Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 296
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Продукти на Cantu има тук

# 271
В събота оползотворих талона за собствените марки, но днес взеха, че ми пратиха 15% отстъпка.
По-скромно този път, взех само лосиона на Вазелин от аутлета, маската за крака на Балеа с какаово масло, един серум за лице, а накрая видях тинта на Есенс и не можах да се стърпя. На първо четене много приятен цвят.

# 272
Благодаря, Фрау и MissChanandlerBong. Cantu обаче ми идват малко скъпи - около 20 лв само единият продукт Confused . Затова се бях ориентирала към по-бюджетни дрогерийни продукти. Поне някакъв detangler добър, който да й пръскам в крайщата, където се оплита най-много? И аз евентуално да го ползвам.
Аз съм с дълга чуплива коса с фин косъм и в чудо съм се видяла с къдравата й коса.

# 273
Шампоанът го взех по препоръка от темата с бадем е, наистина прави много мека и лека косичката на голямата, също дълга и чуплива. Балсама аз го избрах, комбинацията от двете се получи страхотно. Спреят за коса на бочко за разресване го използвам супер рядко вече, косата въобще не се заплита.

Пуснах отвратително голяма поръчка с талона, олях се 😂 от градината казаха че имат нужда от кърпи, само от дм им купувам и една колежка на работа също изяви желание да ѝ взема някой неща. Куп шампоани, балсами и душ гелове, какво ли не за лице поръчах 😆 повечето неща ги имам, малко са новите които ще пробвам, най ми е любопитно за крема с бакучиол и ретинол и стика за коса.

Браво на Рутаскорбина и аз ще го пробвам, че е голяма мъка.

Имам малко момиченце на 4 г, с тънък косъм, но пък с дълга къдрава (не чуплива) коса и детските шампоани 2 в 1 например много й я заплитат. Може ли да се мие с някакъв продукт за къдрава коса за възрастни?! Може ли да препоръчате някой такъв или детски от DM?

Благодаря предварително!

# 274
Някой ползвал ли е розовия балсам за устни на Вазелин,има ли цвят?

# 275
  • София
Имам първият в кутията и последният в тубичката , имат и двата цвят не натрапчив ,на мен ми харесва много☺

# 276
Моля за препоръки за крем, мазила за груби пети. Тази зима за първи път ми се случва нещо подобно, та идея си нямам с какво да се мажа. Купих си това кремче с талона https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-mehlem-za-napukani-peti-p4 … l#dm_bv_container

Сега се намазах, има подобрение определено.

# 277
  • София
Този е страхотен

# 278
Чист вазелин. За ръце и за пети. Невероятно действие има. Аз на Кройтерхоф ползвам, но сигурно и на Вазелин ще е добре.

# 279
  • вкъщи
mavina радвам се,че Ви е помогнал, на мен много също ми помага, доста по-спокойно ми е , аз съм с множество миоми , а мисля че сега и киста имам, защото си ме опъва и боли. Само витамин ц не помага. Друго ,което съм чувала е ампула натриев глюконат да се пие, но не съм пробвала.

# 280
Dragoness, моята коса е къдрава и за разресване ползвам детския спрей на Johnson (нищо друго не ми помага). Шампоан и балсам ползвам едни турски. Но за деца не мога да кажа дали стават.

# 281
  • Пловдив
Моля за препоръки за крем, мазила за груби пети. Тази зима за първи път ми се случва нещо подобно, та идея си нямам с какво да се мажа. Купих си това кремче с талона https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-mehlem-za-napukani-peti-p4 … l#dm_bv_container
Сега се намазах, има подобрение определено.
Този, който си купила е най-добрият за мен, не оставам без него.

# 282
  • Deutschland
dragones, има ли кой да ти донесе от Германия? Ако да, там са супер евтини в един магазин за паралелен внос.
Този Вазелин за уста е много нашумял. Детето си купи зелен от България, червен от Австрия. Ще взема и аз да си купя.

# 283
  • София
Някой да има излишен талон за dm марките, който няма да ползва? Wink Предполагам, че всеки го е оползотворил, все пак включва много продукти, ама все пак да питам. Simple Smile
Имах, използвах го, но съм си харесала едно-две неща още.

Мнение за това олио? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hautsache-hidratirashto-pochistv … 066447678840.html

Скрит текст:
На skin 1004 почистващото олио ме изприщи като пубер, но толкова хубаво почистваше лицето... Престрашавам се пак да опитам с някакво подобно олио.
От тази марка (даже не знаех, че е на dm) си взех измивната пяна с гликолова киселина - харесва ми, не изсушава кожата (но и моята е мазничка).

# 284
Изпращам ти.

Общи условия

Активация на акаунт