Какво не ми е наред?

• 5 852
  • 100
  •   1
Отговори
# 75

В крайна сметка, за да се стигне до секса е необходимо да избуташ предварителния социален ритуал по опознаването и ако си мъж да се правиш на шут известно време. Който няма нерви да мине през това, просто не прави секс. Седи си сам и се пита, какво не ми е наред. В позицията на жена, често това се свежда до 2-3-4 часа пърхане с мигли. Елементарно е Wink

Представите ти за жените са толкова елементарни, колкото и представата за какво до какво води. Като не ти се говори подскачай в някой бар и после секс, няма нужда да се мъчиш с разговори за известни личности...

Всъщност е доста прав, просто го казва така, че не е приятно за четене. Иначе свалката си е игра - с размяна на ходове, част от които са традиционни (както дебютите в шаха например).

# 76
Ама много плитки тези ходове.

# 77
Свалката е игра, да.
Има си игри и за малоумни, знаем.

# 78
  • София
Продължавайте да злообете, аз черпя Simple Smile
Изобщо не злобея. Социолог съм и твоят случай ми е интересен.
От времената на скучаещ офис планктон не е имало някой с по-интересни възгледи и опитвам да разбера образ ли си и или човек, който наистина мисли това.

Добре, щом си социолог, ще ти го обесня като на такъв. Обществото ни все повече се фрагментира и се разпадат социалните връзки. Една от причините за този процес е фрагментацията на общественото внимание и интереси. В миналато - 1995г около 80% от българите са гледали Панорама, петък вечер. 90%+ от българите са гледали световното по футбол 1994г. Съответно това са били общи теми, на които е можело всеки с всеки да си говори.

В момента, големите медии ( социални и традиционни ) се конкурират са вниманието и буквално разбиват обществото на малки групички по интереси. Всеки си задълбава в неговите групички, дали са били уроци по дърводеделство в тубата или как да се гримираме с котешки очички. Това на практика раздалеча социалните групи и прави по-трудно намирането на общ интерес между отделните социални кохорди - обособени на полов, поколенченски или друг признак.

Другият процес, който бодро си тече във времето е все по-малката способност за емпатия към противоположния пол. Традиционно емпатията към противоположния пол се възпитава в ранна детска възрас в отношения от типа брат-сестра, или братовчеди. Тъй като средния брой на деца в едно семейство е намалял, от там броя междуполови роднински връзки направо се е сринал и съотвено почти е изчезнала междуполовата емпатия.

В обобщение всички социални трендове в последните десетилетия работят срещу възможностите на младите хора да формират трайни  и стабилни междуполови връзки. В резултат на това наблюдаваме все по-малко бракове, демографски срив и не на последно място твърдения от типа: "Повечето мъже са смотани и скучни"

# 79
Продължавайте да злообете, аз черпя Simple Smile
Изобщо не злобея. Социолог съм и твоят случай ми е интересен.
От времената на скучаещ офис планктон не е имало някой с по-интересни възгледи и опитвам да разбера образ ли си и или човек, който наистина мисли това.

Най-обикновен трол. Обикаля по темите, търси внимание, храна.

# 80
Уау, ти не само си неграмотен в обЕсненията, но и с дефицит на интелект.
Всеки средно интелигентен зрял човек е наясно, че детето се възпитава и взема ценностите си от семейството първом. После щрака в интернет и надгражда. Съответно, ако има капка акъл и самостоятелно мислене, му е през младата онази работа дали върви панорама или риалити, дали инфлуъенсър или илюминат ще му крадат от вниманието и времето.
За радост не всички мъже са тъпи, повечето са скучнички, да, и не всички жени са само пичета или кисели лели.
//
Винаги съм твърдяла, че няма по-страшно от ограничените хора с потенциал за мислене не по-далече от носа им.
Те са по-вредни от крайно глупавите, защото имат претенция за инстанции и техни истини, които нахално да крещят и налагат с лекота и размах. Е воала.

# 81
Или може би трудно ми се задържа вниманието?
Такава съм, откакто се помня, но просто не разбирам защо. Направо се чудя вече дали не съм роботизирана...
Роботизирана или амортизирана?

Просто има нещо във семката ти или възпитанието ти, което те прави избягващ тип. Не ставаш за семейство най-общо казано. Най-доброто, каквото можеш да направиш, е да се задоволяваш с краткотрайни връзки, като предупреждаваш партнора си за своите "специфики", да няма хън-мън после.

# 82
Представените съждения от младата мъжка гледна точка в последните страници ми напомнят на меню. Многокомпонентно, но от заготовки-полуфабрикати. За котешките очички със сигурност би било невиждано кулинарно удоволствие.
Не знам за трол, но съм дочувала такива разговори съвсем (не)случайно.
Прави са си. За себе си.

# 83
Прилича ми на написано от Chatgpt.

# 84
Ама много плитки тези ходове.

Плитки, плитки, колко пък да са плитки? Сицилианска защита, дебют Алехин и още 3-4.
Ендшпила с малко фигури има далеч повече вариантни ходове.
Гледам, пак сте си набелязали жертва и сте му наскачали. Ми прав е човека, и черната станция ви го каза.
Ако искаш вербално да заинтересуваш някоя трябва да говориш неща, които тя е свикнала да слуша. Да опознаеш културната ѝ вселена, била тя и псевдо.
За сетен път призовавам с най-добри намерения (ще ви е от полза) - четете басни. Или вицове, съвременното народно творчество.
Жената обича с ушите си, мъжът - с очите си.
Ето защо мъжете лъжат, а жените се гримират Simple Smile
Печелившият подход към една жена е да говориш това, което тя иска да чуе.
Това не отменя факта, че има жени, които биха харесали да им кажеш нещо, противоречащо на убежденията им, приемат го като предизвикателство Simple Smile Simple Smile Социоложки, психоложки, разни такива Wink
Наслука и на двата пола!
Скрит текст:
Като потвърждение на писаното от loodsman-a :
Жена на първа среща не те ли попита какъв ти е асцедента, нямаш никакъв шанс да легнеш с нея Simple Smile

П.С. Съвет към loodsman-a, годзилата и другите претенденти - не се осланяйте на автоматичния текстов редактор, той има още поне торба сол да изяде, докато се очовечи. Препрочитайте си  коментарите за елементарни правописни грешки. В праисторическата ми гимназия за 3 сбъркани ударения пишеха двойка. Тука мамите са още по-строги Wink

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 01:20 от Bowerick Wowbagger

# 85
Излизай по срещи и се запознавай с нови хора (вмъквам да не остана грешно разбрана, срещи, не да си ляга с всеки).
И изключи романтичните филми и сапунки, че рискуваш наистина да си останеш сама докато искаш "Принца от приказките". Тук съм на мнението на мъжете. Особено ако искаш семейство и деца. Познавам много жени прехвърлили 40 още разхождайки се с тефтера с изискванията и стоящи си сами. Хубаво е да имаш критерии, но да да са изпълними. Няма перфектни хора.

# 86
  • Далечният изток
Досега си блъсках главата да се сетя колко сами жени познавам, на 40+, по повод поста на Ариел за тефтерите с изисквания, и се сетих за три. Двете даже са 50+. Та от тия двете над 50-годишни едната е някакво куку, нещо бая я перат сачмите, та никак не е чудно, че е без мъж. Другите две много добре ги познавам, и те не стават. Никакви тефтери нямат и никакви изисквания, просто са проклети и криви жени, това е.

# 87
Джемсе, глупости говориш.
Колко мъже на първа среща могат да ми говорят едновременно за Достоевски, Хигс бозона и последната колекция на Сен Лоран. Никой. Ако чакам такъв дето да ми говори каквото, забележи, той мисли, че искам, все сама ще си ходя.
Обикновено подаваш разговора и го слушаш него. Така лъсват нещата и се разбира ще има ли и втора среща.

# 88
  • София
Досега си блъсках главата да се сетя колко сами жени познавам, на 40+, по повод поста на Ариел за тефтерите с изисквания, и се сетих за три. Двете даже са 50+. Та от тия двете над 50-годишни едната е някакво куку, нещо бая я перат сачмите, та никак не е чудно, че е без мъж. Другите две много добре ги познавам, и те не стават. Никакви тефтери нямат и никакви изисквания, просто са проклети и криви жени, това е.
Ама по балкански като видите жена без мъж и автоматично заключавате, че не я взимат. Ето аз съм без официална половинка 8-ма година по свой избор. Не, че не съм проклета, но пък не всеки иска постоянно да е в някаква публична двойка със съжителство.

# 89
  • Далечният изток
Не, тези трите никога в живота си не са имали нито мъже, нито даже гаджета.
Иначе автоматичните заключения, доколкото чета в темите са, че жените са с големи претенции и те не вземат мъже, пък то и обратния вариант го има.
А тези трите да, не ги взема никой...

Общи условия

Активация на акаунт