Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 24 868
  • 400
  •   1
Отговори
# 390
Деликатните са си различни по принцип. Там е за по-малко пране. И двете ми имат такава, не се зарежда по 5 кг.
Предпране не съм ползвала никога. Нямам такива мръсни дрехи.

# 391
И аз нямам много мръсни, ама си ползвам винаги. Едната опция и накисване, другата предпране. И плакненето съм го сложила двойно, та съвсем отива 4 часа.

# 392
Олее, аз 2+ едва преживявам, а 4 абсурд!
Какво точно им е нужно за 4 часа на дрехи с леко замърсяване? За това време ще изсъхнат и ще ги изгладя.

# 393
Сигурно си права. Но аз съм си решила, че се перат по-добре на тези програми. Вероятно не е така....

# 394
И аз ползвам предпране когато е пълна пералнята с плътни материи, просто за да ги намокри преди основното пране.
Рядко успявам да събера пълна пералня, само с чаршафи и хавлии се пълни. Останалите неща ги сортирам на различни видове и пера малко количество на къса програма. За мен е по-добре, вместо да върти пълна 3 часа, да я пусна 3 пъти по 1 час, разделени по цвят и материя.

# 395
На моята пералня също може да се сменят градуси и обороти. Взех за 7 кг пране, но почти никога не я пълня, не мога да събера толкова дрехи в един цвят. Имам 15 минутна програма, на нея пкакна дрехите. Прави ми впечатление, че като я пусна на 15 минути за изплакване, вътре се пени, все едно съм сложила прах. Очевидно, че дрехите не са изплакнати добре.

# 396
На моята не виждам какво се пени, но дрехите са видимо изплакнати. Слагам винаги препаратите в барабана, не в отделението за препарати. За бяло - прах, за цветно - гел.

# 397
  • In transit
Флокс, AEG-то има регулиране на времето на доста от програмите, не само на тази за памук. Да не го откриеш след още няколко години. Grinning
Мисля, че само тази за дънки, завивки и кратката 20-30 минути не могат да се регулират.

# 398
Като споменахте дънки-на каква програма перете дънките?

# 399
Като споменахте дънки-на каква програма перете дънките?
Имам специализирана програма за дънки. Това е една от програмите, на които държа при избора на ПМ и СМ.

# 400
И аз имам такава. Пробвах я, не виждам разлика с тази за синтетика.

Общи условия

Активация на акаунт