха, останаха само тъмните със стъкло. И докато се натуткам с начина на Драго пък зачезна наличността в румънската и даже немската Икеа.

# 216
Да, аз разбрах какъв ти е проблема, просто си мрънкам по моя казус.

# 217
Те между другото и плътните Tonstad не са лоши. С вградена дружка са, която на мен лично ми е много приятна.

# 218
  • Сред мелниците
Дали вече могат да ми кажат очакван срок за доставка ако отида на място във физическия магазин в София?
Точно измислихме диван и той изчезна.
И колко може да се вярва.

# 219
Дали вече могат да ми кажат очакван срок за доставка ако отида на място във физическия магазин в София?
Точно измислихме диван и той изчезна.
И колко може да се вярва.
Казват да, ако имат маркиран в системата. Може да им се вярва, колкото и преди 50/50 Satisfied .

# 220
  • Sofia
Моето умуване продължава, реших да взема диван, но търся възможно най-качественият и удобен за спане 3-местен диван, който да става на удобно и качествено легло с размер 140×200 или нещо близо до този размер. Важно изискване е дългата част на леглото да бъде по ширината на дивана, т.е нещо като падащ гръб и подобно, за да излиза възможно най-малко напред.
Кой според вас е най-добрият триместен, разтегателен диван на Икеа? Цената няма значение (но не искам да е кожен, предпочитам дамаска).

# 221
Имам Gronlid и го взехме, защото е с матрак, но не се разгъва по желания начин.

Имам и Holmsund, но ако е за редовно спане трябва топ матрак според мен . Друг много купуван за спане и който се разгъва така е Vimle. Потърси отзиви за тях и кой повече пасва на интериора.

Holmsund

Vimle

Кушетките им също се разгъват по желания начин, ама изискват определен стил на помещението...

# 222
  • София
Здравейте, имам въпрос:
Имам направена поръчка онлайн, платена е и вчера получих смс, че е пристигнала в Икеа. Поръчката е на мое име, но не ми е добре. Какво е нужно, за да я вземе мъжът ми? Потърсих информация на сайта на Икеа - не открих, опитах да им звънна - като стигна до оператор връзката прекъсва. В смс-а пише, че е нужно само той да се покаже, но ми се вижда странно да е само това.

# 223
Здравейте, имам въпрос:
Имам направена поръчка онлайн, платена е и вчера получих смс, че е пристигнала в Икеа. Поръчката е на мое име, но не ми е добре. Какво е нужно, за да я вземе мъжът ми? Потърсих информация на сайта на Икеа - не открих, опитах да им звънна - като стигна до оператор връзката прекъсва. В смс-а пише, че е нужно само той да се покаже, но ми се вижда странно да е само това.
Номер на поръчката му трябва. Пратете му само един скрийншот на телефона и това е.

# 224
  • София
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт