Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 157
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте дами,

Ще препоръчам този околоочен коректор на Балеа. Купувам трета опаковка. Добре покрива и не се наслоява на клепача.

# 601
  • Варна

Киса, без този балсам за устни не оставам  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-balsam-za-ustni-s-bio-neven-p4066447242515.html  , но като го свърша, ако има от този, който си показала, ще го пробвам.

Ползвала съм го този, но обичам да пробвам нови неща 😀 А и струва само 1.99лв.

# 602
Кристала и ние у дома го ползваме. Няма свършване това нещо. Имам чувството, че с години ще го използвам.
От ето този също съм много доволна.
Скрит текст:
И другаде сме се засичали с теб с еднакви предпочитания Grinning
На мен също ми е любимото с което разнообразявам като ми писне да търкам с кристала. Обикновено имам из къщи от това, и от аналогичния спрей, той също ми харесва много. За мен с нищо не е по-лош от спрейовете на Рексона примерно, а цената му е наполовина.

# 603
Протеиновият хляб не ми хареса, но е въпрос на вкус. Ето тези крекери харесвам:
Скрит текст:

Ако си падате по такъв тип, тази марка ми е любима, носех си пакети от Германия, тук във верига Паркмарт ги намерих:

Взех за пръв път чай с лавандула и върбинка, бял чай, кафе на зърна, овесено бариста мляко, овесено мляко без глутен, което пробвах и ми хареса, сладко от малини и горски плодове. Заредих си и от соевото бариста мляко. Видях, че имат и кетчуп, но за сега се въздържах.

# 604
Част от Нещата, които купих;

Детския измивен гел купувам само него от години.
Барче с кашу- майка ми много го харесва
Тоалетни блокчета - не са много икономични.

Спиралата на Катрис- видях реклама преди да тръгна за ДМ , реших да я пробвам.
Спиралата на Голдън роуз- много я харесвам
Део крема го взех за проба.

Фон дьо тена ми е любим. Минус му е само стъкленото шише. Тежи много и не мога хубаво да обера, когато остане малко количество
Пауч за детето.

Интимния гел - ползвам само него. Много ми харесва.
Влажната тоалетна хартия взех за проба.
Стика на Олд спайс- ползвам го аз, много ми харесва колко е траен.

Пюрето с трактора е любимо на детето - заредих от него Wink
Превръзките са по ваша препоръка.
И доста добра цена за течния сапун, взех да допълня липсите у дома.

# 605
  • София
Аз не съм доволна от тоалетните им блокчета. Много бързо свършват.

# 606
Ранобудна
опитах хляба и лично на мен ми хареса, но цената без отстъпка не ми допада. От Лидъл купих подобен за 2 лева.
Тоалетните араматизатори и аз няма да ги купя отново.

# 607
Може ли снимка на този от Лидъл?

# 608
  • оттам, откъдето започва България
Ранобудна
опитах хляба и лично на мен ми хареса, но цената без отстъпка не ми допада. От Лидъл купих подобен за 2 лева.
Тоалетните араматизатори и аз няма да ги купя отново.

Пролетно цвете, вчера го гледах в Лидл хляба по 1,99 лв., но не ми допадна състава (не че съм много придирчива). Този го взех за проба, то иначе няма как да го купувам на редовната му цена.

Днес направих прекрасен пазар: ДМ био слънчогледово олио, ДМ био пасирани домати, ДМ био чай класик (ориента), ДМ био ябълков оцет, ДМ био конфитюр от ягоди, ДМ био вегетариански пастет с червени чушки и чили, ДМ био горчица, ДМ био нуга шоколад, ДМ био протеинов хляб

и нещо, което винаги купувам и съм доволна: DUCK тоалетно пате 1+1.

# 609
  • Deutschland
Пастетите съм ги пропуснала. Ще се поправя. А шоколада ДМ био как е?

# 610
  • оттам, откъдето започва България
След като пробвам това, което съм купила, със сигурност ще споделя лично мнение. Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 16:46 от Ранобудна

# 611
Толкова ужасно ми тръгна деня с една канала от ДМ, та ровейки се във форума, се присетих, че най-вероятно има тема и настоящата я изчетох набързо. А и вече добавих препоръчани неща от тук. И другите теми сигурно биха били интересни, но чааак толкова време нямам да ги прочета.

Кътам си талона за 15% и събирам материал за поръчка 🤣 Много е удобно това експресно получаване. Обикновено правя голяма поръчка от магазина, който е по път за вкъщи и пращам скрийншот на мъжа ми, за да вземе покупките на прибиране. Аз обикалям с бебешка количка на място да зяпам какво има и няма как да взема поръчаното, та това ми е супер опция. До сега не ми се е случвало да имам липсващи продукти по поръчка, та чак ми е странно за какви липси говорите във вашите филиали, но явно се случва.
Бебешките пюренца на тяхната марка на са лоши и смятам сега да взема повечко. Малко ме е яд, че до сега не съм гледала лайфовете, защото и там има купони, а пък аз съм по промоциите все. До колкото разбирам не е нужно да изгледам целия лайф, за да получа купон? На колко време правят такива лайфове и пускат купони?

Та да се върнем на ужасната канела, която замина в коша и отзиви от последната ми поръчка.
Скрит текст:

Това овесено нещо също не ми хареса. Може би трябваше да му добавя плод, мюсли и други екстри, та да заприлича на нещо
Скрит текст:

Този сок също не ме впечатли, а обичам моркови и ябълки. После видях, че е за над 5-месечни, та ми се изясни. За деца, които пият вече сок, е супер. Моето бебе още е малко.
Скрит текст:

Този бананов чипс става, но не бих повторила
Скрит текст:

И понеже прясното мляко ми дразни стомаха, а обичам мляко с кафето, минах на ядковите млека. И може би съм пробвала всички опции на пазара като най-много ми харесват Alpro OAT Barista и Верея овес и 3 семена. Обаче все ги дебна на промоция, че ми идват скъпички, а и пия на ден по две кафета с около 150/200 мл мляко, таааа смятайте къде отива майчинството 🤣 Ииии това мляко мисля, че ми е откритието за сега. След другите лоши опити по-горе, очаквах това да е самата блудкавост, нооо много добре, та ще си заредя от него.
Скрит текст:
Тези гофретки като добавя кленов сироп и боровинки са топ.
Скрит текст:

И другите неща не съм ги опитала, за да споделя.
Оставам в темата и ще я следя, защото ДМ са ми любими.
И да се похваля, защото никога не съм печелила, ама то и не участвам много в такива игри, спечелих от Адвент календара душ-гел и дезодорант на Дав - скромно, ама се зарадвах 😃

# 612
Гофретите са уникални.
В The Mall имаше цял кош от тях с 50% намаление (2.49 лв с намалението). Срок на годност 31.01.
С талона ДМ био се намаляват още.

# 613
И аз ги бях взела с 50% от нашия ДМ. Трябва да мръдна пак, за да видя нещо интересно има ли на стелажа с намаленията. Любим ми е 🤣

# 614
Канелата, доколкото виждам, е цейлонска. Нормално е, ако се очаква да е като обикновената канела, да има някакво разочарование.😉

Общи условия

Активация на акаунт