Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 979
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 260
  • при късмета
От вафли деър са си удържали от сумата на наградата 10 % да ги внесат от мое име в нап и вместо 420 от обявената сума са превели 378.Досега май повечето подобни награди са превеждали обявената първоначална сума и са си внасяли от тях 10-те процента?
Което са си обявили в правилата
Цитат
2.2. Наградите от т. 10 ще бъдат предоставени на съответния спечелил от представител на Изпълнителя чрез изпращане еквивалентната сума по банков път на сметка, предоставена от спечелилия. Тъй като наградите са над допустимия праг за „незначителна стойност“ от 100 лв., тя е облагаема, като се има предвид пазарната ѝ цена без ДДС към датата на придобиване от физическото лице. При изплащането на наградите ще бъде удържан данък от 10% и ще бъде приведен в бюджета на Република България, за което всеки спечелил ще получи служебна бележка.

За да бъде възможно предоставянето на наградата и изпълението на задълженията към НАП, всеки спечелил е длъжен да предостави:
И на което имат право

# 1 261
  • Сливен
Честит рожден ден Станимир. Пожелавам ти това да е твоят месец и да те има във всяко едно теглене, където играеш със касова бележка. 😁 За Без касова бележка - ами и там късмет, ама май все едни и същи там 😅.
Да ви питам за тази игра - не съм слушала радиото, докато течеше играта към момента,но за да НЕ печелят, не са "вдигнали" на радиото. Така ли да разбирам? 🤔

# 1 262
Така го разбрах и аз. Които не отговарят на обаждането.

# 1 263
Ако те изтеглят, ти трябва да се обадиш в рамките на 30мин ( не съм 100% сигурна за точните минути).
Иначе теглят друг и така, докато някой не се чуе и не се обади.

# 1 264
Ако те изтеглят, ти трябва да се обадиш в рамките на 30мин ( не съм 100% сигурна за точните минути).
Не теглят друг. Просто за деня няма печеливш.

# 1 265
Не теглят друг. Просто за деня няма печеливш.

Мооооже. Знам само, че ТИ трябва да се обадиш, а не те на теб. 🫣

# 1 266
Отговора от Тюламор дю за свързването с печелившите

# 1 267
  • Сф
Честит рожден ден ,Станимир!
Много щастие,здраве  и успех в игрите!
Чакам чашите на Швепс от 16 ти и Нивея от ФФ. Ни вест ,ни кост.
Записах мм на курса за хляб и банички на София мел. ( той не обича да готви ) Joy ама ми се мота вкъщи и да се научи Wink. Ей, го е и скатавката, сега вика че бил изкарал една година в хлебарския техникум навремето и знаел това онова...аааааа

# 1 268
От вафли деър са си удържали от сумата на наградата 10 % да ги внесат от мое име в нап и вместо 420 от обявената сума са превели 378.Досега май повечето подобни награди са превеждали обявената първоначална сума и са си внасяли от тях 10-те процента?
Което са си обявили в правилата
Цитат
2.2. Наградите от т. 10 ще бъдат предоставени на съответния спечелил от представител на Изпълнителя чрез изпращане еквивалентната сума по банков път на сметка, предоставена от спечелилия. Тъй като наградите са над допустимия праг за „незначителна стойност“ от 100 лв., тя е облагаема, като се има предвид пазарната ѝ цена без ДДС към датата на придобиване от физическото лице. При изплащането на наградите ще бъде удържан данък от 10% и ще бъде приведен в бюджета на Република България, за което всеки спечелил ще получи служебна бележка.

За да бъде възможно предоставянето на наградата и изпълението на задълженията към НАП, всеки спечелил е длъжен да предостави:
И на което имат право
Трябва ли да пуснем данъчна декларация, заради този данък? Само трудов договор ако има спечелилия...

# 1 269
Здравейте, има ли нова игра на Lenor, че купих доста.

# 1 270
  • при късмета

Трябва ли да пуснем данъчна декларация, заради този данък? Само трудов договор ако има спечелилия...
Не. За този вид доход, данъчна декларация от физическото лице не се подава. Само платеца подава към НАП информация и внася данъка

# 1 271
Честит рожден ден, Станимир! Желая ти здраве и много късмет във всичко! Flowers Four Leaf Clover Cocktail

Аз започвам седмицата с малка награда от Инстаграм и Office1. Дори и малките награди създават добро настроение. Blush Освен това ми бяха писали съобщение, че печеля и почти веднага ми отговориха след като си изпратих данните. Още днес изпращат наградата. За сравнение, от Eucerin още въобще не са ми прочели съобщението и май ще се наложи да ги търся под дърво и камък, че да си получа наградата.

# 1 272
Все още изпращат нещата от Филаделфия днес пристигна престилката ми.

# 1 273
Честит рожден ден и от мен , Станимир💐. Бъди жив и здрав. Пожелавам ти да имаш време, здрави и финанси за всичко, което искаш да направиш 🙂
Това ми попадна във фейса

# 1 274
Честит рожден ден и от мен! Здраве и късмет желая 🍀
Днес получих фотоапарата от Марети 🥰

И пуловера от Нутела, доста са уголемени сякаш 🙂

Общи условия

Активация на акаунт