Какво не ми е наред?

• 5 866
  • 100
  •   1
Отговори
# 45
Щом до трета страница стигнахме до мъжете как не стават и е по-добре да си стои сама, значи сме доста напред с материала.
Иначе като гледам в какво се превръщат темите тук и какви сметки се правят от голяма част от потребителките и кви са им критериите за избор, нищо чудно, че авторката остава неразбрана. Съвсем нормално е да търси човек към който изпитва силна тръпка, другото просто не си заслужава.

# 46
Добре, влюбваш се силно - до тук нищо нечувано, всички са така. Не във всеки - ами да, много ясно, остава да се влюбваш във всеки срещнат.
Но какво става после? Колко връзки си имала? Какво стана с тази последната връзка - колко продължи, защо се разпадна?
Дай това да обсъдим, останалото ти е като при всички хора

# 47
Уф, иска ми се да кажа нещо на авторката, но не знам как да го формулирам. Искаш да се влюбиш от пръв поглед, т.е. в непознат. Случва се понякога, даже на някои хора им се случва доста често.
Искаш този непознат да се окаже подходящ за дългосрочна връзка с теб. И това се случва, но далеч не толкова често.
И накрая, той трябва също да се е влюбил е теб от пръв поглед, за да станат нещата.
Моят съвет е, не се ограничавай сама.  Това, което ти смяташ за правилно начало на връзка, е само една от много възможности. Дай шанс на нещата да се случат, без да ги насилваш, но и без да ги блокираш.

# 48
Напълно те разбирам. Преди да срещна мъжа ми преди няколко години, бях по точно същия начин. Бъди спокойна - всичко в теб е напълно наред, даже повече - държиш на качеството, не на количеството. С времето ще оцениш това си качество, партньорът до теб също. И един съвет - не сваляй летвата само колкото да има нещо - не се получава.

# 49
  • София
Представете си за момент, че мъж задава такъв въпрос на друг мъж.

- "Абе брат, нещо не мога да си харесам момиче от една година никоя не грабва."

Какви биха били отговорите ?! Разбира се подобно нещо от мъж би било тотално недопустимо дори да си го мисли и съвсем адекватните реакции са "Станал ги гей или си болен, ходи се прегледай"

Донякъде тази теза се съдържа и в оригиналния въпрос на Блаки13, "Какво не ми е наред" и изришно заяви че е хетеросексуална.

Рабира се имам няколко върпоса към Блаки13,
- С колко нови мъже на седмица провеждаш разговор над 5 минути ?
- Закачена ли си за соц. медии и ако да, дали не са ти изпържили допаминовите рецептори в мозъка и от там да не е останло за "сексуалното" аз ?

# 50
  • Out of the Mix
Луудзмен, много академично и стерилно, "брат", като лексикон, въпросчета, а и повечето от постовете ти.
Това обърква още повече и вместо да се "отвори", й доскучава на жената.
Разчупване си трябва.
Явно и тя така общува с мъжете, съответно не знае как.

# 51
Човек на крайности и с липса на търпение. Искаш всичко сега и веднага и не ти се чака. Това, което наричаш влюбване е химия, сексуално привличане, любовта идва след тези първи емоции. Любовта е към човек, който си опознала, не някой, който от пръв поглед ти е подкосил краката. Да, може да последва и любов, но първо връзката трябва да се развие.
Искаш съвет, моят е следващия път, когато усетиш силното привличане, да не бързаш да изживееш всичко на момента, а да имаш търпение и да дадеш шанс на връзката и отношенията да се развият.

# 52
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте. Убедена съм, че темата сигурно ще прозвучи фриволно, но... ако мога да получа някакви насоки за себе си, ще се зарадвам.

Малко повече за мен: на 25 години, хетеросексуална, доколкото ми е известно нямам хормонални проблеми, нито ниско либидо. Но всъщност мога да преброя хората от срещуположния пол, към които съм имала истинско привличане и интерес на пръстите на едната си ръка. Шегувам се, че ако всички хора бяха като мен, никога нямаше да има човешка раса в тези размери, но... вече наистина се замислям, че има възможност да си остана стара мома и то по моя вина.

Изглежда, че съм на принципа: всичко или нищо. Влюбвам се от пръв поглед и то силно, побъркващо, като по филмите. Предполагам, че някой ще се обади - не, не става дума за красавци, лоши момчета, милионерски синчета и така нататък, напълно нормални са били, просто нещо в тях ме е завладявало и привличало диво. И като че ли не мога да се влюбя постепенно, правила съм си експерименти за себе си. Мога да общувам с мъже, приятно ми е да има флирт, закачки, но... Аз просто не усещам нищо, забравям, не отдавам значение, не ми трепва нищо.

Доколкото знам нямам кой знае какви претенции, широкоскроена съм, не ходя със списък за качества за кандидат-партньор; но не знам друго момиче като мен, което толкова рядко има интерес към някого. Знам, че трябва да давам шансове, да не го мисля много, да не съм пренавита, но просто го чувствам като насила. Или може би трудно ми се задържа вниманието?

Такава съм, откакто се помня, но просто не разбирам защо. Направо се чудя вече дали не съм роботизирана... Само че когато има обект на желание, това е последната дума, която би ме описала. Но вече дори и приятелките ми се шегуват, че за мен има не повече от 10 подходящи в света. :/

Ще се радвам на всякакви идеи и насоки. Кой знае, може нещо да изскочи.
Може да не ходиш със списък за качества, но несъзнателно го правиш, на вас жените много ви вредят всякакви форуми и социални мрежи, защото другите жени много често дават лоши съвети, по какви причини не знам, защото приказки от сорта как не трябвало да се променяш, той мъжа щял да дойде са същите като примерно да искаш добра работа ама да не искаш да развиваш умения за да я получиш. Любовта и връзките не са изгарящи като по филмите, а са свързани с много компромиси и приемането на чуждите недостатъци каквито има всеки човек, ти си още млада на 25 години, имаш мноого повече възможности от една жена примерно на 40 (че има съседна тема такава), имаш достатъчно време за създаване на семейство, но възможностите няма да се увеличават, а ще намаляват. Просто не ги пропускай щото не си се влюбила от първия поглед. Може да се влюбиш от петдесетия поглед, а пък това да се окаже човека за теб.

# 53
  • София
“ Любовта и връзките не са изгарящи като по филмите, а са свързани с много компромиси и приемането на чуждите недостатъци каквито има всеки човек”

Каква е тая мъка, бе?
Любовта е всичко, но не и описаното от теб.

# 54
  • Далечният изток

... Може да се влюбиш от петдесетия поглед, а пък това да се окаже човека за теб.
а туй пък най-абсурдният абсурд. Даже не мога да си представя, че някой го вярва...

Мъка, мъъъка!

Втори поглед мога да му хвърля евентуално, но ако и тогава не ми хване окото, забравѝ.

# 55
  • Агент под прикритие
Щом до трета страница стигнахме до мъжете как не стават и е по-добре да си стои сама, значи сме доста напред с материала.
Иначе като гледам в какво се превръщат темите тук и какви сметки се правят от голяма част от потребителките и кви са им критериите за избор, нищо чудно, че авторката остава неразбрана. Съвсем нормално е да търси човек към който изпитва силна тръпка, другото просто не си заслужава.
Естествено, все пак повечето мъже са, цитирам, "смотани и скучни", край на цитата. Grinning
Типично изказване на някой, който или изпитва затруднения със задържане на вниманието си за по-дълго време на едно място, или е природно скучен и изпитва отчаяна нужда от някой да го/я "развлича". Или и двете.

# 56
Или наистина много мъже не могат да задържат нормален разговор.
Като седне един мъж на масата срещу теб и много бързо ти стават ясни нещата.
Липсата на възпитание, обща култура, интелект, умението да е мъж не могат са се скрият дълго време.

# 57
  • София
Всеки може да си намери оправдание за даден провал и неуспех и вероятно това оправдание ще е истина. Наистина някой мъже могат да изглеждат "смотани и скучни" в първите 10 минути на срещата, но да не забравяме, че си е диалог и за да интересно трябват двама активно слушашти участници.

От няколко години ходя по разни сауни из София и със всеки мъж в който съм попадал в сауна съм намирал доста интересни неща да си говорим. Върпос на умение е да намериш интересното във всеки човек.

Имам един приятел, който е много вървежен с жените. И част от неговата стратегия е "да се прави на шут" - това са негови думи, да ги забавлява жените 1-2-3 срещи, докато не спи стях и не мине на следващата. Изработил си е цял репертуар и си го преизползва, което е доста ефективно. Определено не е "скучен и смотан" и определено не е читава партия за връзка. Мисълта ми е, че може би най-добрите партньори за една връзка са именно тези мъже, които първоначално изглеждат скучни и смотани.

# 58
  • София
Едно е да знае човек кои са най-добрите партньори, друго е да ги харесва. Между хората има химия, или няма, а като няма само повелите на 15-ти век, че всеки трябва да се задоми, могат да накарат човек да дълбае из потенциалната дълбока душевност на някой видимо стабилен и подходящ за връзка. Може да съм дърта романтичка, но не си представям щастливите връзки така.

# 59
Ами то за мъжете-шутове си има жени-за-забавление.
Една мислеща жена би стояла и мигала на парцали от учудване пред подобно поведение. И като спре да мига и е до там.

Общи условия

Активация на акаунт