Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 724
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ани, спрея по препоръка ли го взехте? И аз бях решила да купувам и не можах да избера.

# 136
  • Sofia
Ани, спрея по препоръка ли го взехте? И аз бях решила да купувам и не можах да избера.

ММ го избра тогава, не знам дали се консултира с някого или сам чете по темата. ТОЗИ е. Подарих едно флаконче и на приятелка за дъщеря ѝ (наборка). Та щерката го беше пробвала през прозореца навън, на разстояние от нея и майка ѝ, но много задушлив бил дълго време. Флакончето е малко, носят го в джоба си.

# 137
А на моето се случи да каже, че докато се вози в трамвай почват всички да кашлят, да не може да дишат и да им люти на очите. Едвам бяха успели със съученичка да издържат до първата спирка. Може би някой е решил да пръсне с подобно нещо за кеф. Абе, случаи всякакви. Дано не им се случва нищо сериозно. И въпреки всичко, което изписахме, София е сравнително спокоен град. Имаме близки приятели в Лондон и свободата в България е доста по-голяма за тийнейджърите. Те дори тук ги следят като орли тийновете си, а там - почти не ги пускат сами, освен на училище и обратно и на близки разстояния в квартала.

# 138
  • София
Спрей за някое добро дете, моята ще си навреди с тоя спрей на нея. Кой знае какво ще й хрумне. Аз едно време имах спрей... Grinning

# 139
Ето точно за това спрей от този тип не е и за моето дете. Нито е от кротките, нито ще си го носи чинно в джоба. Ще бъде изпръскан за един ден и недай боже по хора. Ще има да правят глупости с приятелчетата, та най-много после да обикаляме очните лекари... не искам и да си го представя. Моят изобщо не е кротък. Все нещо ще направи, все някоя глупост ще измисли във всяка една свободна минутка.

# 140
Каква е тази програма, ако знаете. Карат днес първите 2 или 3 часа. После отиват на ледена пързалка с госпожата по физическо. Госпожата им дава бележка за извиняване на отсъствията  (направо на класната им се). И това ще е до края на месеца. Какво е, знаете ли? Все пак е по желание пързалката - май няколко деца, които ги е страх, нямало да ходят, но останалите са се заредили всички да отиват (с моя начело). Мерси

# 141
Здравейте.Кои дати са междусрочната ваканция, знае ли се вече официално?

# 142
Здравейте.Кои дати са междусрочната ваканция, знае ли се вече официално?
Само 05.02.2025 г. – има го на първа страница.

# 143
  • София
Каква е тази програма, ако знаете. Карат днес първите 2 или 3 часа. После отиват на ледена пързалка с госпожата по физическо. Госпожата им дава бележка за извиняване на отсъствията  (направо на класната им се). И това ще е до края на месеца. Какво е, знаете ли? Все пак е по желание пързалката - май няколко деца, които ги е страх, нямало да ходят, но останалите са се заредили всички да отиват (с моя начело). Мерси
Това не може да е всеки ден до края на месеца. Ще се разорите да плащате за пързалка. Пък и трябва все пак ид а учат.

# 144
Румка, да не разбере моето, че ще вдигне стачка защо и при нея няма подобна програма.

# 145

чудна.

# 146
За много години, мили момичета!
Живот, здраве, щастие, любов, късмет и много споделени преживявания с любимите хора, а на наборите ни удовлетвореност от направения избор!

Изтървах ви, но успях да ви изчета. Много злободневна тема сте подхванали, и при нас е на дневен ред - наборката е бъзлива, прибираме си я, ако се наложи да е по-късно на някакво събитие. Ще ѝ споделя вашите препоръки, ако попадне в подобна ситуация. Тя е страхлива и лесно се панира, та въобще не знам как би реагирала на момента. Молим се Господ да ги пази и да са разумни до колкото е възможно.

И наборката кара през зимния сезон физическото на ледена пързалка и много се кефи, даже иска лични кънки.
С ученето се справя, подготвя се за предстоящи олимпиади, социалният живот не изостава, не мога да се оплача от нея, справя се с многото дини под мишници Simple Smile

# 147
Ледена пързалка вместо час по физическо звучи страхотно. Аз още обожавам да се пързалям и водя и детето.

# 148
Аз направо ви завидях за учителката по физическо! Браво на жената, моят син щеше да е на 7мото небе, той и без това всяка седмица е там поне 2 пъти минимуум в най-лошия случай.

# 149
  • София
И според мен е страхотна инициатива. Дано и в други училища вземат пример!

Като четох за самоотбраната си дадох сметка, че в къщи не сме говорили на тази тема. Малката не ходи никъде сама, но набора скитори из града, че и по тъмно се прибира. Снощи набързо му казах прочетените тук съвети, той ме изгледа и каза: "Добре." Колко е добре... да не се налага да виждаме!

Общи условия

Активация на акаунт