Какво не ми е наред?

• 5 867
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Струваш ми се инфантилна. Светът не е направен, за да задоволява твоите желания и чувства. Мъжете не са пионки, те също трябва да имат интерес към теб. Трябва да поработиш върху себе си, доста при това.

# 31
  • Melmak
На 25 си, спокойно! Няма да останеш без мъж.

Мисля, че имаш някакви високи критерии и нереалистични очаквания. Първото не е лошо, но второто повече пречи.

Говориш за някакво влюбване, аз мисля, че по-скоро е нагон и страст. А това е нормално, усещаш просто химията с някого и вече го искаш. Въпросът е след месец-два секс с него дали ще продължи да има нещо, или ще се е изчерпало.

# 32
Дрън, дрън, дрън.....
Червена лампа за мен у авторката - ако не се влюбя веднага и силно, отхвърлям младежа. Да, има голяма опасност да си останеш стара мома, освен ако не хванеш последния влак, каквото и да се вози на него. Дори не си дават сметка повечето колко много хора на възраст 50+ са останали съвсем сами, защото в младостта им все нещо не им е достигало в другите, не са искали да правят компромиси. Еми...стой и чакай голямата любов, която ще те удари като гръм. Толкова банално ,че.....

# 33
  • София
Дрън, дрън, дрън.....
Червена лампа за мен у авторката - ако не се влюбя веднага и силно, отхвърлям младежа. Да, има голяма опасност да си останеш стара мома, освен ако не хванеш последния влак, каквото и да се вози на него. Дори не си дават сметка повечето колко много хора на възраст 50+ са останали съвсем сами, защото в младостта им все нещо не им е достигало в другите, не са искали да правят компромиси. Еми...стой и чакай голямата любов, която ще те удари като гръм. Толкова банално ,че.....
Извинявай, но няма нищо по-нормално от това да имаш връзки само с хора, в които си влюбен. И какъв е зора 21-ви век всеки да е с някой, за да не е сам. Имаш ли представа колко е невъзможно за нормален и свободен човек да търпи съжителство и брак с някого, когото не обича? Понеже не сме 15-ти век, за щастие, такова нещо не се налага и на 50 плюс ако не си женен не се бесиш, нито те оставят на края на селото да те изядат вълците.

# 34
Зависи какви са очакванията, наистина. Имам в обкръжението си две познати с толкова строги изисквания и рамки, че никога не са имали връзка, а вече са почти на 30. Може и да си останат сами, не знам.
Щом авторката е имала връзка, значи не е чак такова положението.
Пък и иначе защо ще има в съседство тема, свързана с хората, които стоят в неудовлетволяващи ги връзки? Зор голям, какво ще кажат хората и да не сам. Да, не е приятно. Но едно е да си сам по избор, друго е просто да не си срещнал човека си. А по-добре ли е да си с диванен картоф?
Времето ще покаже тя от кой случай е. Но ако е от негативния случай, дано има смелостта да си го признае пред себе си някой ден.

# 35
За авторката е проблем да е сама. Иначе нямаше да пусне тема. Ако намери, ок, ако не няма нищо, не сме средните векове.

# 36
  • София
Е как да си с някого, без да си влюбен или поне да те кефи много?
Аз пък не мога да се хвана с някого, който уж е много свестен, обаче няма искра. Ох, направо тръпки ме побиват.

# 37

Изглежда, че съм на принципа: всичко или нищо. Влюбвам се от пръв поглед и то силно, побъркващо, като по филмите. Предполагам, че някой ще се обади - не, не става дума за красавци, лоши момчета, милионерски синчета и така нататък, напълно нормални са били, просто нещо в тях ме е завладявало и привличало диво. И като че ли не мога да се влюбя постепенно, правила съм си експерименти за себе си. Мога да общувам с мъже, приятно ми е да има флирт, закачки, но... Аз просто не усещам нищо, забравям, не отдавам значение, не ми трепва нищо.

.

Нищо ти няма, просто не си срещнала подходящия, а и си още много млада.
Цитираното все едно си го писала за мен. Абсолютно същото е било всеки път, а когато не се е получило така съм опитвал да давам шанс,да чакам да се получи постепенно, докато накрая се усещам как се напрягам и почва да ме  дразни всичко, докато прекратя.
Една такава любов чак сега след толкова години си давам сметка че е била от пръв поглед, ми отне години да я преодолея, потисках я, отричах я, инатих се, превърнах я в приятелство докато накрая стана толкова силна, че си мислех като тебе, че никога няма да ми се получи с друга жена. Е получи се, така че споко, търси човека за теб и се успокой.
Между другото аз също съм имал връзки със сила тръпка едва няколко пъти, така че и това ти е наред.

# 38
Просто повечето мъже са смотани и скучни. Рядко се срещат наистина забележителни мъже. Явно не ти е достатъчно да си с някой посредствен.
Забрави и грозноватички.

# 39
  • София
Да не забравяме и онези, които са зле в леглото.

# 40
# 41
*

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:13 от Di Soleil

# 42
😅🥲
Ехее много добро.
Всъщност, точно така става и в живота.

# 43
  • София
Ам, не смятам на авторката ѝ има нещо, освен очакванията за любовна въртележка, която никога не спира. Спира и още как. Може да няма дупки, може да има и годишна такава.
Също не мисля е с някакви безумни критерии, просто е придобила опит с бившите любови и знае какво иска.
Да давам шансове на хора, към които не изпитвам интелектуално и сексуално привличане - няма начин.

# 44
Всичко ти е наред, но ако темата остане активна за по-дълго, може да ти измислим какво не ти е наред. Даже може дълъг списък да стане накрая.
Както казват американците "ако не е счупено, не го поправяй!"

Общи условия

Активация на акаунт