Какво не ми е наред?

• 5 851
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
Аз не познавам жени, които по собствена воля да са сами. Познавам много самотни жени, които са сами поради обстоятелствата  или защото не стават. Сигурно има, щом пишете, но са по- скоро изключение.

# 91
И аз дълго време се чувствах така. Излизах по срещи, много исках да се случат нещата, но все не усещах тръпка и беше някак насила. Бях решила, че просто не мога да се влюбя и това е. Е, после се влюбих, та акъла си изгубих и то наистина когато най-малко очаквах. Нищо не ти е сбъркано. Просто не си срещнала подходящ човек.

# 92
Не знам, но зодии и певици не ми се струват никак подходяща тема за разговор.
Класирам ги някъде при разговорите за болести - ишиас, лумбаго, синуид.

# 93
Обаче ние все още не сме разбрали защо на авторката не й се е получило с предишните, в които е била влюбена.

# 94
Трябва ли да има причина?
Просто не се получава.
Все едно да се влюбиш в някой, които се влюбва в мулатки. Не си някой грозен киселяк, но не си и мулатка.
Или си мулатка, но в този, в когото си влюбена, нищо не трепва.

# 95
  • София
Аз не познавам жени, които по собствена воля да са сами. Познавам много самотни жени, които са сами поради обстоятелствата  или защото не стават. Сигурно има, щом пишете, но са по- скоро изключение.
Ето сега вече познаваш. И е точно по темата, защото не всички държим винаги да сме в двойка, дълбоко вникнали в нечия душевност, без човекът да ни привлича. И сигурно е и до претенции, защото пък като си се събирал, женил и прочее, не ти се събира ей така просто с мъж, събира ти се с някой, който наистина да искаш да ти е в къщата и живота. Понякога може и да няма такъв, да има някакви по-повърхностни връзки, в което не виждам нищо лошо. Даже и без никаква връзка можеш да си в някакви моменти, защото нуждата от връзка идва с човек, с когото искаш да се свържеш, не просто ей така, защото всеки трябва да е в двойка.

Иначе и аз познават жени, които вечно са сами, някои са имали някога едно гадже или дори не са имали. За тях си трябва отделна тема, според мен. Те изглеждат като никой да не ги взима, но доколкото по-добре познавам няколко подобни случая и при тях не е така. Имали са кандидати, но под маската на свръх претенции просто се крие нежелание за семейство или двойка. Това са си повече от един тип хора, които или не умеят да създават отношения, или не желаят, или скрито си падат по същия пол, или си падат по типаж, който е недостъпен за тях. Не е само едно нещо. Истината е, че за всеки влак си има пътници и абсолютно всеки може да е в двойка, ако точно това му е целта, и не гледа с кого и как да е в двойка. Особено в младите години, защото това е инстинкт, иначе щеше да се затрие човешкия род.

# 96
Скрит текст:
Ето сега вече познаваш. И е точно по темата, защото не всички държим винаги да сме в двойка, дълбоко вникнали в нечия душевност, без човекът да ни привлича. И сигурно е и до претенции, защото пък като си се събирал, женил и прочее, не ти се събира ей така просто с мъж, събира ти се с някой, който наистина да искаш да ти е в къщата и живота. Понякога може и да няма такъв, да има някакви по-повърхностни връзки, в което не виждам нищо лошо. Даже и без никаква връзка можеш да си в някакви моменти, защото нуждата от връзка идва с човек, с когото искаш да се свържеш, не просто ей така, защото всеки трябва да е в двойка.
[/spoiler]
Ставаме 2.

# 97
Аз познавам две жени, които са сами: едната млада на 30+, която не желае да създава семейство, деца и да има мъж. Живее с две котки, играе видеоигри до 2-3 през нощта и ходи на разни аниме-изложения. Уважавам избора ѝ. Не разбирам щастието в това съществуване.
Втората е разведена, на 40+ и сама се грижи за децата си. Понякога я виждам, че няма сили за нищо пък какво остава за мъж. И все си мисля, че ако си намери подкрепа и партньор ще и бъде по-добре. Но как да намери партньор като “нямаш време даже да умреш” (както казваше баба ми) и кой партньор ще е надежден за да ти помага за децата ти … Та викам да си гледаме паничката и да не обсъждаме чуждите работи. Не всеки, който е сам му има нещо. Познавам и сам мъж, нищо му няма. Просто жената до него му изгуби около 10 години и не пожела връзката да премине на друго ниво и той се махна от нея. Обаче тука ми казаха, че той не ставал, щом тя не била искала. И въпреки, че той я заряза никой не каза, че “никой не бяга от хубавото”. Общо взето my body my choice си тълкува в този форум според дали е мъжко или женско бодито.

# 98
Оле Божке.
Ма то това не е живот, а мъка.
И, да, добре е всеки да си гледа в паничката.
А не да отсъжда кой и как НЕ е щастлив.

# 99
Трябва ли да има причина?
Просто не се получава.
Все едно да се влюбиш в някой, които се влюбва в мулатки. Не си някой грозен киселяк, но не си и мулатка.
Или си мулатка, но в този, в когото си влюбена, нищо не трепва.
Ами точно това е въпросът. Дали е било едностранно влюбване от нея, били ли са гаджета, защо са се разделили? Тези неща имат доста голямо значение.

# 100
Джемсе, глупости говориш.
Колко мъже на първа среща могат да ми говорят едновременно за Достоевски, Хигс бозона и последната колекция на Сен Лоран. Никой. Ако чакам такъв дето да ми говори каквото, забележи, той мисли, че искам, все сама ще си ходя.
Обикновено подаваш разговора и го слушаш него. Така лъсват нещата и се разбира ще има ли и втора среща.

Е, че кво да ти говори човек? Той, Ив сен умре, а и никога не ми е харесвал. По- си падам по другия пе... , пардон, дърт симпатяга ЖиПи Готие.
Сен, къв беше там, ми него майка ми и приятелките ѝ (живите, де) само го харесват.

Общи условия

Активация на акаунт