Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 794
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Дано да му хареса на детето и да може да си организира времето, вкъщи втората смяна изобщо не се харесваше. Добре, че приключихме с  нея.

# 196
  • Пловдив
GoSSipSs, в Правец (НПГ по КТС) е с на В2022 симпатягата в един клас Simple Smile

# 197
Браво за смелостта да замине в друг град, успех пожелавам...

# 198
То смелостта е и на родителите да го пуснат. Аз не мога още да си представя дъщеря ми да живее в друг град и да я виждам веднъж седмично (въпреки че има моменти, в които ми се ще да ѝ извия врата Wink ). Чета тук колко много деца живеят така, далеч от родителите си на общежитие или квартира и се радвам, че моите са все още тук. Не съм готова да ги пусна. Flushed

# 199
А моя изобщо не е за пускане, задължително трябва да е под наблюдение...🤣😉

# 200
Ние не го пуснахме. Диването. Чак в края на срока си пооправи успеха. Май ще стане човек и той.

# 201
Преди дни в друга тема споделих, че се радвам на първата смяна. От 1 до 6 клас  беше целодневно, в 7 приключваше в 13:50. Сега 8 и 9 е първа смяна, след това живот и здраве ще бъде втора. Започва в 7:30 в дните без транспорт ( два три дни в месеца) става в 5:00 и в 6:00 хващаме автобуса. В обратна посока в 13:30 свършва тъкмо навреме. Един ден е от 2 час, но пак го караме за 1 час.

# 202
И на наборката училището е едносменно. Почват в 8:00, но ѝ е далеч и няма удобен транспорт. Така че аз почвам с буденето към 6:30, тя успява да стане към 7:00 след трикратно повикване и тръгва с баща си към 7:20 ч. За да си хване единствения удобен автобус в 7:00 пък, започвам да я будя още в 6:15.
Много ѝ е трудно сутрин, бавно се разсънва, продължава с дрямката в тоалетната и накрая се налага да се облича на бегом в последните 1-2 мин. преди тръгване.
Свършват в 14:30-15:00 и близо час докато се прибере, и той денят минал.

# 203
  • София
Не съм готова да ги пусна. Flushed

Оказа се, че никога няма да сме готови. Дори когато мислим, че сме.

# 204
Да, това е едно от най-трудните неща, тези дни на летището за пореден път си давам сметка че не отминава с времето.

# 205
  • Пловдив
Аз съм казвала вече, но още, когато разбрах, че съм бременна с набора, се зарекох, че няма да се бъркам в образованието и избора им.
Да, трудно е, да, постоянно го мисля, но това си е етап от живота - да им дадем крила и да им помогнем, да излетят от гнездото.

# 206
Моето за първи път е на едносменен режим. Започват в 8:00, един ден е от втория час и всички дни свършва в 14:30.
И аз съм от тези, които пуснаха детето в друг град, в случая даже идеята беше моя. Доста добре се справя сама и на общежитие, за първи път нямам оплаквания за дисциплина или някакви прояви. Има какво още да се желае откъм битови навици, но сега й е времето да се научи на самостоятелност, че този момент така или иначе ще дойде. Гимназията при нея ще е преходния момент. Трудно й е в училище, но се справя самостоятелно, а и в класа си помагат с домашните.

# 207
Браво на децата ви, ще се научат на много неа от живота, в това няма спор. А моя само ме мамосва оз къщи....
Днес е на купон с приятели в едно момче от класа му. До 23ч. е пуснат, спокойна съм, защото там с и родителите на детето.

# 208
Не съм готова да ги пусна. Flushed
Готови, неготови, ей сега ще минат 4 години като един миг и ще излетят. А по-лошото ще е да се натискат вкъщи до 30 г. Simple Smile

# 209
  • София
А на друг континент ? И това може да се случи и никой не те и пита... Joy  както и да е, всеки си гони мечтите особено след 18год
.. Друго се чудя сега за наборите ... Споделят ли всичко? Ама всичко всичко плюс подробностите....Моята е способна да говори без да спира с часове , всичко знам, до най- малката досадна подробност, ... кой как влязъл как погледнал и какво казал с каква физиономия. Cry Хем искам да споделя, но съм изтощена... Cry Ако успея да се спася от разказа, хваща за жертва някоя от бабите или някоя приятелка и хайде 1 час на телефона...

Общи условия

Активация на акаунт