Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 899
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Стара Загора
Данните за доставка са дадени при регистрация. На мейл уведомяват, че печелите

# 1 336
  • Горна Оряховица
На Швепс им писах 2 пъти, но никой не си направи труда да ми отговори! Вече загубих всякаква надежда за чашите!
и аз 3 пъти вече. Много несериозно, че не отговарят. Поне да излъжат нещо.

# 1 337
Аз им върнах мейл още преди НГ. Две седмици вече , нямам още пратка...да видим дали изобщо.

# 1 338
Да се оплача от Милка - днес звъннах, да питам колко участия имам за голямата награда при над 10 регистрирани непечеливши бележки(всяка за поне 5.50-6лв). Нямам участия за голямата награда. Днес при регистрация на 2 бележки по 5.50 за шейна, нямам и натрупани точки за шейна. Питах ги как става това, при условие, че уж се прехвърлят. Не можаха да ми дадат отговор. Щели да ми върнат обаждане.
От умрял писмо.

# 1 339
Играта на Прингълс със сортирането ли е? До кое ниво трябва да стигнеш в този случай?

# 1 340
Кое точно е за печелене на тази игра в Прингълс? Не мога да разбера коя е😆

# 1 341
Прингълс имат 2 игри в момента.
Едната игра е за нинтендо и просто се цъка веднъж дневно. Нищо не се играе на нея, просто се цъка и пише дали печелите или не.
Втората игра е за настолна игра. На нея вече се играе - трябва да наредите един пъзел за максимално кратко време. Играе се веднъж дневно.
Попълването на данни за доставка става при регистрацията в самия сайт.
Не се плаща, за да се играе. Понеже четох някъде че искало да се платят 6 лв.
Игрите не са само за България. За много държави са, т.е. участват много хора.
За Нинтендо играта е с касови бележки за другите държави. За България няма покупка.
За настолната игра за България няма покупка, в други държави е с касови бележки.

# 1 342
  • София
Явно знаещите не искат да отговорят,питах и аз вече няколко пъти.
Скрит текст:
Кое точно е за печелене на тази игра в Прингълс? Не мога да разбера коя е😆

В сайта на Прингълс към момента има две игри за България, които не изискват регистрацията на код от чипс.

Едната е за настолна игра, за която вече други потребители обясниха, че е на английски език.
За нея се участва като се нареди пъзел от няколко части. Колкото по-бързо се нареди пъзелът за деня, толкова по-голям е шансът да сте сред печелившите. Участвате веднъж на ден.

Другата игра е за спечелване на Nintendo, като там изскача човече - ако реве, не печелите в съответния ден.

Още при регистрация сайтът пита ако има печеливши, къде да им достави наградата.

Темата я има във форума, за да си помагаме, да бъдем единни и да я напълним с позитивизъм!

# 1 343
Да се оплача от Милка - днес звъннах, да питам колко участия имам за голямата награда при над 10 регистрирани непечеливши бележки(всяка за поне 5.50-6лв). Нямам участия за голямата награда. Днес при регистрация на 2 бележки по 5.50 за шейна, нямам и натрупани точки за шейна. Питах ги как става това, при условие, че уж се прехвърлят. Не можаха да ми дадат отговор. Щели да ми върнат обаждане.
От умрял писмо.
Явно имат някакъв проблем. На мен остатъкът от натрупани точни за шейна са ми се прехвърлили за голямата награда. Ще трябва и аз им звъня.

# 1 344
За играта на прингълс Ви добавям снимка това е за спечелване на  настолна игра,другата нямам представа каква е но са Ви отговорили 2 поста над този Simple Smile  Трябва да влезнете в poptopia за да наредите пъзела.

# 1 345
  • Телиш/Плевен
Игра за потребителите на А1 с награди 10 ваучера по 1000 лв. за магазини Алтънбаш:
https://www.a1.bg/a1club-altinbas-game

# 1 346
От уиски таламор дю ми зеъннаха току що. С бутилка съм.

# 1 347
  • Сливен
Не знма дали тук четох мнение, за куриерска фирма Sameday/май мнение от не беше позитовно/. Днес получавам на Вайбър съобщение за пратка, 1 час по-късно ми се обади младо момче, разговаряхме учтиво и каза до 10 минути ще съм на адрес,като до уточни, че като е пред входа, отново ще се обади. Аз бях слязла, когато вече се обади, че е долу /той тъкмо спираше с Буса 😅/. Наистина съм приятно изненадана.
И за да не е спам - аз пък играя съвсем друга игра в Прингълс, има 50нива тази игра.. 🤣🤣

# 1 348
  • Пловдив
И при мен е тази игра с комбинирането по 3 - много ми е скучна Joy

# 1 349
Когато си правех регистрация в сайта на Прингълс ми излязоха полета за попълване само на имена, имейл и парола. Никъде нямаше адрес или телефон, та затова помислих, че после искат данни за доставка. Много странно.

Общи условия

Активация на акаунт