Пътят към безсмъртието - Don’t die проектът на Bryan Johnson

• 6 668
  • 228
  •   1
Отговори
# 180
То и да я е виждала на живо, това че изглежда добре жената значи ли че е постигнала дълголетието или просто че прави каквото е нужно за да изглежда добре че й влиза в професията и примерно има възможност да го прави?
Най-вече заради това споменах Шер, като аналогия пак с външния вид, но за нея не съм видяла да кажат че е станала по-млада.

# 181
На живо съм я виждала , по-красива е от снимките. Има прекрасна енергия, говори много спокойно и излъчва особена благост. Не съм виждала много жени на 52 да изглеждат като нея. Може и от моята среда е, вие може да виждате всеки ден.

# 182
  • София
А как очакваш да изглежда жена на 52?

# 183

И двете ми баби починаха преди да навършат 55 и не се доближаваха дори до визията на тази жена.

# 184
  • София
Аз пък родих на 48 последното си дете и съм на 50 (вече с ++).
Не изглеждам като нея, защото видимо имаме различен стил на обличане, но твърдя, че е видимо, че сме наборки. Тя си изглежда на годините.
В днешно време жените на 50 се поддържат, спортуват, грижат се за себе си и т.н.

Но, вярвай ми, тялото знае на колко години е, колкото и да изглежда добре.

# 185

И двете ми баби починаха преди да навършат 55 и не се доближаваха дори до визията на тази жена.
И съм сигурна че животът на бабите ти и възможностите им са били далеч от на тази  жена, така че сравненията са абсолютно без основа.
Има много хора, които изглеждат добре за възрастта си, което не значи че непременно ще са дълголетници. И са малко такива, които изглеждат значително по-млади отколкото са в действителност. Има даже такива генетични заболявания, при които човек изглежда като дете, въпреки, че е възрастен човек. Не джуджетата, а пропорционално тяло, но детско завинаги.
Има връзка между това как изглеждаш и какво ти е здравословното състояние, но тя не е непременно праволинейна. Естетиката и здравето не са със знак на равенство.

# 186
  • в пералнята
Тя има хиалурон в устните, скулите, изкуствени зъби, пигментация на веждите и ботокс.
Цялото лице е преправено. И да, много от 50+ жени изглеждат така с такива процедури.

# 187
  • София
И без процедури, когато се грижат правилно за себе си.
А с подобни процедури, дори жени на 60+, могат да изглеждат така.

# 188
На мен тази жена ми изглежда с много тунинг.

Иначе има младолики хора, но за съжаление това не винаги е свързано с дълголетие.

# 189
Мера, искрено съчувствам, защото вместо да е информативно-полезна темата, и с интересни дискусии, се получава критикарско сборище. Като почти навсякъде.

Само за пример ще кажа, че председателят на НС в момента е на 47.

Fever Ray, например, може да обясни каква е правилната грижа, за да изглеждаш така на 50+. Това би било полезно.

# 190
  • София
О, аз не съм експерт. И конкретната дама от примера не мога да коментирам, защото аз виждам филтри и филъри, заради което не мога да преценя колко е естествена или не е.
Казвам, че на 50 една жена може да изглежда здрава, свежа и привлекателна, но това няма да я направи 20-годишна.
Дамата от парламента бях убедена, че е над 60, за съжаление.
За мен правилната грижа включва здравословно хранене, много движение, ежедневен спорт, чист въздух, достатъчно сън, достатъчно почивка, подходящо облекло, подходяща бяла козметика, грижи за кожата и косата с желязна рутина. Но много жени или нямат време, или нямат стимул.

# 191
Мера, искрено съчувствам, защото вместо да е информативно-полезна темата, и с интересни дискусии, се получава критикарско сборище. Като почти навсякъде.

Само за пример ще кажа, че председателят на НС в момента е на 47.

Fever Ray, например, може да обясни каква е правилната грижа, за да изглеждаш така на 50+. Това би било полезно.
Без да имам претенции да изглеждам така, нито пък съм fever ray, но по моето скромно мнение има много фактори
Генетика
Социална принадлежност (ако си работил цял живот при лоши условия на труд, в пек и жега, трудно ще поддържаш хубава кожа)
Здравословно състояние
Хранителен режим,
Ментално състояние (бях млада, когато не помислиха за баба на детето ми, защото бях сломена от смъртта на майка ми).
Здравословно тегло.
Ежедневни грижи за лицето.
Финансови възможности.
Сигурно има и още, но това е от личен опит.

Вече, специалните лифтинг, ботокс, и всичко що е козметични намеси са отделна тема.

# 192
Нямам претенции да съм особено младолика, но съжалявам да го кажа, тази дама (председателят на НС) ми е набор, а прилича повече на майка ми.

# 193
Нямам претенции да съм особено младолика, но съжалявам да го кажа, тази дама (председателят на НС) ми е набор, а прилича повече на майка ми.
Може ли снимка? Не зная за кого говорите.

# 194
Много благодаря Simple Smile
Това са полезни отговори.
За мен, лично, стресът е огромен фактор.
Сънят е след това, от личен емпиричен опит. Достатъчно сън и правилно дишане, вършат чудеса.
Храненето, като тук вмъквам, че за мен няма универсална формула важаща за всеки. Има хора, които "работят" по-добре на месо, други на млечни, трети на въглехидрати, зеленчуци. Аз се водя по тялото си, за момента поне.
Спорт, дори минимално всеки ден. 10 минути йога стигат.

Ииии цялата козметична, поддържаща част, на мен ми куца изцяло. Признавам си.

И аз съм на 45, и първоначално не повярвах на колко е тя. А, имам и бръчки, и бяла коса, която не боядисвам.

Общи условия

Активация на акаунт