Пътят към безсмъртието - Don’t die проектът на Bryan Johnson

• 6 666
  • 228
  •   1
Отговори
# 210
Пише го в протокола за добавките му. Той доста неща не казва в документалните си филми.
Но няма значение, аз съм съгласна с едно - хубаво е да се проповядва здравословен начин на живот - повече сън, повече движение, по-малко стрес, по-малко социални медии, по-малко нездравословни навици.
Тези неща си зависят основно от нас и нашата организация, колкото и да се оправдаваме, че не е така.
Чудесно е, че здравословният начин на живот излиза "на мода".

Transdermal означава , че се абсорбира от кожата. Не си бие естроген значи, а го нанася/маже на/върху кожата. Такъв естроген ползвам и аз.

# 211
Последните изследвания  на Браян :

Нощна еректилна функция на Браян и синът му, който е на 19:

# 212
  • София
Мера, радвам се, че има тема за Браян. Сравнително наскоро го открих и ми е интересен. Имаш ли инфо какви са му параметрите на съня?

# 213
Мера, радвам се, че има тема за Браян. Сравнително наскоро го открих и ми е интересен. Имаш ли инфо какви са му параметрите на съня?

Последно в инстаграм а си е публикувал за резултатите от съня си през август 2024, предполагам , че все още държи рекорда за най-качествено спящия човек на планетата.

Основните условия за съня  от протокола са:

🛌 да се ляга и става по едно и също време
⏱ 7-9 часа непробуден сън
📱 без телефони, телевизия и всякакви екрани поне 1 час преди лягане
🍽 храненето за деня да е приключили поне 3-4 часа преди лягане

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 18:15 от •MERA•

# 214
  • София
Да, това го правя и аз, с изключение на храната, спирам с нея 1 час преди сън.
Имах предвид колко времетрае дълбокият му сън, лекият, РЕМ...

# 215
Да, това го правя и аз, с изключение на храната, спирам с нея 1 час преди сън.
Имах предвид колко времетрае дълбокият му сън, лекият, РЕМ...

От средата на декември е резултата.

# 216

Последно в инстаграм а си е публикувал за резултатите от съня си през август 2024, предполагам , че все още държи рекорда за най-качествено спящия човек на планетата.

Основните условия за съня  от протокола са:

Кристиано Роналдо, футболният дядка, който демонстрира невероятно футболно дълголетие, на неговата възраст другите футболисти отдавна са приключили не само с големият футбол, ами изобщо с футбола, а той се готви да участва на рекордно 6-то световно догодина, през цялата си кариера спазва точно тия правила за сън. Така че тия неща по отношение на съня наистина забавят стареенето. Отделно че Роналдо, тренира непрекъснато като Джонсън и във фитнеса извън футболните тренировки, храни се мега здравословно, и децата си е научил да се хранят здравословно, барокамера в която диша наситен въздух с кислород, полезно е за клетките и организма, напрактика Роналдо си има собствен протокол за дълголетие, на който му се дължи и футболното дълголетие и чупенето на всякакви исторически рекорди във футбола. Много от нещата съвпадат с тези на Джонсън, единствено не прелива кръв от децата си, и не си изследва всеки ден какви ли не показатели, но преди много години съм гледал Роналдо да обяснява и да учи децата си на много от нещата които проповядва Джонсън. Правилата за съня са точно тези, но ги знам от Роналдо, от негови интервюта още като беше млад. Аз съм Роналдовист, харесвам го повече от Меси, при него е труд, желязна дисциплина и лишения, идване на първи на тренировка и тръгваме последен през цялата си кариера, при Меси е талант и дарба от Бог. Но бих казал че Роналдо е пионера в тази област, а не Джонсън. Джонсън надгражда.Grinning

# 217
  • София
Е аз пак не мога да разбера по диаграмата как се разпределят по часове.
И аз имам диаграма, но тук се ориентирам по-добре:

# 218
  • в пералнята

Основните условия за съня  от протокола са:

Кристиано Роналдо, футболният дядка, който демонстрира невероятно футболно дълголетие, на неговата възраст другите футболисти отдавна са приключили не само с големият футбол, ами изобщо с футбола, а той се готви да участва на рекордно 6-то световно догодина, през цялата си кариера спазва точно тия правила за сън. Така че тия неща по отношение на съня наистина забавят стареенето. Отделно че Роналдо, тренира непрекъснато като Джонсън и във фитнеса извън футболните тренировки, храни се мега здравословно, и децата си е научил да се хранят здравословно, барокамера в която диша наситен въздух с кислород, полезно е за клетките и организма, напрактика Роналдо си има собствен протокол за дълголетие, на който му се дължи и футболното дълголетие и чупенето на всякакви исторически рекорди във футбола. Много от нещата съвпадат с тези на Джонсън, единствено не прелива кръв от децата си, и не си изследва всеки ден какви ли не показатели, но преди много години съм гледал Роналдо да обяснява и да учи децата си на много от нещата които проповядва Джонсън. Правилата за съня са точно тези, но ги знам от Роналдо, от негови интервюта още като беше млад. Аз съм Роналдовист, харесвам го повече от Меси, при него е труд, желязна дисциплина и лишения, идване на първи на тренировка и тръгваме последен през цялата си кариера, при Меси е талант и дарба от Бог. Но бих казал че Роналдо е пионера в тази област, а не Джонсън. Джонсън надгражда.Grinning
В нетлфликс има един много готин документален сериал за баскетбол.
Там показват ЛеБрон и неговият режим.
Доста от нещата, които правят "биохакерите" са взаимствани от професионалните спортисти.

# 219
И ко са, поредния грифтър Sweat Smile

https://www.youtube.com/watch?v=6Rhnnci0j6I

# 220
Nevermoresleep, можеш ли да кажеш за какво става въпрос, че не мога да го отворя сега? Колоноскопия всяка седмица ли ще прави или нещо друго?🙃

# 221
Не, просто лъже на кило и цуца последователите си, нищо че си има парички. Може пък да се е поохарчил доста покрай експериментите си и да има нужда от свеж кеш.... не знам, ама хич не прави добро впечатление.

# 222
Егати, тия неща ако са всичките така както ги казват в това видео, тоя е не клоун ами направо измамник. За себе си където иска да си бърка и както си иска да се излага, но да подвежда други си е направо опасно.
Не че още като го видях за пръв път не асоциирах косата му с къната, с която се вапцам и аз да изглеждам по-млада, де Grinning

# 223
Като интересуващ се от доста време от тези неща, потърсих как се приема у нас и попаднах на тази тема. Покрай този Брайън стана модно, а беше време, когато се дискутираше по затънтени форуми...

Към момента няма изгледи БД или някоя от нас да живее вечно. Първо, че винаги може да ти падне нещо на главата, второ, че засега механизмът на стареенето не е изяснен. Максималният човешки живот е около 120 години и дори да излекуват всички болести, много малко хора ще стигнат до там, поради инциденти, насилие, лоши избори.

Това, на което Брайън се надява е, че научният прогрес ще оправи нещата, макар и в момента да не ни е ясно как. От тук и отговорът на въпроса с пренаселването - прогресът ще реши и този проблем и ще живеем в изобилие, независимо колко се пренаселим. Общо взето това е нагласата на хора като Брайън, а донякъде и моята, но е повече надежда с доза скептицизъм, отколкото твърда вяра. Така или иначе, здравето се отплаща, независимо от крайния изход.

Към момента няма никакви доказани интервенции за подмладяване, но има такива за забавяне на стареенето, като тези в категория "здравословни навици" са известни от хилядолетия и според някои изследвания могат да ви избутат до 90 години и малко отгоре.

БД не е първият който взима по сто хапчета на ден, но току-виж станал първият, който е видял полза от това... Макар че малко се съмнявам, защото много от тези хапчета и интервенции са, недоказани, отречени или противоречащи си (например антиоксидантите и противовъзпалителните нулират част от ползите от физическата активност). Едно плюс едно не винаги прави две, а понякога прави и отрицателно число. Хапчета има тествани върху животни и ползите са от порядъка на максимум 20%, но често това ,което действа при животни, има по-слаб или никакъв ефект при хора.

Общо взето, хубаво е, че БД пропагандира идеята са удължаване на живота, но не го взимайте за здравен гуру, който трябва да се имитира. Решил е да печели и пари от това, като тук-там будалка, но това си е негово право. Наше право е да не бъдем балъци.

# 224
Аз не знам колко души се навиват да се опитват като него след като го видят каква мумия е, той почти не прилича на жив човек, особено както и цвят за косата хич не си е подбрал добре и съвсем прежълтял изглежда. Ако го наредиш в музея с восъчните фигури, ще го объркаш с някоя от тях.

Общи условия

Активация на акаунт