Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 132
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Не бях го пробвала до сега, но наистина е добро, като сложиш талон и става много прилична цена. Бях взела едно от Лидл. Изсипах го в мивката. Няма такава вода, та и за това бях резервирана.

Засърбяха ме ръцете и пуснах една по-голяма поръчка. Утре мъжа ми ще я вземе. Поръчах 3 овесени млека, но май трябваше повече. Нищо, ще следя за някой лайф.

# 631
  • София
Овесените млека, които не ми допадат, добавям в сместа за палачинки.  Нищо в срок на годност не хвърлям. Просто променям предназначението му.

# 632
Взимам от био доматите, био пукана спелта, био оцет, био лимонов сок. По-горе бяхте питали за мюслито, пробвала съм го, вкусно е, но се върнах на крънчито от Лидл, тъй като вкъщи се яде с тонове, а цената се превръща във фактор.
Харесвам интимния им гел, бебешкият взимам от години за децата, пяна за бръснене, мокри кърпички, пелени. Пълнителите Balea за сапун на 1,99 са предпочитани от мен, а тези с по-апетитните аромати (2,49 лв.) от мъжа ми.
Део кристалът няма изтъркване, не една или две тийнейджърки съм спасила от срамът, че потта им мирише Relaxed
Овесените млека, които не ми допадат, добавям в сместа за палачинки.  Нищо в срок на годност не хвърлям. Просто променям предназначението му.
Каката отказва кюфтенца и всякакъв вид месо в соса за паста.
Бебето отказа пюретата.
Виж как соса за паста стана от "Гол домат" в домати с телешко/пуешко/заешко Sunglasses

# 633
Има ли доволни от този интимен гел?Предпочитам без аромати и сега видях ,че и ДМ имат такъв.

# 634
  • Сливен
Да,ползвам н-та опаковка,а съм капризна в товя отношение,за пример не ми понася ароматизираната тоалетна хартия.

# 635
  • София
Има ли доволни от този интимен гел?Предпочитам без аромати и сега видях ,че и ДМ имат такъв.
Редувам го с марката на Лили, но от този съм по- доволна.

# 636
  • пустинята Гоби
И аз профуках едни пари в последния ден на единия талон. Най-интересното е чай от Мате с ябълки, не съм го пробвала досега. Отключих предпоследното ниво за натрупана сума, даде ми талон за 8 лева с валидност до 26.02. Май са увеличили срока или?

# 637
  • Варна
И аз имам талон на ДМ био, който няма да ползвам. Пишете ми, ако го искате. Валиден и днес включително.

# 638
На мен трябва с държавен вестник да ми забранят да стъпвам в ДМ.
За лайфа забравих, но с 15%-те процента си взех едни серуми на Евелин от аутлета. От много време им се чудя, сега ще ги пробвам.
Много бях изкушена и от 7-секундните маски на Глис, които също са на разпродажба, но видях, че са с алкохол и кератин, който на мен не ми понася, и ги оставих.
За финал, взех едно тинт-масло за устни на Бел, въпреки че не нося никакъв грим.
50 лева отидоха, а уж нищо не ми трябваше. То пък това моето на нищо не прилича.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 20:10 от Дидичка

# 639
  • Стара Загора
Не помня в коя тема хвалеха 7 секундната маска на Глис в черната опаковка - ами взех си я, но някаква разлика в косата с нея и без нея не виждам.

# 640
При мен е осезаема разликата. Става лъскава и на вид, но и на пипане е толкова хлъзгава че по-лесно се изплъзват ластици и шноли от нея, смятай. Това не е за дълго де, ама точно след измиване си е баш така. А аз не я ползвам на всяко измиване, поне за моята коса това би било прекалено.

# 641
Не помня в коя тема хвалеха 7 секундната маска на Глис в черната опаковка - ами взех си я, но някаква разлика в косата с нея и без нея не виждам.
+1

# 642
Мисля, че най-хвалена е синята.

# 643
Менструалното бельо го дебна в С размер сигурно от година. Уголемено е и моделът е доста очертаващ, но ще видим след пране.
Предполагам не сте в София, че не го виждам наличен никъде размер С? Размер М наистина е доста уголемен - трябва с 2 чифта гащи отдолу да го нося Trollface
Последните ми скромни покупки от ДМ:
Скрит текст:
Колагена взимам за пореден път - харесва ми, че не е овкусен, разтваря се добре, за цената си е ОК, с 2 кутии изкарвам месеца. Може и да си въобразявам, но мисля, че от него ми намаля косопада...
Масажора също го мислех от известно време, ползах от нефрит както за лицето така и за тялото, сега ще използвам този само за тяло. Кремът на Tesori е божествен като аромат и се задържа за дълго време, хидратацията не е оптимална за мен лично, но това го и очаквах, просто търсех ароматен крем за тяло.

# 644
  • При децата ми

При мен не само, че нямаше положителен ефект, ами тъкмо обратното! Косата ми след нея стоеше лигава и колкото е да я миех не се измиваше! Стоя с месеци в банята, хем я ползвахме двете с дъщеря ми, но и на нейната коса имаше същия ефект! Ужасна маска!

Общи условия

Активация на акаунт