Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 897
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Телиш/Плевен
Може ли да споделите играта на Лава - напитките?
https://lavabear.bg/page/registriray-se-i-specheli

# 1 366
Пишете, ако ви попадне някоя игра или бонус за мегабайти на А1...

Колелото им е постоянно активно и всеки ден може да се играе за мегабайти: https://www.a1.bg/mya1-campaign

# 1 367
По принцип и от колелото публикуват печелившите, но тъй като някои организатори "забравят" да теглят печеливши, исках да попитам дали някой е бил уведомен, че печели. То е ясно, че аз не съм Grinning
Видях печеливши от фб играта им, но за тези от приложението и аз не намирам.
Пп:ами сега се зачетох в правилата на една игрите. Пише, че печелившите участници се теглят на 07.01 и се уведомяват чрез смс. Общи взето това е практиката и с колелото на а1, така че ако не си получил смс, не си спечелил.

# 1 368
Да ви споделя една покана от Озон за Гласуване за книга на годината - дават 20 % отстъпка за определени книги и участваш в томбола за награда от 100 лв. за пазаруване.
https://www.ozone.bg/accent-kniga-na-godinata-2024/

# 1 369
Да, играя на него, благодаря. Не се пада всеки ден обаче....
Миналата година по това време бяха пуснали едни бонуси за мегабайти и минути, може и сега да решат. Ако някой види, моля да каже.

# 1 370
  • Бургас
С удоволствие ще се включа в Озон!

Чакам си само чашите на Швепс и бонбони от Сушард.

Новите игри не ме грабват изобщо. Искам нещо интересно!

# 1 371
  • ЛОВЕЧ
Да, играя на него, благодаря. Не се пада всеки ден обаче....
Миналата година по това време бяха пуснали едни бонуси за мегабайти и минути, може и сега да решат. Ако някой види, моля да каже.

Стига да се паднат ще ви ги пратя пак,но и на мен два дни само награди се падат

# 1 372
Благодаря. Да видим и дали няма да пуснат някой бонус като миналогодишния.....

Като каза награди - някой някога печелил ли е нещо предметно от колелото на А1? Играя всеки ден от две години насам. Нищо естествено.....

# 1 373
Здравейте, има ли някой спечелил от последната игра на Heineken (награда пуловер). Свързаха се с мен по телефона, но ми посочиха номер на касов бон, какъвто аз нямам. Участвала съм с две бележки, които си пазя, но номерата са други. Сега се чудя да ги търся ли за проверка на номера или да се простя с наградата. Не успях да върна обаждане на номера, от който ми звъннаха, а друг не откривам.

# 1 374
Тези не са в час открай време!
Огледайте бележките, някъде го има този номер, който са ви продиктували, на Бон примерно.

# 1 375
Здравейте, има ли някой спечелил от последната игра на Heineken (награда пуловер). Свързаха се с мен по телефона, но ми посочиха номер на касов бон, какъвто аз нямам. Участвала съм с две бележки, които си пазя, но номерата са други. Сега се чудя да ги търся ли за проверка на номера или да се простя с наградата. Не успях да върна обаждане на номера, от който ми звъннаха, а друг не откривам.
Ако не се лъжа в техните игри качваме снимка, а не номер. Може да ви търсят УНПномер на бележката. Проверете

# 1 376

Хайнекен гледат номера, който е в дясно над големия баркод.
Снимам да се види, оградила съм къде трябва да търсите. Вчера и аз доста се пулих, докато си намеря бележката. 😆

# 1 377
Благодаря много на всички за отговорите. Точно този номер са ми посочили и съвпада. Никога нямаше да предположа Simple Smile

# 1 378
Мен така веднъж ме спаси един куриер😀, той го намери на касовата бележка. Никога нямаше да предположа и аз.

# 1 379
То хубаво, че не диктуват номера под баркода! Тогава щеше да е голямо парти! 🤣🤣🤣

Моят юнак го уредих със шапка от Муфаса. 😁😁😁
Върви ми на този филм...

Общи условия

Активация на акаунт