Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 375
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 855
  • в сърцето на един мъж...
Това не е ретуш, а изцяло променено лице

# 856
  • При семейството си
Това не е ретуш, а изцяло променено лице
Тя направо е неузнаваема.
А някога била ли е и с толкова дълга коса, за кок?

# 857
Нормално да не я познаете, има доста корекции. Децата приличат на нея преди тях.
Имала е остро, слабо лице, сега е попълнено.
Бюст е сложила също.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 21:30 от Tinо

# 858
На тази фотосесия Шарлийн е като ледената кралица.. Освен, че е не прилича на себе си...

# 859
  • Някъде там
Вчера е имала среща с ръгбисти, като президент на федерацията.
Колко дребна изглежда пред тях.

# 860
Съобщава се, че на принцесата на Уелс са били предложени глобалните корици на Vogue. Твърди се, че самата главна редакторка Ана Уинтур е отправила личен призив:
Според източници, Ана Уинтур се е свързала чрез посредник с изключителна оферта: Катрин може да избере своя собствен фотограф, модния си външен вид и да реши дали да даде интервю или не.

Но тази възможност е на съвсем ново ниво, предлагайки на Катрин шанса да се появи на кориците на Vogue както в Обединеното кралство, така и в САЩ – и вероятно на други – затвърждавайки статута си на световна модна икона.

# 861
На тази снимка е толкова обработена, че прилича на Селин Дион, не на себе си

А Максима без грим ми е като измита чиния, нищо свежо няма.
Аз първоначално се зачудих коя е тази жена, реших че е някоя от Спенсъровите брат'чедки на Уилям и Хари.

# 862
Съобщава се, че на принцесата на Уелс са били предложени глобалните корици на Vogue. Твърди се, че самата главна редакторка Ана Уинтур е отправила личен призив:
Според източници, Ана Уинтур се е свързала чрез посредник с изключителна оферта: Катрин може да избере своя собствен фотограф, модния си външен вид и да реши дали да даде интервю или не.

Но тази възможност е на съвсем ново ниво, предлагайки на Катрин шанса да се появи на кориците на Vogue както в Обединеното кралство, така и в САЩ – и вероятно на други – затвърждавайки статута си на световна модна икона.
Страхотно признание за Кейт, като личност и като модна икона.

# 863
Ехааа, Шарлийн наистина доста се е бутала, тя няма нищо общо с преди. 😳

Чарлз на неделна служба в Норфолк.

# 864
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Виждала съм преди години тази фотосесия на Шарлийн, харесва ми. Според мен е търсена целенасочена прилика във визията със свекърва и Грейс Кели. Един вид ето имаме си нова хубава, млада и руса принцеса като любимката Грейс.

# 865
Ана Уинтуър мечтаеше за корица с Уилям, Катрин и кралското бебе отпреди раждането на Джордж. Може и да се съгласи Катрин, шефката на Вог имаше привилегията да седи редом до кралица Елизабет на ревю. А може и да прецени,че има други приоритети.

# 866
Тази фатосесия на Шарлийн е като генерирана от AI.

# 867
  • Пловдив
На тази снимка е толкова обработена, че прилича на Селин Дион, не на себе си

А Максима без грим ми е като измита чиния, нищо свежо няма.
Аз първоначално се зачудих коя е тази жена, реших че е някоя от Спенсъровите брат'чедки на Уилям и Хари.
Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Не прилича на Селин Дион, а на Никол Кидман като млада Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 868
  • Пловдив
На мен ми прилича на Кристен Стюарт в хубавия и вариант, когато е нагласена. Изобщо не успях да разбера, че това е Шарлийн и няколко пъти се връщах в темата да разбера кой е това.

# 869
  • Някъде там
Вчера в Монако са отбелязали деня на Sainte Devote, покровителката на Монако.

Много хубави деца..

Общи условия

Активация на акаунт