Какво не ми е наред?

• 5 856
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
  • София
От няколко години ходя по разни сауни из София и със всеки мъж в който съм попадал в сауна съм намирал доста интересни неща да си говорим. Върпос на умение е да намериш интересното във всеки човек.

Нещата, които мъжете намират интересни да говорят по между си, не винаги са интересни на жените. Да не кажа, че много пъти са си откровено скучни. Така че няма как това да ти е критерий. Темите трябва да са съобразени с аудиторията. А иначе сигурно от всеки можеш да изкопчиш нещо интересно, ама колкото да минат два часа, а не да се виждате всеки ден.

# 61
  • София
Нещата, които мъжете намират интересни да говорят по между си, не винаги са интересни на жените. Да не кажа, че много пъти са си откровено скучни. Така че няма как това да ти е критерий. Темите трябва да са съобразени с аудиторията. А иначе сигурно от всеки можеш да изкопчиш нещо интересно, ама колкото да минат два часа, а не да се виждате всеки ден.

Съгласен съм с теб. На мен например са ми безкрайно безинтересни всякакви 'известни' личности и събитията, които се случват покрай тях, НО за да общувам с жените съм се пообразовал малко .. коя е Арина Граде, на Гришо гаджето и т.н.

В крайна сметка, за да се стигне до секса е необходимо да избуташ предварителния социален ритуал по опознаването и ако си мъж да се правиш на шут известно време. Който няма нерви да мине през това, просто не прави секс. Седи си сам и се пита, какво не ми е наред. В позицията на жена, често това се свежда до 2-3-4 часа пърхане с мигли. Елементарно е Wink

В крайна сметка, ако човек иска да си говори интересни неща - намира си приятели със сходни интереси.

# 62
А-ха. Така ли било.
Ти да видиш.
Други начини да стигнеш до секс нямало.

# 63
  • Далечният изток
Затвърждаваш ми подозренията, че си около 18-годишен. Което донякъде оправдава разсъжденията, но не и правописа ти...

# 64
  • София

В крайна сметка, за да се стигне до секса е необходимо да избуташ предварителния социален ритуал по опознаването и ако си мъж да се правиш на шут известно време. Който няма нерви да мине през това, просто не прави секс. Седи си сам и се пита, какво не ми е наред. В позицията на жена, често това се свежда до 2-3-4 часа пърхане с мигли. Елементарно е Wink

Представите ти за жените са толкова елементарни, колкото и представата за какво до какво води. Като не ти се говори подскачай в някой бар и после секс, няма нужда да се мъчиш с разговори за известни личности...

# 65
Боже,
коя била Адриана Гранде?
За това ли са интересните разговори?
Ужас, пълен потрес.

# 66
  • Далечният изток
Ем за това ами. С някоя 13-годишна...

Ариана Simple Smile

# 67
  • София
Боже,
коя била Адриана Гранде?
За това ли са интересните разговори?
Ужас, пълен потрес.

Не .. това са разговорите, които на мен са ми тотално безинтересни, но пиченцата очакват да имаш някакво елементрарно знание за известните личности. Както и за зодии трябва да си образован, иначе те режат.

Пак казвам, това е знание което съм придобил за да съм адаптивен към жените, не защото на мен ми е интересно.  На мен са ми интересни други неща Simple Smile

Като оставя заяждането ви на страна, искам да кажа че ако искаш да ти е интересно да си говориш с противоположния пол, трябва да положиш усилия да видиш света през чуждите очи, да си естевено любопитен, да си непредубеден и да не обиждаш вярванията, преференциите и предразсъдаците на другите.

# 68
  • София

Като оставя заяждането ви на страна, искам да кажа че ако искаш да ти е интересно да си говориш с противоположния пол, трябва да положиш усилия да видиш света през чуждите очи, да си естевено любопитен, да си непредубеден и да не обиждаш вярванията, преференциите и предразсъдаците на другите.
Няма заяждане, просто се чудя само кокошки и кухи лейки ли познаваш, или приемаш, че всички жени са такива?

# 69
  • Далечният изток
Тоест признаваш си, че сваляш 13-годишни?

Гнус....
Педофилска работа.

# 70
И си представям мъж да ми заговори да зодия.
Ще се чудя дали е обикновен идиот или е редовен пациент на психодиспансера.

# 71
  • София
Продължавайте да злообете, аз черпя Simple Smile

# 72
Пиченцата, както ги наричаш, явно са и ментално това. Но извън този ти таргет им и друг свят и жени с мааааалко по-различни интереси и представи за интересно.
Та лошо няма, де – надушвате си се себеподобните.

# 73
  • София
Продължавайте да злообете, аз черпя Simple Smile
Изобщо не злобея. Социолог съм и твоят случай ми е интересен.
От времената на скучаещ офис планктон не е имало някой с по-интересни възгледи и опитвам да разбера образ ли си и или човек, който наистина мисли това.

# 74
  • Далечният изток
След като опознаеш форумните мъже, някои неща си ги обясняваш по-лесно...

Общи условия

Активация на акаунт