Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 292
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Не е лошо, имам го и аз но не съм особено редовна в ползването му. Моята коса обаче не е суха и не цъфти, та грижите за нея извън стандартното миене и балсам със и без отмиване са ми спорадични, когато се сетя Grinning Затова и си го взех такова мъничко, ако бях взела някаква нормален размер опаковка, със сигурност щях да го изхвърля с изтекъл срок почти пълно.

# 211
Ето го и моят пазар! Това си купих днес Blush

Използвах талона си за 20% намаление.
Почти всичко съм купувала и преди. Ново е огледалото- отдавна ми трябваше увеличително. Изглежда качествено и има гъвкава дръжка за закачване. За първи път вземам крем за лице на Balea – утре ще го тествам и се надявам да е подходящ за моята кожа.

# 212
  • оттам, откъдето започва България
Времето за ползване на купона напредва, аз пълня кошницата, обаче, като Кума Лиса - 330 хитрини знаех (имам предвид положителни мнения за продукти на ДМ бях харесала), и сега нищо не мога да намеря. Worried

Очаквам момента, в който ще мога да отделям полезните мнения, че по-бързо да намирам това, което ми е нужно. Simple Smile

# 213
  • Бургас
Натка, благодаря ти! Ако успея да стигна в магазина, ще си го взема. Тъкмо да използвам и талона. Трябва да видя до коя дата беше, да не го изпусна!

Шампоана с маракуя мирише страхотно! Харесва ми на моята коса.

# 214
Времето за ползване на купона напредва, аз пълня кошницата, обаче, като Кума Лиса - 330 хитрини знаех (имам предвид положителни мнения за продукти на ДМ бях харесала), и сега нищо не мога да намеря. Worried

Очаквам момента, в който ще мога да отделям полезните мнения, че по-бързо да намирам това, което ми е нужно. Simple Smile
На мен го кажи... Аз лайфа може и да го изтървах точно този пък като ми трябваше, ама съм рожденничка след няколко дни и традиционно си правя голям пазар от там с талона, просто си зареждам редовно използвани неща дори и да не им е точно тогава времето за подновяване. Та, като знам предварително и слагам ли слагам в кошницата когато каквото се сетя, да не взема да пропусна нещо Grinning
Понеже някои от нещата които купувам от там са от техните марки, щеше да ми дойде добре за тях да бодна и талона от лайфа и да съчетая отстъпките, ама свърши то.

# 215
Natka, толкова ми е познато това. И аз като чуя за талон, отварям сайта или приложението и  гледам за кои стоки важи. Слагам си в количката или в "Любими" и като отида във физическия магазин, отварям телефона и виждам какво да купя.

# 216
Аз понякога поръчвам и да взема от магазина, но той ми е на 2 крачки така че все тая при мен. Но мятам в количката в приложението и си я ползвам като списък за пазаруване като ида там Grinning А и ми е по-лесно да видя каква сума ще ми излезе цялото удоволствие накрая, а не да мятам, мятам и да се изненадам на касата Grinning

# 217
Аз предпочитам даже да си пусна поръчка с експресно получаване от магазин, но сега имах гифт карта и исках да я ползвам. Иначе всичко в количката и там търся на място.

# 218
Нещо много зачестиха оплакванията тук в темата че по нещо липсвало и отпаднало от поръчката, та не винаги съм навита да поръчам а отивам на място да видя какво и що. Особено ако талонът е общо за всичко както ще е този за рождения ми ден, та може и да заменя нещо ако липсва и пак ще хване и новото добавено.

# 219
И аз си поръчвам с доставка до магазин, иначе все съм забравила нещо. Преди много обичах да си обикалям в магазина, но откакто имам бебе е малко по-сложно и гледам да ми е максимално удобно.

# 220
Извинете, но изпуснах-продуктър на Catrice, за който говорите в ДМ гледам го има само в розово, а в нотини има и nude. Вие за кое по-конкретно говорите, тъй като на моите характеристики не пасват много розовеещите тонове .

# 221
Някой ползвал ли е този ароматизатор,хубав ли е и задържа ли се дълго аромата?

# 222
Не съм го пробвала, но откакто си купихме дифузер за хола и спалните, съм забравила изобщо за всякакви ароматизатори.

# 223
Не съм го пробвала, но откакто си купихме дифузер за хола и спалните, съм забравила изобщо за всякакви ароматизатори.
За какъв дифузер става въпрос?
Аз за банята търся. То по принцип имаме, и ми се щеше това малкото ако не се бъркам е с ръчно натискане за незабавно ароматизиране.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:32 от CoCoMilk

# 224
Овлажнява и ароматизира едновременно.
В ДМ не съм виждала да продават обаче.
Иначе се налива вода вътре и се капят етерични масла.
Етерични масла има в ДМ доста като асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт