Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 931
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 975
Днес майка ми купи салам на "Орехите" от Била, но отвътре нямаше код!

Ами то се гледа отвън, дали е промоционална опаковката, не се гадае. Не е до късмет! 😁😁😁😁
Аз също отидох за намален салам, естествено, не бяха от промоционалните, та все пак дадох 8 лв за луканка!

# 976
Гледайте отвън да има стикер за играта. Пускаха тук как изглеждат опаковките. Пише си, че се играе за награди.

# 977
Минавам да се похваля само

# 978
  • у нас
Ивайло, честито! Значи на истината си ти Grinning

# 979
И мен ме няма в София Мел. Бях с 3 бележки и се надявах, но уви. Мрън..

# 980
  • София
ММ си взе днес кафемашината от Фантастико.
Скрит текст:

# 981
  • у нас
Сега януари и февруари сигурно ще е голямо затишие от към игри.

# 982
Морени не са пускали отдавна игри!Годината започна слабо а и няма много игри в които да се включа,мрън!

# 983
Сега януари и февруари сигурно ще е голямо затишие от към игри.

Аз се надявам около Св. Валентин и 8март да има някаква офанзива.

# 984
  • Телиш/Плевен
Днес майка ми купи салам на "Орехите" от Била, но отвътре нямаше код!
Трябва на самата опаковка да пише за играта, само тогава има код. Ето как изглежда промоционална опаковка:

# 985
Ето отчета ми за миналата година,първата награда ми е от началото на годината,всички други от второто шестмесечие,от когато ви открих и играя по активно.Не съм получила още чашите от швепс,но са в колажа .Дори мисля че няма да ги получа,защото дадах офис на еконт и личен адрес,а не Спиди каквото беше искането.
няма ме в софия мел,в хейнц,в куинс чакам само последното теглене на коколино, но не се надявам много!

Успех на всички ,през новата година!

# 986
Който чака ваучер от ФФ и Персил - получих СМС, че временно не доставят до адрес и ваучера е в сравнително близък офис на Еконт.
Явно са претрупани с пратки и не смогват.
Иначе и последната надежда - София мел, угасна.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:39 от Maksimix

# 987
Игра за кинобилети
Бърлога на крадци: Пантера- https://m.rozali.com/novini/zvezdi-na-pricel/mini-ot-drugata-str … a-kinobileti.html

# 988
  • Бургас
Лелеее,момичета и момчета, страхотни награди сте получили!
Браво! Радвайте им се!
На мен 2024 беше слаба, че почти никъде не съм участвала активно. Най-много с 1 бележка. Разни дребни награди, но ме радват!
За новата година си пожелавам повече успех и повече желани и необходими награди!

# 989
  • София
Който чака ваучер от ФФ и Персил - получих СМС, че временно не составят до адрес и ваучера е в сравнително близък офис на Еконт.
Явно са претрупани с пратки и не смогват.
Иначе и последната надежда - София мел, угасна.
И аз получих същият смс, но от 3 близки офиси са го пратили в далечен та пренасочвах за утре. В приложението на Еконт пише ваучер 100 лева за получаване, а играта беше с ваучери от 50 лева 🤔

Общи условия

Активация на акаунт