Време е за ИКЕА - тема 43

• 34 047
  • 575
  •   1
Отговори
# 570
А, всъщност халичките не е идея за Вас,а по- скоро за мен,търся начин да не се запъват толкова. Понеже съм с Вашия корниз отскоро. И търся опита на другите.

# 571
И аз съм с икейски релсов корниз с такива кукички
https://www.ikea.bg/products/vidga-plazgach-i-kukichka/20483002/?_gl=1*4gmnjm*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwrc7GBhCfARIsAHGcW5VoxYrAxVyDBlQWIdJZPWJ1EU2YmbG9w9BclVVCv2r_YpsOtsF9o-waAjT1EALw_wcB&gbraid=0AAAAADD9bAnVyEP_d61Et42x4xMOUkWoR
Трябват ми още, (смених едни пердета с други), а няма в София, само във Варна. Не мога и да поръчам онлайн. Освен да поръчам от Румъния Frowning1

# 572
  • Somewhere far away
Аз съм много ядосана и разочарована. вчера получих имейл че поръчката ми е анулирана, а днес сполучавам смс да съм идела да си я взема от мобилен хъб. Последно??!
Явно и те не знаят за какво работят, пълен хаос и е ясно , че никой не знае какво се случва с моята поръчка!

# 573
  • Пловдив
То и  аз вчера получих мейл, че поръчката ми е изпратена.
Същата тази поръчка, която вече получих миналата събота.

# 574
  • Къде ли не
Не, че ще ви стане по добре но да Ви кажа, че ИКЕА Гърция са много по - зле с онлайн доставките. Чаках да ми доставят мебели един месец! Срока за доставката беше седем работни дни. Написах пет имейла, на които никой не ми отговори. Звънях цяла седмица по пет шест пъти на ден, за да ми вдигнат един път, да кажат че ще проверят и ще ми звъннат и не ми звъннаха. Няма номер за проследяване, не знаеш кой ще доставя, нищо! Такова разследване падна докато си намерим от кого да я очакваме и кога! 😅

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:22 от enimna

# 575
Ами то ние сме си баш франчайз на Икеа Гърция. Така че все едно същото.
Пак са изчуруликали тия. Нищо при тях не ме изненадва. Много мебели съм купувала. Но самата им организация ми е много туткава. Все току нещо им станало - пък бъг ли не беше, пък точките не се появяват. Чуду-юду. Не стават гърците за такъв тип бизнес. Перфектни са в туризма, но този тип спазване на общи правила, които вероятно са основополагащи за марката... не стават да изпълняват такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт