Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 134
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 645
Е то е предизвикателство, ако не се включиш ти а само го гледаш не знам какво се очаква... Дали да участваш активно си решаваш ти, то не е задължително.

# 646
  • у нас
Еми, да, няма как, ако не си активен да ти дадат награда. Разбира се, че е само за активните.

# 647
От Mini Mart звънят по телефона от скрит номер, който е участвал да го държи наблизо.

# 648
За много години и от мен! Flowers Four Leaf Clover
Да сте живи, здрави, щастливи и сбъднете всичките си желания! Champagne Tada
Да е мирна, здрава и изпълнена с много любов и топлина Новата година!

Чакам само чашите от "Фереро Роше". В доста игри се включвам и се надявам я на прахосмукачка, я на телефон, че моят е на много години и е спешно да го сменя.

# 649
  • Сандански
5000 лв. разделени на 1000 потребителя по колко идва, аз поне очаквах малко повече фонд?
На пръв прочит  - значи не е за всички потребители, тоест за целият форум , а само за активните?

# 650
  • Пазарджик
5000 лв. разделени на 1000 потребителя по колко идва, аз поне очаквах малко повече фонд?
На пръв прочит  - значи не е за всички потребители, тоест за целият форум , а само за активните?

# 651
  • Пловдив
Тук някой дали видя победители Blush
https://nomination.bg/tombola/new-year-2025?fbclid=IwY2xjawHItbd … lm8whl2XY10ucwbLA

# 652
  • София
Нормално е да не са големи наградите, ще има периодично кампании и човек ще си трупа точки. Ако са твърде големи, ще настане масов спам.

# 653
С това сваляне на профили в инстаграм ми убиха тотално желанието за игра там…
Опитах дори с (различен) текст към всеки таг, пак свалят профила. Също ми направи впечатление, че в част от игрите, в които участвах, просто изтриха публикацията. 🙃

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 18:14 от ~Mockingbird~

# 654
  • В страната на бурите
Коригирам се - майка е получила преди малко ваучера от Престиж и Фантастико, за София става дума. Днес  е получила и ваучера от Queens от предпоследното теглене.
Аз чакам чашите от Ferrero и разбира се Швепс Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 18:16 от Wonder woman

# 655
Наградата ми от Бейлис - Бейлис пакет...преди малко я взех от офис на Спиди

# 656
  • плевен

Благодарим на всички, които се включиха и честито на спечелилите!
🏆 1-ва награда – СПА уикенд: Симона Георгиева
🎁 2-ра награда – Ваучер NominatioN (300 лв.): Василена Хаджиева
🎉 3-та награда – Ваучер NominatioN (150 лв.): Надежда Добрянска
Екипът ни ще се свърже с вас на имейл и телефон, които сте посочили при участие, за да уточним детайлите свързани с наградата.

# 657
Преди малко както си правя заготовката за вечеря ми звъна една много любезна дами да ми кажа ,че печеля от една анкета за детски кутий или по-точно беше какво да сложат в нея . Ще я видим когато пристигне , не каза какво ще има , но определено се поинтересува от какво биха се зарадвали и двете ми деца. Много ме радват такива обаждания.

# 658

Nomination

🎉 Щастливи сме да обявим победителите от новогодишната ни томбола!

Благодарим на всички, които се включиха и честито на спечелилите!
🏆 1-ва награда – СПА уикенд: Симона Георгиева
🎁 2-ра награда – Ваучер NominatioN (300 лв.): Василена Хаджиева
🎉 3-та награда – Ваучер NominatioN (150 лв.): Надежда Добрянска

# 659
Здравейте скоро в темата имаше мнения за Сторител ,линк за проба или нещо такова ,не обърнах внимание,но сега реших че искам да пробвам да слушам книга .запомних варианта за абонати на йетел ,но аз не съм ,та ако някой може да ми помогне с вариант да  проверя дали ще ми хареса и е приложимо за мен  …..Purple HeartRevolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт