Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 167
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Много лошо, ако вече не се комбинира отстъпка за РД и други налични в момента.

# 526
  • Пеликания
Отстъпката за РД се комбинира с такива който са за определени продукти. С талона за 20% за продукти на марката DM ми се комбинира и за РД, но сега имам талон за 5лв и не ми го комбинира с този 15% на всичко, защото и двете са за цялата поръчка, но се комбинира с продуктите на DM Bio.

# 527
Отстъпката за рожденник е на цялата покупка. Тази отстъпка сега и тя е такава и пише изрично на нея че не се съчетава с друга отстъпка върху всичко.
С другите талони не си пречат, те са за отделни неща и си се прилагат, само тези двете дето и аз им се надявах, не могат заедно.

# 528
Благодаря на всички отговорили.

# 529
  • София
На 02.02.25 г.ДМ в Мега мол затваря за ремонт.Раздават талончета за 10 % при покупка над 20 лв.

# 530
Био зеленчуковият бульон хубав ли е?

# 531
Аз идвам да дам отзив за шампоана на Балеа за обем. 2ри път го ползвам. След 1вия път косата стана лъскава и е с приличен обем, задържа се 4 дена без да я мия. Другия път може да пробвам и дълбокопочистващия.
Кой е шампоанът за обем?
Аз днес си взех този ,защото една съфорумка го похвали. Ще видя как ,ще е при мен.

# 532
  • Бургас
Този шампоан го виждам за първи път. Ще следя за информация.

# 533
Малко в повече ми идва това “дзверене” в телефона от касиерките - ама какъв е този талон, ама защо имате тази отстъпка, ама не се комбинират, трябва да ви го премахна.
Ще попълня анкетата втори път и ще го включа това.
   Касиерките в Лидл и в Кауфланд нито се “дзверят” в телефоните, нито ги интересува кой какъв купон има да ползва и дали ще го ползва или не!
 Та “кифличката” на касата ми заяви, че ще ми махне единия талон, защото не можело да ползвам две отстъпки. Такаааа ли?
Зарязах си покупките демонстративно и сега съм пуснала онлайн поръчка с двата талона приложени едновременно, да видим дали не можело?!
 Също така ще включа да сложат устройства за сканиране. Не обичам и не позволявам чуждо лице да ми взима телефона и да ми го пипа.
В H&M е по същия начин и там съм се разправяла, че е недопустимо да се взима нечий телефон на клиент от персонал и да се ровичка в него.

# 534
Никога не съм попадала на касиерка, която да ми гледа телефона и използваните талони.

Ето го шампоана за обем.
Скрит текст:

Възползвах се от талоните за био продуктите и 15% от общата покупка. Следя темата отскоро и не съм засичала мнения за кафето, но реших да го пробвам.

# 535
Аз се двоумях между двата ,но реших ,че ще пробвам първо този ,който купих.
Лимитка е и реших ,че ще взема него. Но задължително ,ще пробвам и този за обем и другия за обем с маракуя. ☺️
Ползвам в момента на Гарние с активен въглен и масло от черен пипер ,много съм доволна ,прави много добър обем.
Както и съм много доволна от шампоана на Гарние с диня. Също прави косата обемна. И двата правят деликатен блясък.
Реших обаче да пробвам нови шампоани ,особено на Balea.

# 536
  • София
В магазините на ДМ в Берлин има устройства за сканиране на картата,поне в тези в които съм влизала,а те не са малко.

# 537
  • Варна, Пловдив

Има два, единият е 66гр и 2.25лв, за него не помня, купувала съм го, но отдавна. Другият - Зеленчуков бульон с 20% зеленчуци - 290гр и 5.95лв.- не ми харесва. В момента имам от него, солен ми е и мисля скоро да го хвърлям. Все едно Маги слагам и почти не го използвам.

# 538

Има два, единият е 66гр и 2.25лв, за него не помня, купувала съм го, но отдавна. Другият - Зеленчуков бульон с 20% зеленчуци - 290гр и 5.95лв.- не ми харесва. В момента имам от него, солен ми е и мисля скоро да го хвърлям. Все едно Маги слагам и почти не го използвам.

Благодаря. Точно за голямата опаковка имах предвид.

# 539
Не са ми се взирали в телефона, но аз също предпочитам да си поръчам и комбинирам онлайн. Така, каквото може да се съчетае, минава, не са ми анулирали поръчка.
Пробвала съм една от пастите с марката на Дм. Някой с по-обширни впечатления от асортимента?

Общи условия

Активация на акаунт