Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 999
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 1 245
  • София
От My day получих мейл за адрес за доставка на везната, или личен адрес или офис на Спиди, не работят с Еконт.

# 1 246
# 1 247
На Швепс им писах 2 пъти, но никой не си направи труда да ми отговори! Вече загубих всякаква надежда за чашите!

# 1 248
Какъв е бил тоя маркетинг гений на мистрал..купи едно спечели 8-9 опаковки и дай 5-6 лв за куриер...
Освен ако не са намерили залежала стока с изтичаща годност в някой склад и вместо да я бракуват ще ни подаряват щедро.

# 1 249
Тя и предната им игра с Jaffa беше странна. Никъде не намерих продуктите.
Сега поне тези соленки/гризини ги има навсякъде почти.

# 1 250
Пуловерът от Нутела, първо теглене 😍
Бургас, куриер Европът, звъни като е на адреса - +359882666061

# 1 251
Четох празник, Станимир!
Куриера на Европът ми се обади в петък, не можело ли да го срещна на центъра да ми дадял пратката. Далеко му бил адреса ми 😂😂😂
А аз не живея в града, да не се разхождал той.
Ужасни са

# 1 252
Честит рожден ден,Станимир.Желая ти здраве,щастие и много късмет.Благодаря за усилията ,които полагаш за поддържането на тема.Прекрасен и незабравим ден ти желая!

# 1 253
  • Лясковец
Станимир, честит рожден ден! Бъди много здрав и много успешен!И само големи награди да ти се падат тая година.

# 1 254
  • Sliven, Bulgaria
Честит рожден ден, Станимир! Желая ти много здраве, щастие и късмет! И една игра от мен, не е качена още в сайта:

# 1 255
  • плевен
Честит рожден ден, Станимир! Бъди здрав и  щастлив !

# 1 256
  • При децата ми
Честит да си Станимире! Flowers Four Leaf Clover
Жив и здрав бъди! Много късмет в живота и игрите! Flowers Four Leaf Clover
Много поводи за радост и споделени моменти с любимите хора!

Весел празник! Birthday Tada Gift

Много постен януари откъм игри.
Чакам бонбоните на "Фереро" и чашите от "Швепс".

# 1 257
  • София
Честит рожден ден, Станимир! С пожелание за здраве, щастие, дълголетие и много спечелени желани награди! Весел празник!

И аз се присъединявам, че е много постно откъм игри. Рових да намеря някоя и да споделя, ама нищо няма на хоризонта.

Имам в близост до нас Лидл, ако някой подарява купони за 1 стотинка, бих ги приютила. Благодаря предварително.

# 1 258
От вафли деър са си удържали от сумата на наградата 10 % да ги внесат от мое име в нап и вместо 420 от обявената сума са превели 378.Досега май повечето подобни награди са превеждали обявената първоначална сума и са си внасяли от тях 10-те процента?

# 1 259
От вафли деър са си удържали от сумата на наградата 10 % да ги внесат от мое име в нап и вместо 420 от обявената сума са превели 378.Досега май повечето подобни награди са превеждали обявената първоначална сума и са си внасяли от тях 10-те процента?
До колкото знам данъка към НАП е за сметка на печелившия и в този случай фирмата която дава наградата не е имала добро желание да плати от себе си този данък, а го е удържала от печелившия за да го внесе. Иначе печелившия няма как сам да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт