Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 809
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 380
Дианчето предлага три пуловера Нутела/ в три размера/  по 35 лв. - на някой ако му трябва..
вчера пусна някъв кантар и после си направи анонимна публикацията Joy

# 1 381
От три дена я мъча тая игра на прингълс, днес успях за 6 секунди и ми се стори че съм супер бърза, сега съфорумката като каза че с 3 секунди нищо не е спечелила, директно се отказвам 🤣
А от sameday се оплаквах аз, защото ми пратиха пратката в другия край на града, та ме принудиха да се престраша да карам с бебето в колата сама. Даже съм им тряснала жалба в КЗП и чакам развой на събитията, много ме бяха ядосали 😅
Обмислям нова кариера с игрите в инстаграм, ако някой иска да се тагваме може да ми пише на лично.

# 1 382
Ооо Шу много сладък Муфаса❤❤❤

Ще играя в данонино , малката ги яде тия гадости Sad SadSad
Играта на Оуейс не виждам на страницата 🥺 а ще трябва да играя.

На Лореал не спечелих, но за почти месец ползване кожата ми се опъна и “гневната”бръчка почти скри. Казах че съм ходила на козметик за Хилоронова терапия и ме се вързаха. Просто исках да разбера дали и другите виждат този промяна . Та аз спечелих от Лореал- каква по хубава награда

# 1 383
От три дена я мъча тая игра на прингълс, днес успях за 6 секунди и ми се стори че съм супер бърза, сега съфорумката като каза че с 3 секунди нищо не е спечелила, директно се отказвам 🤣
А от sameday се оплаквах аз, защото ми пратиха пратката в другия край на града, та ме принудиха да се престраша да карам с бебето в колата сама. Даже съм им тряснала жалба в КЗП и чакам развой на събитията, много ме бяха ядосали 😅
Обмислям нова кариера с игрите в инстаграм, ако някой иска да се тагваме може да ми пише на лично.

Не се отказвай. Аз не съм от най-бързите, но спечелих игра. Просто ми се падна пъзел само с едно разместено квадратче и го наредих за 2 сек. Пробвай. Дано стане.

# 1 384
Здравейте, има ли някой спечелил от последната игра на Heineken (награда пуловер). Свързаха се с мен по телефона, но ми посочиха номер на касов бон, какъвто аз нямам. Участвала съм с две бележки, които си пазя, но номерата са други. Сега се чудя да ги търся ли за проверка на номера или да се простя с наградата. Не успях да върна обаждане на номера, от който ми звъннаха, а друг не откривам.

И на мен се обадиха днес от играта на Хайникен в Кауфланд.Продиктуваха ми също различен номер на касов бон.Сега се разгледах в приложението на Кауфланд нали в профила остават направените покупки.Еми странното е,че там наистина номера на бона е този,който те ми казаха,а този който аз съм регистрирала изобщо не фигурира(а се води,че е копие на касовата бележка).

# 1 385

Вашето не е нищо, моята пратка със Sameday обиколи половин България докато пристигне в правилния град, няколко дни гледах как пътува София - Бургас - София - Варна - София и накрая им писах, че това е адски несериозно и на следващия ден пратката беше при мен в съвсем различен град. Не знам какви хора работят там, но определено предпочитам да нямам пратки с тази фирма

# 1 386
  • София
Аз спечелих в Прингълс от името на мъжа ми с 6 секунди. Той не беше видял мейла и го беше изтрил. Беше в спам и със заглавие на английски език подателел Kellogg Customer Support и почваше нещо като You are a winner. Той решил, че е от фалшивите. 😁 Така че гледайте внимателно.

# 1 387
За който не е видял - за удължения период на играта ще се изтегли само един печеливш за играта, този с най-добри време. Няма да е както е било до сега 4ма на ден, а един за целия период.

# 1 388
Ооо Шу много сладък Муфаса❤❤❤

Ще играя в данонино , малката ги яде тия гадости Sad SadSad
Играта на Оуейс не виждам на страницата 🥺 а ще трябва да играя.

На Лореал не спечелих, но за почти месец ползване кожата ми се опъна и “гневната”бръчка почти скри. Казах че съм ходила на козметик за Хилоронова терапия и ме се вързаха. Просто исках да разбера дали и другите виждат този промяна . Та аз спечелих от Лореал- каква по хубава награда
Малко извън темата , ама може ли да видя от кой точно крем се повлияхте ☺️

# 1 389
  • София
Ще се включа в Орехите, Данонино и Олуйс.
Чакам ваучер от Престиж и ФФ, чорапи от Кока-кола и чаши от Швепс.
Скрит текст:
Прави ми впечатление , че повечето печеливши от Бейлис, Филаделфия и Фереро
са спечелили от всичките награди и от трите томболи.
Е при мен беше всеки ден и само рецепти и едно голямо нищо от наградите.
Даже като четох печелившите във Филаделфия цели фамилии с награди от всеки вид.
Как го правите-някакъв съвет за следващата томбола -чакам Великденските календари.
Не ми казвайте че е късмет. Късмет-късмет колко да е късмет?
Може и на лични-приемам съвети как се печели.

Ако някой ходи в Т-маркета може ли да снима цените на кафе Лаваца
в брошурата(на 10 страница от 16.01 до 20.01.2025г.)
има само минус 20% , но няма цена преди и след намалението.
Ходих за днес и се върнах и една комшийка ме пита,
ама евентуално чак утре мога да ида до Т-маркета и то следобяд.
Скрит текст:

на другите стоки има и двете цени преди и след намлението с карта

# 1 390
След голямата суша, не мога да повярвам.  Обади ми се едно много учтиво девойче, че печеля от Лили дрогерия от играта на  Нивея книгата на Владимир Карамазов.  Първа награда за  тази година. Даже бях забравила,  че съм участвала.
Чакам чашите на Швепс и едни чорапи от Кока-Кола.

# 1 391
За който не е видял - за удължения период на играта ще се изтегли само един печеливш за играта, този с най-добри време. Няма да е както е било до сега 4ма на ден, а един за целия период.
Скрит текст:
Много важно уточнение, благодаря! Не го бях видяла. Не съм от най-бързите и е абсурд да се преборя за 1 награда за целия удължен период.

# 1 392
  • у нас
За получилите пуловерите от Нутела, попълвали ли сте протокол?

# 1 393
За получилите пуловерите от Нутела, попълвали ли сте протокол?
Да! Момчето се върна от буса, че не знаеше, но явно му изписа на устройството, отворих пакета и вътре имаше два екземпляра. Един за него и един за мен.

# 1 394
Днес получих пуловера на Нутела ... но е адски голям ? То не е L а ХХL

Общи условия

Активация на акаунт