Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 889
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 425
Никой не е получил тия заветни чаши(от бъга). Аз си имам теория, че ще ни държат нарочно в напрежение до последния момент, т е ще ги изпратят така че да ги получим в последния ден на януари, когато им е срока.

На 16-ти спечелих, на 18-ти са ми пратили мейл за данни, получих ги края на декември.

# 1 426
  • София
От КК последния ден на кампанията ми се паднаха чорапки, и тях чакам от там, другата седмица изтича срокът за получаване😆
На 25-12-2024 спечелих чорапи
на 01-01-2025 получих отговор от Кока-кола
Скрит текст:
Здравейте,Получихме Вашите данни.
Вашата награда ще бъде изпратена в рамките на 30 календарни дни с куриерска фирма Еконт.
С уважение,
Екипът на Кока-Кола
вие какъв мейл получихте?

Скрит текст:
Никой не е получил тия заветни чаши(от бъга). Аз си имам теория, че ще ни държат нарочно в напрежение до последния момент, т е ще ги изпратят така че да ги получим в последния ден на януари, когато им е срока.

На 16-ти спечелих, на 18-ти са ми пратили мейл за данни, получих ги края на декември.
На 16.12 спечелих чаши Швепс
на 30.12 ми пратиха мейл за данни
Скрит текст:
Здравейте,Свързваме се с Вас във връзка с участието Ви в кампанията „Schweppes Born Social Club“ и спечелването на празничен Schweppes сет. Бихме искали да Ви информираме, че поради техническа грешка, свързана с новата платформа, която използваме за организиране на кампанията, са раздадени повече награди от посоченото количество в Общите условия.

Проблемът вече е отстранен. С цел да се реваншираме за неудобството и в знак на благодарност за разбирането Ви, бихме искали да Ви предложим празничен Schweppes сет.
Моля, в рамките на четири календарни дни от получаването на този имейл, изпратете необходимите данни:
•     Две имена
•     Телефонен номер
•     Град и офис на Спиди за доставка
След изтичане на този срок Организаторът няма ангажимент да предостави награда (съгласно Част 7.4 от Общите условия).
Моля, имайте предвид, че наградите ще бъдат изпратени през месец януари поради натовареността през празничния сезон.
Благодарим Ви за разбирането и съдействието.
С уважение,
Екипът на Schweppes
чакам ги

# 1 427
Аз също днес получих пуловера от Нутела, много е хубав Relaxed Чакам чорапи от Кока Кола и чашите Швепс. Включих се и в играта на Данонино.

# 1 428
Исках да ви попитам дали все още го има това в GFK, където си регистрираш покупките за точки? Спомням си нещо такова, но беше преди повече от 2 години и не намирам линк. Ако го има някой може ли да ми го изпрати на лично?

# 1 429
Активна ли е играта за Малива - тоалетна хартия?

# 1 430
Исках да ви попитам дали все още го има това в GFK, където си регистрираш покупките за точки? Спомням си нещо такова, но беше преди повече от 2 години и не намирам линк. Ако го има някой може ли да ми го изпрати на лично?

Има го, да, но вече се казва Shopper. Има го в App Store и Google магазин.
Аз утре чакам награда от тях заявена още август месец. Дано дойде това дето съм заявила.

# 1 431
  • София
Уоу, как август?! Малко ми се изпари ентусиазмът да им сканирам, ако ще чакам толкова после. Какво си избрахте?

# 1 432
  • Телиш/Плевен
Все още да, пише, че срокът е до днес включително.
https://promo.maliva.eu/

# 1 433
  • София
Да,  до 15.01.2025г. сряда
https://promo.maliva.eu/obshti-usloviya
всеки печели Маливче
няма да се учудя, ако още я удължат
2 000 Маливчета няма много желаещи
Чудя 11 030 награди на Орехите как ще ги раздават?

# 1 434
Попринцип чета в темата преди да коментирам, зада не се повтарям с някой(та ако е коментирано се извинявам), но в правилата на Орехите не намирам, ако регистрирам 5 кода и спечеля с 1 от тях престилка или дъска, то участвам ли за телефона, защото дефакто оставам с 4. И мога ли да спечеля повече от 1 награда от вид, че при тая наличност 11хил. дъски според мен, всеки който регистрира код има сигурна награда дъска.

# 1 435
Уоу, как август?! Малко ми се изпари ентусиазмът да им сканирам, ако ще чакам толкова после. Какво си избрахте?

Уред за смути. Hug
 Иначе точките се събират бавно.
Седмично се получават 32 точки.
Уреда беше някъде 2 хиляди и нещо точки.
За една година се събират около 1700.
Сега от нова година има бонус за сканиране, та ще става една идея по-бързо набирането на точките.

# 1 436
Аз поръчвах последно тостер и две завивки. И двете получих в рамките на месец. Мисля че сега пишеше, че срок за получаване е до 6 седмици. Явно зависи има ли налични продуктите от каталога.

# 1 437
  • София, Дружба 2
Picky, във Фантастико на промоция ли са?
На промоция са до 15.01, но само една луканка с код намерих забутана естествено най-отзад на рафта. Луканка Чардака беше 7.99 лв.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 06:49 от Picky

# 1 438
Кое е това приложение за точки? Не ми излиза в appstore

# 1 439
Има ли игра на Нивеа?

Качвам една игра за магазини Аванти:

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 19:35 от KarnaVall

Общи условия

Активация на акаунт