Какво не ми е наред?

• 5 879
  • 100
  •   1
Отговори
# 15
  • София
О не, има прекрасни мъже и мъже, които не стават...

Повечето тук сме или стари, или омъжени, или и двете. Каква конкуренция може да ми е 25-годишната?! Та тя все едно ми е дъщеря.

Добре тогава, дайте ѝ адекватен съвет тогава вместо да се заяждете с мен.

Обърни внимание, че първите мнения на MrsPenguinButt, YSt, Rockstar, theblondeambition96,  Wassermellon са по същество са - "нищо ти няма, стой си така, не е нужно да се променяш"

# 16
  • Далечният изток
Ако някой си мисли, че пишейки във форум и давайки някакви съвети, се превръща в институция, на която трябва сляпо да се вярва, по-добре незабавно да отиде и да се прегледа.

Съвет към млада 25-годишна жена - не се променяй, само за да се харесаш на някой мъж, от съвет - трябва да се промениш, за да се харесаш на мъжете (даден от мъж), май звучи по-логично, а?!

# 17
  • София
Интересно е какво става между теб и мъжете, в които се влюбваш така мигновено и безутешно. Там е проблемът, ако има такъв. Другите няма какво да ги коментираме, защото не си падаш по тях.

# 18
Напълно нормална си си, просто не искаш да си сваляш критерии (най-общо казано, не говоря за списък колко да е висок и какъв цвят да са му очите). И аз не си падам по всеки втори, но това не е попречило да имам адекватни и дълги връзки и съответно поуките от тях. Не се насилвай, ще си дойде твоя си човек. Ако не е твоя - ще дойде следващия.

Тая любов гледайте да не я сбъркате с градския транспорт.
Щото и при него така - качваш се на който номер дойде, пък после се прекачваш на твоя. Ако дойде. Ако не е твоя - следващия.
Личните ми предпочитания са за метрото. Прекарва те бързо и удобно Wink, прекачването между линиите е на една и съща спирка, лесно е, със същия билет Wink

# 19
  • Банско
От моя опит мога да дам мнение, че съм видяла в живота, че тези мъже в които се влюбваш изведнъж, въобще не ги познаваш и съответно по-натам във връзката има големи изненади и разочарование. Любовта се случва, когато опознаеш някой и въпреки определени неща го обичаш. Да не говорим, че деца или семейство с такива мъже от пръв поглед, не се правят. Защо ще попитате, ами защото след определено време, се разкриват какви хора са. Отначало всичко може да е поза, театър или просто моментно държание на 20 те години. Виж вече след 30 повечето хора променят вижданията си и показват истинските си лица. Тогава вече можем да говорим за любов, всичко друго е моментно влечение и нагон.

# 20
Може причината да се крие в семейството ти.  В хубаво семейство ли си отраснала?
Ами, родителите ми са малко по-студени и затворени хора, но не ми е пречело да създавам приятелства, контакти и тн, аз съм се родила по-общителна и топла от тях. 😅

И аз щях да питам имала ли си връзки. Не пишеш за връзки, а за влюбвания. Те несподелени ли бяха?
Наблягам на влюбванията, защото според мен там е проблемът, че трудно си харесвам човек, защото след това е по-лесно. 😅 Имах връзка, която приключи началото на тази година.

Интересно е какво става между теб и мъжете, в които се влюбваш така мигновено и безутешно. Там е проблемът, ако има такъв. Другите няма какво да ги коментираме, защото не си падаш по тях.
С изключение на едно тийнеджърско влюбване - интересът поне е взаимен. Simple Smile С това се утешавам, хаха.

loodsman, не знам дали селективна е точно правилната дума, защото осъзната селекция просто няма.

# 21
*

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:13 от Di Soleil

# 22
  • Далечният изток
Скоро имаше подобна тема от новорегистрирана потребителка с абсолютно същия изказ - говори, но нищо не казва...
На всичкото отгоре звучи по разсъждения и начин на изразяване поне като 40-годишна, и то писала, писала, писала по форуми, доста писала...

# 23
Скоро имаше подобна тема от новорегистрирана потребителка с абсолютно същия изказ - говори, но нищо не казва...
На всичкото отгоре звучи по разсъждения и начин на изразяване поне като 40-годишна, и то писала, писала, писала по форуми, доста писала...
Далеч съм от 40 още 😃, но съм писала много по форуми като тийн, когато още имаше някакви такива останали. Оттам имам и сантимент към този вид платформи.

Di Soleil, да, разбивали са ми сърцето. Така е, да, няма как някой да те пали цял живот (в повечето случаи, предполагам), връзките се изменят постоянно, отношенията изискват усилия. Чак толкова ненаясно със света не съм. Но определено имам нужда от първоначална тръпка, която да ме побутне, и тази тръпка, както казах, изобщо не е задължителна да е към някакъв уау и единствен в света мъж. Е, за мен може да е, за други пък няма да е. За мен това първоначално привличане и тръпка е като някакъв ориентир, като мотивация да инвестирам усилията си и емоциите си в този човек, да желая да го опозная истински. Не съм от хората, които бягат при първия недостатък (е, стига да е нещо нормално, а не психо).

# 24
На 25 години говориш за големи, филмови, бурни любови в мн.ч.
От моя гл.точка си по-скоро много влюбчива.
Може би е от средата и сравнението с приятелките.
Повечето хора имат една (колко да са, макс 2-3) големи любови, красиви. Женят се, имат дечица, остаряват си заедно.
А ти на 25 вече си имала повече.

Сравнението с приятелките не е много хубаво нещо. Вяска от вас си чувства любовта по свой начин и това не я прави нито по-лоша нито по-добра.
На тоя етап от живота си съм много скептично настроена към хора, които все им завиждат, все са по-различни от другите, малко/много по-специални.
Обичта си е обич, важното е да намираш пратньор/и с които да си пасвате.

# 25
  • София

С изключение на едно тийнеджърско влюбване - интересът поне е взаимен. Simple Smile С това се утешавам, хаха.

Щом е взаимно какъв е проблемът изобщо? Няма да останеш стара мома, ще си се влюбите с някой и ще се съберете. Никой не е казал, че има правилно влюбване, после изграждането на връзката и по-трайната любов са плод на разум, защото познаваш човека и трябва да му обичаш и онова, което не е за харесване.

# 26
tiny_lili, не знам дали е точно влюбчива, защото аз думата я свързвам с хора, които като че ли всеки месец си имат нова тръпка, а аз мога и години да откарам без да ме привлича никой. Затова и се съпоставям с другите. Чудя се дали нямам някакво погрешно разбиране за нещата. Много ясно, че няма как да ми се завижда за нещо такова, не съм цъфнала и вързала.

Бояна, мисля, че ме е страх, че я дойде този човек, я не... И докато го чакам, то ми минал живота. 😃

# 27
  • София

Бояна, мисля, че ме е страх, че я дойде този човек, я не... И докато го чакам, то ми минал живота. 😃
А аз мисля, че просто ти липсва следващата искра. То животът ще е минал така или иначе, и като се омъжиш не е ясно какво ще стане точно.

# 28
Напълно нормално е дане те привлича всеки срещнат. Аз съм се влюбвала само веднъж в живота си пък съм на 36. И сега кво, ненормална ли съм нещо.. Joy

# 29
Звучиш си нормално. Може би малко детски за годините си, но всеки си има личното темпо на развитие.
По отношение на семейството ти, хубаво е че си по-топла от тях. Само че дали това не е компенсаторен механизъм за тяхната студенина? Сигурна ли си че не се влюбваш в хора, които са емоционално недостъпни за теб? Помисли над този въпрос.
Щом чувстваш към някой, че даваш насила шанс, ами недей. Няма смисъл да си губиш времето, пък и насила хубост не става. Може би си в период на "пауза" и няма нищо лошо в това. Ще си дойде човекът, просто остави вратата отворена.

Общи условия

Активация на акаунт