Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 160
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
За наличностите винаги е на кантар. Преди час направих поръчка онлайн - за един артикул имаше наличности с над 8бр., аз сложих 2 в кошницата. Получавам мейл, че го няма в наличност и поръчката ми ще е без него.
Дразни ме това нещо и добре, че го написах в анкетата им.

# 586
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Може ли снимка на този кристал, че не намирам качена.

# 587
Благодаря за информацията, дами, ще му дам шанс. Звучи ми интересно, а и началото на февруари имам рожден ден и ще имам талон.

# 588
Може ли снимка на този кристал, че не намирам качена.

# 589
  • Бургас
Ето го.

# 590
Момичета, бях и аз на пазар взех капсули и на прах да си имам,капсулите и аз заради мм че така му било по-лесно. Взех ягодово сладко и шипков мармалад,та до одеве пържих мекици 😆, мм хареса и 2те сладка. Имах талон за 20% за най-скъпия артикул в количката с него си поднових гланца на Мейбалин,отчетоха си се и останалите талони за дм био и 15% на всичко. Доволна съм. Чакам следващите талони дано са интересни.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 19:32 от CoCoMilk

# 591
Тези сладка...достатъчно сладки ли са или киселеят?

# 592
Ох, как зарибявате. 😆 И аз сега ще правя поръчка, главно пюрета за бебето. Ще поръчам и такова сладко, само трябва майка ми да изпържи мекиците. 😂 Между другото тя каза, че доматите в бурканчето са страхотни. Правила е паста с тях.

# 593
Аз идвам да дам отзив за шампоана на Балеа за обем. 2ри път го ползвам. След 1вия път косата стана лъскава и е с приличен обем, задържа се 4 дена без да я мия. Другия път може да пробвам и дълбокопочистващия.
Кой е шампоанът за обем?
Аз днес си взех този ,защото една съфорумка го похвали. Ще видя как ,ще е при мен.

Този шампоан на снимката не е за моята коса. При мен не прави никакъв обем ,стои сплескана.
Трябва да нанасям няколко продукта за обем.
Но прави косата бляскава.
Определено ,ще купя за обем на Balea да го пробвам.

# 594
Тези сладка...достатъчно сладки ли са или киселеят?
Не са много сладки. За сравнение мм яде шипково от лидл и казва ,че това от дм не е толкова сладко даже чете дали изобщо има захар. Ягодовото и то не е.

# 595
  • Варна
И аз оползотворих талона за 15%. И талона на ММ евентуално мога да оползотворя, ако се сетя нещо))

Това балсамче видях че е лимитка, викам си я да го пробвам. Не е лошичко, между другото.

# 596
  • оттам, откъдето започва България
Не спирам да ви чета, че утре ще пазарувам.
Точно махнах конфитюра от ягоди от кошницата и CoCoMilk с нейния пост го върна. Satisfied

Моля, който е пробвал:
био протеиновия хляб със соево брашно,
чая от джинджифил,
био слънчогледовото олио-студено пресовано,
био ябълковия оцет и
био чай класик-пътуване в Ориента,
да пише мнение.

Много сте ми полезни.

Киса, без този балсам за устни не оставам  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-balsam-za- … 066447242515.html  , но като го свърша, ако има от този, който си показала, ще го пробвам.

# 597
На мен ягодовото сладко ми дойде прекалено сладко. Вярно, че бая загребах в буркана, но на третата палачинка вече ми премаля от сладост.
Вишневото ми хареса повече, нито много кисело, нито много сладко.
Взела съм още от горски плодове, от сливи и от шипки, но чакат следващите палачинки.

# 598
  • оттам, откъдето започва България
Няма да го ям аз сладкото, а ММ обича много сладко, та значи ще му хареса. Simple Smile

# 599
Много вкусен пастет, особено върху безвкусните оризовки е топ:
Скрит текст:

Този продукт няма нужда от реклама, всички го знаете, под вашето влияние го купих, не съм голям почитател на доматите като цяло. Но ми харесва, ползвах го днес за пълнени чушки, доволна съм:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт